18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

North odds

North er navnet på et af Danmarks bedste Counter-Strike hold. FCK og Nordisk Film står bag udviklingen af North, der har taget den professionelle Counter-Strike scene med storm. Hvis du vil vide mere om populære North, hvor du finder de bedste odds og det største udvalg af spilmuligheder på store Counter-Strike hold som North, så er du landet det rette sted.

Mand arbejder med esport og teknologi på kontor om natten

Find eSport odds på North

North er resultatet af et samarbejde indgået mellem F.C.K (Parken Sport & Entertainment) og Nordisk Film. En investering som denne understreger samtidig den kæmpe vækst, der har været i eSport, når to så store spillere fra underholdningsbranchen vælger at gå all-in på eSport. Bookmakerne har ligeledes åbnet øjnene for eSportens potentiale og du kan nu på daglig basis oddse på spil som Counter-Strike, League of Legends og Dota2. Hvis du er til eSports betting, så glem ikke at tjekke andre eSports begivenheder her på SpilXperten.

Spil på North og CS:GO hos bet365 – SPIL HER!*

LeoVegas

LeoVegas er en af de ledende danske bookmakere, når det kommer til eSport. Hos LeoVegas finder du et overblik over dagens kampe fra store titler som League of Legends, Dota 2, Counter-Strike og mange flere. På stort set alle kampe er det muligt at benytte sig af flere forskellige spilmuligheder. Det kunne eksempelvis være handicapodds, turneringsodds eller særlige spiller-specials. Når eksempelvis North deltager til de største Counter-Strike turneringer, så kan man bide sig sikker på, at du finder en lang række særlige spilmuligheder. Det kan være alt fra hvor mange kills k0nfig får til odds på potentielle udskiftninger i Norths startopstilling.

Spil på North og CS:GO hos LeoVegas – SPIL HER!*

bet365

En anden af de store spillere når det gælder odds og betting på eSport, er bookmakeren Bet365. I mange tilfælde er det netop Bet365 og LeoVegas, som kæmper om at tilbyde de bedste odds på de store CS:GO turneringer, hvor danske North kæmper mod resten af verdenseliten. Oftest er det bet365, der løber med sejren i kampen om de højeste odds. Tager man liveodds i betragtning, så er det nok bet365, der på nuværende tidspunkt har bedst succes på denne front. Man tager dog ikke fejl i at vælge den ene fremfor den anden i dette tilfælde, da de to bookmakere er i meget tæt konkurrence med hinanden, men dog adskiller sig ved hver sine fordele.

Spil på North og CS:GO hos bet365 – KLIK HER!*

NordicBet

Hos NordicBet finder du altid en række af oddsmuligheder på eSport. I skrivende stund er det sågar den anden største sportsgren hos NordicBet målt i antal odds, kun overgået af Fodbold. Heriblandt er det selvfølgelig også muligt at oddse på Norths kommende semifinale opgør til ESL Pro League finalerne mod Team Liquid, ligesom det vil være muligt at oddse på Norths kampe til fremtidige turneringer. Hos NordicBet vil der i stort set alle tilfælde være flere spilmuligheder på de store kampe. Ser man på de kampe fra mellemstore online ligaer eller lignende, så er det ikke altid, at du finder en lige så bred vifte af spilmuligheder, og må i stedet nøjes med et simpelt vinderspil, som der dog er mange af. Alt i alt går du aldrig helt galt i byen med NordicBet som din eSport-bookmaker. Du får et bredt udvalg af høje odds på både store og mellemstore kampe.

Spil på North og CS:GO hos Nordicbet – SPIL HER!*

888sport

888sport er endnu en bookmaker, der følger store hold som North, når de spiller mod resten af Counter-Strike eliten. Hos 888sport har du rig mulighed for at oddse på de største titler, dog er 888 mere sparsommelige mht. deres udvalg af odds på kampene sammenlignet med de tre ovenstående bookmakere. Du finder ligeledes ikke et lige så dybt fokus på eSport hos 888sport, der hovedsageligt holder sig til de største turneringer og ligaer på nuværende tidspunkt. Man kan forvente, at 888sport i højere grad vil satse på eSport,i takt med at hold som North og Astralis får så meget omtale, som de gør.

Spil på North og CS:GO hos 888sport – SPIL HER!*

Roster: Dansk holdopstilling hos North

Projektet ”North” blev første gang offentliggjort i starten af 2017, hvor FCK og Nordisk Film udtaler, at de havde opkøbt det daværende Dignitas mandskab bestående af ”MSL”, ”k0nfig”, ”Magisk”, ”cajunb” og ”RUBINO”. RUBINO var den eneste spiller, der ikke er af dansk oprindelse, da han er fra Norge. Blot få måneder efter Dignitas blev til North, tog den første, og på nuværende tidspunkt eneste, spillerudskiftning sted. Danske ”Aizy” udskiftede RUBINO i starten af februar, og gjorde nu North til et 100% dansk mandskab. Holdopstilling hedder stadig det samme den dag i dag:

North holdopstilling:

Mathias ”MSL” LauridsenKristian
”k0nfig” Wienecke
Emil ”Magisk“ Reif
René ”cajunb” Borg
Philip ”Aizy” Astrup
Casper ”ruggah” Due (Træner)

Største bedrifter

I skrivende stund anses North for at være det femte bedste Counter-Strike hold på international plan. North har siden begyndelsen i starten af 2017 figureret mellem alt fra en fjerdeplads til en sjetteplads på verdensranglisten. MSL og resten af mandskabet har dog endnu ikke vundet en stor international titel under North banneret, dog har de haft hæderlige præstationer til flere store events. levet til et kvartfinale exit. Derudover er der ellers kun tale om semifinale- eller finaleplaceringer. Vi har herunder samlet nogle af Astralis’ største bedrifter.

Major-historik

De ultimativt største turneringer, der bliver afholdt på den internationale Counter-Strike scene, er de såkaldte ”Major-turneringer”. Major-turneringen kan sammenlignes med en form VM i Counter-Strike, og de afholdes 1-2 gange årligt.

5. – 8. plads til ELEAGUE Major 2017 (1.000.000 dollars i pengepræmiepulje – 35.000 dollars vundet)

Andre bedrifter

3. – 4. plads til DreamHack Masters Las Vegas 2017 (450.000 dollars i pengepræmiepulje – 25.000 dollars vundet)

5. – 6. plads til IEM Katowice 2017 (250.000 dollars i pengepræmiepulje – 13.000 dollars vundet)

5. – 8. plads til StarLadder i-League StarSeries sæson 3 (300.000 dollars i pengepræmiepulje – 10.000 dollars vundet)

Historien om North

Brandet og eSport-organisationen ”North” er en af de største eSport-investeringer, der er foretaget på dansk jord, og har samtidig også været en øjenåbner for mange, når en så stor klub som F.C.K vælger at gøre sin entre på eSport-scenen. Det er en generel tendens, der også er i fremgang, nemlig at store sportsklubber vælger at opkøbe professionelle eSport-mandskaber. Da projektet om North blev annonceret blev det samtidig udmeldt, at sportsdirektøren i North kom til at være Jacob ”Maelk” Toft-Andersen, der oprindeligt havde samme stilling i FC Schalke 04 eSports. Maelk er kendt for sine tidligere professionelle karriere i Dota2, men har desuden altid været en del af baglandet på den internationale eSport-scene. North valgte kun at opstarte med deres Counter-Strike hold, men annoncerede helt fra start, at den fremtidige plan også involverer hold i flere store spiltitler. Desuden har North for nyligt opstartet endnu et Counter-Strike hold, nemlig deres akademihold, der går under navnet ”North Academy”.

North har intentioner om at være et samlepunkt for nordisk eSport, da talentmassen er enorm i de nordiske lande. Det er et forsøg på at skabe en øget professionaliseret tilgang til eSporten, hvor spillere og klubber får bedre omstændigheder for sig. De fem North-spillere har deres daglige gang inde i Parken, hvor de har deres træningslokaler. Et projekt som North er en utrolig vigtig tendens for eSports fremtid. Det er nu i højere grad muligt for unge danskere at satse på at blive professionelle eSport-udøvere. Med et hold som F.C.K i ryggen, så er det klart mere velset fra både venner og forældres side at investere den nødvendige tid foran computeren.