18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Langtidsspil til sommerens turneringer (EM, Copa America)

Nogle spil kan vores system desværre ikke sluge helt endnu, men derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for dem. Af den grund har vi valgt at samle alle langtidsspil, der skulle komme til sommerens store events som f.eks. EM 2021, Copa America, OL og hvad, der ellers venter forude – Det første spil ligger allerede klar til jer. God fornøjelse!

Spilstop: Fredag d. 11. juni 2021 kl. 21.00

BettingGuru

EM 2021 – 11. maj, 21:00
Tip: EM Topscorer: Memphis Depay (E/W 1/4
)
Odds: 21,00/5,25
Bookmaker: bet365*
Antal Units: 2

Spillet går på “Each-Way”, hvilket vil sige at der spilles 2 units på spillet, men de vil blive delt ud med én unit på topscorer til odds 21, og én unit på en top-4 placering til odds 5,25.

Holland har fået en overkommelig gruppe med Nordmakedonien, Østrig og Ukraine. Ukraine har et godt hold men alle deres gruppekampe spilles i Amsterdam, med tilskurer.

Depay har gjort sig positivt bemærket de sidste par år. For Lyon har han, med to kampe tilbage, spillet 35 kampe og scoret 19 mål samt seks mål på otte CL kampe. På landsholdet er det blevet til 54 kampe med 23 mål men bemærkelsværdigt er at 18 af de mål er scoret indenfor de sidste to og et halvt år.

Holland er ikke blandt favoritterne og der har været uro på holdet, og Depay har brokket sig lidt over sin position på holdet. På trods af det har han stadig scoret sine mål og været afgørende for Holland. Derudover spiller han stort set fuldtid i hver kamp.

Med hold som Nordmakedonien og Østrig i gruppen, er det ikke utænkeligt at Holland scorer 4-5+ mål alene i gruppen. Derfra, og hvis de tager den forventede 1. plads, har de en overkommelig knockout kamp i vente. De bliver parret med 3’erne fra D, E eller F. Det bliver i værste fald Frankrig, Tyskland eller Portugal der bliver 3’ere i F men stadig 66% sandsynlighed at de ikke får en af de tre (som formentlig bliver Portugal). Derfra er det runner-up fra gruppe A eller B, der formentlig bliver Danmark, Schweiz, Rusland eller Tyrkiet (medmindre Belgien og Italien ikke vinder grupperne). Alt i alt er der gode chancer for at Holland fortsætter stimen af kampen hvor de er favoritter frem mod semifinalen.

Står stjernerne som beskrevet har Depay gode chancer for at nå 4-5+ mål. Det har alle år som minimum været nok til en top 4 placering på topscorer listen.

bet365
Odds 21,00
EM Topscorer – Memphis Depay (E/W 1/4)

BettingGuru

EM 2021 – 11. maj, 21:00
Tip: Østrig, Spiller Antal mål: Sasa Kalajdzic over 0,5 mål
Odds: 1,55
Bookmaker: Unibet*
Antal Units: 2

Østrig er anden favorit til at gå videre fra Gruppe C. Modstanderne er Holland, Ukraine og Nordmakedonien.

Kalajdzic kommer fra en god sæson hos Stuttgart, hvor den 2 meter høje angriber scorede 16 Bundesliga mål. Han har siden da spillet sig ind som starter hos Østrig, hvor det er blevet til tre mål på tre VM kval kampe. I den netop overstående Bundesliga kom han frem til hele 69 skud på 33 kampe, og snitter derfor 2,09 skud pr kamp.

Kalajdzic har udover en statur som en targetman og dermed et godt hovedstøds spil, også vist at han kan sparke med begge ben. Syv af 16 mål er scoret med føderne.

Østrig har fået en fornuftig lodtrækning. Holland må regnes som blandt de svageste top nationer mens Ukraine har svinget meget på det seneste. Nordmakedonien må ligeledes regnes som en bund 3 nation og er reelt kun med grundet udvidelsen af EM.

Østrig har med andre ord en god chance for at gå videre fra deres gruppe, og dermed sikre deres startende angriber mindste fire kampe fra start.

Gode chancer for 3-4+ mål til Østrig med deres kamp program og endnu bedre chancer for at Kalajdzic står for minimum ét af dem.

Unibet
Odds 1,55
Sasa Kalajdzic scorer over 0,5 mål

BettingGuru

EM 2021 – 11. maj, 21:00
Tip: Ungarn, Hold Antal mål: Ungarn scorer under 2,5 mål
Odds: 1,64
Bookmaker: Nordicbet*
Antal Units: 2

Ungarn er havnet i dødens pulje med Portugal, Frankrig og Tyskland. Det overrasker ingen at de alle er Ungarne overlegende på samtlige parameter. Selvom Ungarn kan nyde godt af hjemmebanen mod Portugal og Frankrig skal der et mindre mirakel til før de går videre. Det er ikke urealistisk at forvente Ungarn blot spiller tre kampe.

Ungarn blev 4’ere i deres EM kval gruppe men kvalificerede sig til EM via Nations League. Her slog de første et svagt Bulgarien hold 1-3 og derefter et alderende Island med 2-1 før billetten var sikret. Flot og det er efterfølgende fuldt op med point og mål scoret imod nationer som Polen, Tyrkiet og Serbien men alle under andre forhold end en slutrunde.

Ungarn må undvære deres offensive kreatør Szoboszlai og er meget afhængige af at angriberne Sallai og aldrende Szalai rammer deres bedste niveau hvis de skal have en chance. Begge er dog under middel angribere i Bundesligaen og ikke noget der burde skræmme Portugal, Tyskland eller Frankrig.

Alt i alt virker U2,5 et halvt til et helt mål for højt her.

Nordicbet
Odds 1,64
Ungarn scorer under 2,5 mål

EM 2021 – 11. maj, 21:00
Tip: Flest assists H2H: Christian Eriksen flere end Joshua Kimmich
Odds: 2,25
Bookmaker: Unibet*
Antal Units: 1

Mon ikke Tyskland gerne have byttet gruppe med Danmark. At bytte Portugal og Ungarn ud med Finland og Rusland havde de nok sagt pænt ja tak til.

Danmark og Eriksen kan glæde sig over et par mere overkommelige kampe end Tyskerne, og dermed have ekstra gode chancer for at sikre sig videre avencement.

Eriksen er Danmarks primære go to guy som offensiv midtbanemand. Her fordeler han boldene og sætter flot sine medspillere op. Det har resulteret i 12 assists indtil videre.

Kimmich er rykket frem som 6’ere på det tyske landshold. Det har har påvirket hans assists gevaldigt. Før han rykkede derop lavede han 11 assists fra back pladsen. Nu har han spillet 14 kampe af betydning som 6’ere og blot assisteret sine medspillere to gange.

Tyskland kigger frem imod et svært gruppespil, og har på papiret ikke et hold der matcher deres tidligere. Danmark har omvendt en mere overkommelig gruppe og med Eriksen som spilfordeler har Danmark gode chancer for at scorer 4-5-6 mål til EM, hvor Eriksen kan stå bag 1-2-3 af dem.

Unibet
Odds 2,25
Christian Eriksen flere assists end Joshua Kimmich

2 kommentarer

  1. Det er nogle rigtig gode turneringsspil. Jeg kan særligt godt lide Memphis Depay spillet og Ungarns mål, eller mangel på samme 🙂

    Jeg har kigget på under 130.5 mål til 1.60 hos Bet25.

    Ved EM i 2016 blev der kun scoret 108 mål. Jeg tror at eftersom de bedste 3’ere går videre kommer der til at være flere tætte kampe. 1 point rækker trods alt længere end 0 og det kan få de mindre nationer til at være mere påpasselige.

  2. Efter den forfærdelige hændelse med Eriksen i går har Unibet/Kambi valgt at annullere alle kamp og outright væddemål med Eriksen.

Skriv et svar