18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

World of Tanks betting

World of Tanks er en af de mindre efterspurgte E-Sports. Selvom spillet har næsten 100 millioner spillere på verdensplan, så er det stort set kun hygge-spillere. Det er få af spillerne, der tager skridtet videre for at konkurrere på et professionelt niveau. Det betyder, at spillet endnu ikke har opnået en lige så udbredt E-Sport scene som eksempelvis League of Legends eller Counter-Strike: Global Offensive, som er nogle af de største E-Sports i verden.

Vi har lavet en guide, der forbereder dig på World of Tanks betting. Vi har vurderet de bedste danske bookmakere, når det kommer til World of Tanks. De forskellige spilmuligheder som bookmakerne tilbyder, er forklaret i guiden. Derudover har vi også beskrevet basale elementer ved World og Tanks. Når du læser vores guide, vil du blive klædt på til en masse spændende World of Tanks betting. Vi har lavet en lille oversigt, så du ikke farer vild på slagmarken. Hvis du er til eSports betting, så glem ikke at tjekke andre eSports begivenheder her på SpilXperten.

Mand arbejder med esport og teknologi på kontor om natten

Bookmakere: Tre gode valg til World of Tanks betting

Vi har fundet tre danske bookmakere, der følger de største World of Tanks kampe.

bet365

bet365 er den bookmaker med dansk licens, der tilbyder flest kampe og spilmuligheder på World of Tanks. World of Tanks er ikke den største E-Sport hos bookmakerne. Dog har de på det seneste øget mængden af World of Tanks kampe. Derudover forsøger bet365 altid at tilføje forskellige spilmuligheder på de World of Tanks kampe, som de tilbyder.

Spil på World of Tanks hos bet365.dk – KLIK HER!*

LeoVegas

På de største World of Tanks-kampe er LeoVegas på banen med deres gode odds. Det er ikke altid, at de tilbyder odds, men når det sker, er der ofte også flere gode spilmuligheder at finde.

Spil på World of Tanks hos LeoVegas – KLIK HER!*

Nordicbet

Det er ikke ofte, at Nordicbet tilbyder odds på World of Tanks kampe, men det sker dog til tider. For det meste er det kun til de helt store World of Tanks turneringer, som Nordicbet tilbyder odds på.

Spil på World of Tanks hos Nordicbet – KLIK HER!*

Betting: De forskellige spilmuligheder i World of Tanks

World of Tanks er desværre ikke en af de spil, der har flest følgere og seere. Det afspejles også i bookmakernes udbud af spilmuligheder. Der bliver typisk kun udbudt odds til de største World of Tanks turneringer. Til turneringerne er det ikke mange spilmuligheder, der er tilgængelige.
Nogle af de spilmuligheder der bliver tilbudt til turneringerne, vil blive gennemgået herunder.

Kampvinder

Den klassiske kampvinder spilmulighed er klart også den mest anvendte hos bookmakerne, når det kommer til World of Tanks. World of Tanks kører efter 1-X-2 princippet, ligesom så mange andre sportsgrene også gør. En anden ting som World of Tanks og størstedelen af andre E-Sports har til fælles, er at det sjælendt er muligt for kampene at ende uafgjort. En World of Tanks kamp afgøres over en bestemt mængde runder på en eller flere kort(maps). Hvor mange runder og maps, der spilles varierer fra turnering til turnering. Det kan dog stadig i få tilfælde være muligt for en kamp at ende uafgjort. Det sker hvis der spilles en lige mængde af runder og maps.

Turneringsvinder

Selvom bookmakerne desværre ikke følger diverse ligakampe i World of Tanks, så er de ikke blege for at tilbyde odds på de store World of Tanks turneringer. Det er for det i meste i disse sammenhænge, at der bliver tilbudt odds på World of Tanks. For at have succes med turneringsvinder spilmuligheden bør man have en hvis kendskab til den professionelle World of Tanks scene. Generelt er den internationale scene meget præget af de europæiske og russiske hold. Det er især i Rusland, at størstedelen af spillets tilhængere befinder sig.
Turneringsvinder spilmuligheden er en af de mere risikable odds, da der kan ske en masse ting i løbet af en turnering. Det afspejles også ved, at der er rimelig høje odds ved turneringsvinder spilmuligheden.

Lige eller ulige kampresultat

Få bookmakere tilbyder muligheden for at spille på, om slutresultatet ender på et lige eller ulige resultat. Der spilles oftest bedst-af-ni runder til de store World of Tanks turneringer. Det vil så være muligt at spille på, at kampen slutter efter fem, syv eller ni runder, hvis man har valgt det ulige kampresultat. Hvis man vælger det lige kampresultat, så spiller man på, at kampen ender efter seks eller otte spillede runder. Da der er flest ulige udfald, så vil det tilbudte odds sandsynligvis være lavere på et ulige kampresultat fremfor et lige kampresultat.

Korrekt score – kort

Hos nogen bookmakere er det muligt at spille på kampens endelige resultat. Det vil sige, at man kan spille på, at en kamp eksempelvis ville ende 5-3 eller 5-4. Det er en enorm svær spilmulighed at forudsige, hvilket også resulterer i høje odds på spilmuligheden.

A-Z: Alt du skal vide om World of Tanks

World of Tanks er et krigsbaseret spil, der er tilgængelig både på PC og Xbox. Spillets udviklere, Wargaming, har udmeldt, at de er i færd med at udvikle en PlayStation-version af spillet også. Spillerne får lov til at udleve deres vildeste krigskampvognsfantasier i et spil, der er bygget op omkring teamwork. Det er muligt at vælge mellem en lang række historiske tanks fra USA, England, Kina, Frankrig, Tyskland, Japan og Sovjetunionen. Man styrer en enkel tank på slagmarken. I fællesskab med dit hold har du til opgave at udrydde hele modstanderholdet. Kampvognene er udstyret med en bred vifte af eksplosive skydevåben. Det er et spil, der kræver uhyre præcision, en strategisk tankegang og krigsmentalitet.

Kampformat

Til de store World of Tanks turneringer spilles der bedst-af-ni runder. Det betyder, at det første hold, der får fem runder, har vundet kampen. En runde er afgjort, når det ene hold har ødelagt alle modstanderens tanks. En runde kan også afgøres ved, at det forsvarende hold forhindrer det angribende hold i at overtage det forsvarendes holds base inden for 10 minutter. Ligeledes kan det angribende hold vinde ved at overtage det forsvarendes holds base.

Der er syv spillere på hvert hold. Syv spillere er enormt mange spillere for en professionel E-Sport. Det er et punkt hvor World of Tanks adskiller sig fra mange andre. En kamps længde varierer en del, alt efter hvilken strategi holdene spiller efter. Det kan være alt fra få minutter til ti minutter per runde. Der er fire runder per map. Begge hold spiller to runder som det angribende hold og det forsvarende hold. Hvis de to første maps er endt uafgjort, så skal der spilles en sidste og afgørende runde på et tredje map. Det tredje map bliver valgt af en dommer. Hvilket hold, der starter på hvilken side, bliver afgjort af det hold, der har vundet en runde på kortest tid.

Tank-roller

Der findes over 200 forskellige kampvogne i World of Tanks. De har hver især deres egen rolle og formål på slagmarken. Nogle tanks er mindre og hurtige, andre tanks er kæmpe store og langsomme. Et hold af tanks kan sammensættes på utalige måder. Det varierer basereret på strategien i det enkelte tilfælde, hvorvidt der er brug en bestemt slags tanks. De forskellige tank-roller vil kort blive gennemgået, for at danne en forståelse for de basale strategiske elementer i en World of Tanks kamp.

Light-tanks

Light-tanks er lette og hurtige kampvogne. De er kendetegnet ved en god camouflage-værdi, hvilket betyder, at de kan være svære at opdage på slagmarken. Deres kanoner er oftest ikke de bedste. De er svære at ramme med, og laver lav skade i forhold til mange andre tanks.

I mange tilfælde forsøger en light tank at udmanøvrer sin modstander med sin hurtighed. Det gøres ved at flanke modstanderens tanks og skyde dem bagfra.

Light-tanks har en god view-range. Det gør dem gode til at spotte modstanderne med.

Medium-tanks

Medium-tanks er lidt langsommere end light-tanks. De har bedre udrustning, hvilket gør, at de kan modtage mere skade. De har bedre kanoner, der giver mere skade, og er mere præcise.

Medium-tanks har samme view-range som Light-tanks.

Den største fordel ved Medium-tanks er deres gode kanon. Den har høj damage-per-minute, god penetration og er meget præcis. Ulempen ved Medium-tanks er, at de er forholdsvis skrøbelige, da de ikke har meget liv.

Heavy-tanks

Heavy-tanks er store og langsomme kampvogne med rigtig god udrustning. De har god mulighed for at lave en såkaldt ”hulldown”. Hulldown betyder at tanken gemmer dens undervogn, hvilket betyder, at kun tårnet er synligt. Det giver et fordelagtigt udgangspunkt for tanken, da den er mindre udsat.

Heavy-tanks har dårligere kanoner end Medium-tanks. Deres penetration er mindre, de har lavere damage-per-minute, og er mindre præcise. Fordelen ved Heavy-tanks er dog deres tykke udrustning og høje udholdenhed i form af meget liv.

Tank-destroyer

Tank-destroyers er tanks, der er udstyret med store og hårdtslående kanoner. De er gode til at grave hulldown-kampvogne ud med deres kæmpe kanoner. De fungerer også godt til at holde lange korridorer. Ligesom de normale tanks, så kommer de i mange former. Nogen har virkelig god udrustning, men betaler derimod med mindre mobilitet. Andre har slet intet udrustning og spilles i stedet som en ”glas-kanon”. Deres kanoner fås i flere forskellige udgaver. Det kan være alt fra såkaldte ”auto-loaders”, der kan slå en modstandertank ihjel på et magasin, til dem der kun skal bruge få skud, dog med en længere ”reload-time”.

SPG (Artilleri)

Artilleri-tanks er kejtede og langsomme kampvogne. Dog har Artilleri-tanks en enorm stor radius på deres kanoner. Det gør det muligt at ramme svært placerede kampvogne, der ellers ville være umulige at ramme for alle andre kampvogne. Artilleri-tanks’ ulempe er deres dårlige præcision og virkelig lange reload-time. Der kan ofte gå helt op til 30-40 sekunder mellem deres skud. Til gengæld kan et velplaceret artilleriskud nedlægge selv den største heavy-tank kun ved et enkelt skud. Det er godt imod tanks i hulldown, da de oftest befinder sig stationært.