Reklame*

EHF Champions League: Live stream

Live stream US Open EHF Champions League (herre) er håndboldens svar på fodboldens Champions League, hvor mesterholdene og de andre bedst placerede klubber fra diverse ligaer i Europa fra den foregående sæson mødes og spiller om den ultimative hæder i europæisk klubhåndbold. Dansk håndbold er som oftest repræsenteret i gruppespillet og til tider også i de efterfølgende knockout-kampe. Derudover giver turneringen mulighed for at se verdens bedste håndboldspillere folde sig ud, når blandt andre Domagoj Duvnjak, Nikola Karabatic og vores egen Mikkel Hansen i aktion for deres respektive klubber i Europas største turnering. EHF Champions League kan du både spille på og følge via live streaming hos bet365*. Se her, hvordan du opretter dig hos bet365* og dermed får adgang til både at spille på og live streame Champions League.

Stream og spil på EHF Champions League hos bet365 - KLIK HER!*

Få adgang til live stream hos bet365*

Som tidligere nævnt skal du oprette en konto hos bet365*, og herefter kan du boltre dig i alle bet365's* spil- og streamingmuligheder, hvor du kan vælge blandt flere sportsbegivenheder finder håndbold og EHF Champions League. Læs med herunder og få oprettet en spillekonto hos bet365*:

1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen

5. Vælg din kamp fra EHF Champions League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og spil på¨EHF Champions League hos bet365 - KLIK HER!*

Regler og vilkår for live streaming hos bet365*

Opret en en konto hos bet365*, og du får mulighed for at spille og live streame. Du skal dog have penge på spillekontoen, eller også skal du have placeret et væddemål inden for det seneste døgn.

EHF Champions Leagues historie

EHF Champions League blev afholdt for første gang i sæsonen 1956/1957, hvor tjekkerne Dukla Prag snuppede sejren i finalen på Örebro SKs bekostning. I 1993 blev turneringen reformeret til det format, vi kender i dag. Siden 1956 har mange klubber stået med trofæet i hånden efter turneringens afslutning. FC Barcelona er dog klart den mest succesfulde klub. Catalanerne har således stået øverst på podiet hele ni gange i tidens løb. Tyskland og Spanien er med al tydelighed de største håndboldnationer, hvilket især kommer til udtryk i de seneste 26 sæsoners udgaver af EHF Champions League, hvor minimum et af deltager-holdene har bestået af enten et tysk eller spansk hold. Set med danske briller var især sæsonen 2011/2012 interessant, da AG København med Mikkel Hansen som den store stjerne spillede sig hele vejen til semifinalen. Dette blev dog endestationen for danskerne, der afslutningsvis måtte se THW Kiel løbe med guldet.

Kamptidspunkter for EHF Champions League

Kampene i EHF Champions Leagues gruppespil foregår oftest om aftenen onsdag, torsdag og lørdag eller om eftermiddagen søndag. De efterfølgende knockout-kampene spilles som regel i weekenderne, mens det afsluttende Final4-stævne, hvor de fire bedste klubber mødes, strækker sig over en weekend, med semifinaler om lørdagen samt bronzekamp og finale om søndagen.

Alternativer til EHF Champions League

Udover EHF Champions League kan du hos bet365* også finde kampe fra både den bedste spanske og tyske liga (Liga ASOBAL og DKB Handball Bundesliga), som du kan spille på og live streame.

Liga ASOBAL
bet365* tilbyder alle kontoindehavere adgang til spil og live stream af kampene fra den bedste spanske håndboldliga. Find ud af, om FC Barcelona formår at leve op til den årlige favoritværdihed og hjemtage´r titlen, eller om de nærmeste konkurrenter kan fravriste de suveræne catalanere titlen.

DKB Handball Bundesliga
Den bedste tyske håndboldliga betegnes af de fleste håndboldkendere som verdens bedste liga. Opretter du en konto hos bet365*, kan du følge med i, hvem der til slut snupper den prestigefulde titel, og du kan spille med undervejs. Bliver det Flensburg Handewitt, eller løber THW Kiel med Nicklas Landin og Rene Toft i truppen med det hele?

Du kan se og spille på EHF Champions League håndbold samt kampe fra både den bedste spanske og den bedste tyske liga hos bet365*. Du kan benytte såvel computer som tablet og mobil til både livebetting og live streaming.

Live stream EHF Champions League hos bet365

07-12-2015 12:51