El Pistolero

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Premier League, Superligaen

Avatar
Profit
8,3
TBP
117,7%
Hitrate
47,1%
11 Tips

Aktive spilforslag fra El Pistolero

Afviklede spilforslag fra El Pistolero

Om El Pistolero

El Pistolero kaldenavnet kommer nok af en forkærlighed for den tidligere Liverpool og Barcelona angriber, Luis Suarez. El Pistolero er en “home-grown player”, da han er kommet ind i ekspertpanelet på baggrund af en ansøgning til vores “Bobler-panel”, der skulle dog ikke mere end en umanerlig flot første analyse til at se, at herren her hørte til i ekspertpanelet. 

Det er endnu ikke blevet til mange spilforslag fra El Pistolero, som kun har været en del af SpilXperten i kort tid, men i de få, der har ramt siden, er det tydeligt at det er et højt analyse-game som El Pistolero leverer.

Tre hurtige fra eksperten selv:

Hvem er dit favorit hold? Jeg er Liverpool mand – helt ind til benet. Mit humør følger ofte deres formkurve så det er ikke svært at regne ud hvornår jeg er glad og sur.

Hvor længe har du beskæftiget dig med betting? Betting fangede min interesse allerede inden jeg fyldte 18, men det var naturligvis først da jeg blev 18 jeg kunne begynde og bette og jeg fik hurtigt en seriøs og nørdet tilgang til det, som jeg har fastholdt til i dag hvor jeg er 21.

Hvilken liga føler du dig stærkest i? Premier League er uden tvivl den liga jeg ser flest kampe fra og derfor har jeg også et stort kendskab til alle hold. Jeg føler det er der jeg bedst kan gennemskue markedet, selvom det er et stort og effektivt et. Jeg føler mig også stærk på Superligaen, som jeg ligeledes følger tæt. Ser et par kampe kampe fra Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland hist og her og følger nøje med i kampe og stillinger, på mobilen, i alle europæiske turneringer.

Artikler og posts fra El Pistolero