18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander

Vi har indgået et eksklusivt samarbejde med Benjamin Leander, og det betyder, at du hver eneste uge kan finde spiltips fra den dygtige odds-ekspert og -statistiker her på SpilXperten (hold øje med Leanders Luringer, hvor de bliver publiceret i artikler). Benjamin Leander er kendt for at gøre livet surt for bookmakerne, og han er velbevandret ud i et utal af forskellige fodboldrækker.

Benjamin Leander odds

Benjamin Leander har beskæftiget sig med odds og betting siden slut 90’erne, og han har ved flere lejligheder vist, at han er i stand til at slå bookmakerne. Også så det kan mærkes. Således lykkedes det blandt andet for den kompetente stat-lét at ramme 13 rigtige og vinde millionen i efteråret 2018 (læs dén historie HER). En bedrift han – på sensationel vis – formåede at gentage i september 2019 (læs mere HER).

Benjamin Leander i SpilXpoden

Benjamin Leander er fast ekspert i vores betting-vodcast, SpilXpoden, der udkommer hver torsdag.

Leanders data- og dommerartikler på SpilXperten

Benjamin Leander er blandt andet kendt for #Leandertal på Twitter, hvor han ganske frekvent deler interessante statistikker omkring diverse fodboldligaer (oftest Superligaen). Og netop Superligaen går han også tæt på her på SpilXperten med dedikerede data-artikler, der undersøger opsigtsvækkende tendenser fra den bedste danske række.

Som noget nyt i 2023, dissekerer Benjamin Leander også dommerpræstationerne i alle Superliga-runder.

Benjamin Leander i Godt Klar’t

Benjamin er den ene del af den dynamiske Godt Klar’t-duo (Jeppe Rud Skak er den anden). Godt Klar’t var en Superliga-podcast, der udkom tirsdag (nedtakt) og fredag (optakt).

Benjamin Leander på sociale medier

Følg Benjamin Leander på Twitter: @LeandinhoDK

Tidligere artikler fra Leander