18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander

Benjamin Leander

Vi har indgået et eksklusivt samarbejde med Benjamin Leander, og det betyder, at du hver eneste uge kan finde spiltips fra den dygtige odds-ekspert og -statistiker her på SpilXperten (hold øje med Leanders Luringer, hvor de bliver publiceret i artikler). Benjamin Leander er kendt for at gøre livet surt for bookmakerne, og han er velbevandret ud i et utal af forskellige fodboldrækker.


Benjamin Leander odds

Benjamin Leander har beskæftiget sig med odds og betting siden slut 90’erne, og han har ved flere lejligheder vist, at han er i stand til at slå bookmakerne. Også så det kan mærkes. Således lykkedes det blandt andet for den kompetente stat-lét at ramme 13 rigtige og vinde millionen i efteråret 2018 (læs dén historie HER). En bedrift han – på sensationel vis – formåede at gentage i september 2019 (læs mere HER).
Benjamin Leander i SpilXpoden

Benjamin Leander er fast ekspert i vores betting-vodcast, SpilXpoden, der udkommer hver torsdag.


Leander tips på SpilXperten

Benjamin Leander udkommer tre gange om ugen med tre spiltips på formatet: ”Leanders lette”, ”Leanders listige” og ”Leanders langskud”. Spilforslagene er naturligvis gennemanalyserede, og selve argumentationen, der ligger til grund for luringerne, kan du læse kvit og frit her på SpilXperten. Du kan finde de seneste spilforslag nedenfor, og regnskabet for disse spil finder du HER.


Leanders blog på SpilXperten

Benjamin Leander er blandt andet kendt for #Leandertal på Twitter, hvor han ganske frekvent deler interessante statistikker omkring diverse fodboldligaer (oftest Superligaen). Benjamin Leander har sit eget hjørne her på SpilXperten, Leanders blog, hvor han har frit slag til at udforske trends og tendenser i moderne sport. Benjamin Leander udkommer ugentligt med sin blog, og du kan finde de seneste udgaver herunder.


Benjamin Leander på sociale medier

Følg Benjamin Leander på Twitter: @LeandinhoDK


Tidligere artikler fra Leander

1 2 9 10