18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander

Benjamin Leander

Vi har indgået et eksklusivt samarbejde med Benjamin Leander, og det betyder, at du hver eneste uge kan finde spiltips fra den dygtige odds-ekspert og -statistiker her på SpilXperten. Benjamin Leander er kendt for at gøre livet surt for bookmakerne, og han er velbevandret ud i et utal af forskellige fodboldrækker.


Benjamin Leander odds

Benjamin Leander har beskæftiget sig med odds og betting siden slut 90’erne, og han har ved flere lejligheder vist, at han er i stand til at slå bookmakerne. Også så det kan mærkes. Således lykkedes det blandt andet for den kompetente stat-lét at ramme 13 rigtige og vinde millionen i efteråret 2018 (læs dén historie HER). En bedrift han – på sensationel vis – formåede at gentage i september 2019 (læs mere HER).

Benjamin Leander i SpilXpoden

Benjamin Leander er fast ekspert i vores betting-vodcast, SpilXpoden, der udkommer hver torsdag.

Leander tips på SpilXperten

Benjamin Leander udkommer tre gange om ugen med tre spiltips på formatet: ”Leanders lette”, ”Leanders listige” og ”Leanders langskud”. Spilforslagene er naturligvis gennemanalyserede, og selve argumentationen, der ligger til grund for luringerne, kan du læse kvit og frit her på SpilXperten. Du kan finde de seneste spilforslag nedenfor, og regnskabet for disse spil finder du HER.

Leanders Blog på SpilXperten

Benjamin Leander er på hans Twitter profil kendt for hans #Leandertal, hvor han fra tid til anden deler interessante statistikker omkring de forskellige ligaer (oftest Superligaen). Vi har valgt at give Leander et hjørne på SpilXperten, hvor han kan udfolde alt han synes er interessant at skrive om. Det kan være spændende statistikker, men det kan også bare være hans syn på en fodboldsag. Du kan altid finde Leanders seneste blog nedenfor.


Du kan også finde Benjamin Leander på hans Twitter @LeandinhoDK

Aktive spiltips fra Benjamin Leander

Afviklede spiltips fra Benjamin Leander

22. maj 2021
19:00
Varzim vs Oliveirense
Benjamin Leander
Tippet til 3.40 – Units 7/10
Tabt
19:00
Varzim vs Oliveirense
Benjamin Leander
Tippet til 9.50 – Units 3/10
Tabt
20. december 2020
05:00
vs
Benjamin Leander
Tippet til 1.57 – Units 5/10
Tabt
Vis flere

Tidligere artikler fra Leander

1 2 9 10