Emil Koch

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Bundesligaen

Aktive spiltips fra Emil Koch

Afviklede spiltips fra Emil Koch

21. apr.
Units 3/10
Tippet til 2.34
Tabt
1. apr.
Units 6/10
Tippet til 3.20
Tabt
7. feb.
Units 2/10
Tippet til 2.45
Vundet
23. jan.
Units 3/10
Tippet til 1.75
Vundet
16. jan.
Units 3/10
Tippet til 2.30
Tabt
10. jan.
Units 2/10
Tippet til 7.50
Tabt
9. jan.
Units 5/10
Tippet til 2.90
Tabt
11. dec.
Units 2/10
Tippet til 3.75
Tabt
4. dec.
Units 6/10
Tippet til 1.40
Vundet
7. nov.
Units 2/10
Tippet til 1.80
Tabt
Vis flere


Om Emil Koch

Emil Koch har i længere tid opereret bag profilen “El Niño” opkaldt efter Fernando Torres’ kælenavn i Atletico Madrid. Emil Koch er en utroligt skarp ung mand, der ikke har været lang tid i det “offentlige” fora, men på trods af sin alder og korte tid på SpilXperten viser han i sine spilforslag stor rutine. 

Emil Koch excellere i analysen af de taktiske matchups mellem forskellige fodboldhold, hvor det er tydeligt for enhver, at han besidder en kæmpe vidensbase inden for fodbold og taktisk forståelse. Til dette bliver, der ofte brugt komplicerede statistikker og datapunkter, men selv for den uprøvede læser er analyserne let forståelige. 

Emil Koch bevæger sig mest på de store markeder, men det er tydeligt at han også sætter sig ind i dem og følger dem. En liga bliver dog fulgt tættere end andre, og på trods af navnet, er det ikke La Liga men Bundesligaen.


Tre hurtige fra eksperten selv:

Hvem er dit favorit hold? Jeg har været forelsket i Liverpool F.C. lige siden jeg som lille knægt overværede comebacket i Istanbul CHL 04/05. Herhjemme ligger min sympati hos Silkeborg IF – hjembyen, hvor jeg er opvokset.

Hvor længe har du beskæftiget dig med betting? Jeg har bedrevet valuebetting på et seriøst plan i omtrent tre år og har lært utrolig meget ved at læse analyser på diverse forums.

Hvilken liga føler du dig stærkest i? Jeg har specialiseret mig i Bundesligaen og fører personligt en fysisk power ranking over de aktuelle styrkeforhold i ligaen


Artikler og posts fra Emil Koch