18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander

Benjamin Leander

Vi har indgået et eksklusivt samarbejde med Benjamin Leander, og det betyder, at du hver eneste uge kan finde spiltips fra den dygtige odds-ekspert og -statistiker her på SpilXperten. Benjamin Leander er kendt for at gøre livet surt for bookmakerne, og han er velbevandret ud i et utal af forskellige fodboldrækker.

Profit -9,2
TBP 97,4%
Hitrate 37,8%


Benjamin Leander odds

Benjamin Leander har beskæftiget sig med odds og betting siden slut 90’erne, og han har ved flere lejligheder vist, at han er i stand til at slå bookmakerne. Også så det kan mærkes. Således lykkedes det blandt andet for den kompetente stat-lét at ramme 13 rigtige og vinde millionen i efteråret 2018 (læs dén historie HER). En bedrift han – på sensationel vis – formåede at gentage i september 2019 (læs mere HER).

Benjamin Leander i SpilXpoden

Har du opdaget, at vi hver fredag udkommer med en koncentreret podcast, der indeholder analyser, spiltips og -tanker til weekendens kampe? Benjamin Leander er fast vært på podcasten de kommende måneder. Du kan finde den seneste episode af SpilXpoden nedenfor – Husk og subscribe!

Leander tips på SpilXperten

Benjamin Leander vil ugentligt udkomme med tre spilforslag til midtugen og tre spilforslag til weekenden: ”Leanders lette”, ”Leanders listige” og ”Leanders langskud”. Spilforslagene er naturligvis gennemanalyserede, og selve argumentationen, der ligger til grund for luringerne, kan du læse kvit og frit her på SpilXperten. Du kan finde de seneste spilforslag nedenfor.

Leandertal på SpilXperten

Benjamin Leander er på hans Twitter profil kendt for hans #Leandertal, hvor han fra tid til anden deler interessante statistikker omkring de forskellige ligaer (oftest Superligaen). Han vil nu også på SpilXperten komme med artikler omkring disse statistikker, og tage jer lidt mere dybdegående igennem dem. Du vil altid kunne finde disse artikler på vores forside.


Du kan også finde Benjamin Leander på hans Twitter @LeandinhoDK

Aktive spiltips fra Benjamin Leander

Afviklede spiltips fra Benjamin Leander

22. May 2021
19:00
Varzim vs Oliveirense
Benjamin Leander
Tippet til 3.4 – Units 7/10
Tabte
19:00
Varzim vs Oliveirense
Benjamin Leander
Tippet til 9.5 – Units 3/10
Tabte
1. January 2010
00:00
Arkiveret tip
Tippet til 4.6 – Units 2/10
Tabte
Vis flere

Tidligere artikler fra Leander

1 2 9 10