Heroes of the Storm betting
Heroes of the Storm er klart en af de nyeste eSports på markedet. Spillet blev officielt udgivet d. 2. juni 2015. Det er altså mindre end et år, at spillet har været udgivet. Alligevel kan du spille på odds på Heroes of the Storm hos bookmakerne, når der spilles kampe. Udviklingen i spillet er også rivende med turneringer, hvor præmiepuljerne har været helt oppe på 500.000 dollars. Det er virkelig høje summer af penge, for en så ung E-Sport. Læs videre i vores guide om betting på HOTS.
*Reklamelink
Heroes of the Storm er en E-Sport, der er kommet for at blive. Når så store turneringer bliver afholdt, så fanger det naturligvis bookmakernes opmærksomhed. Det er derfor nu muligt at bette på Heroes of the Storm, som var det fodbold eller tennis. Vi giver jer en guide, der fortæller alt nødvendig information om Heroes of the Storm betting. Vi har kigget på de bedste danske bookmakere. Derudover har vi forklaret om de forskellige spilmuligheder og generelt om spillet. Læs guiden for at få den nødvendige information om Heroes of the Storm betting. Vi har lavet en lille oversigt over guiden her. Hvis du er til eSports betting, så glem ikke at tjekke andre eSports begivenheder her på SpilXperten.
Bookmakere: De bedste danske bookmakere til Heroes of the Storm
Vi har givet vores bud på Danmarks fire bedste Heroes of the Storm bookmakere.
bet365
Når det kommer til Heroes of the Storm, så er det generelt for alle bookmakerne, at der desværre kan gå længere tid i mellem kampene. Sporten har endnu ikke sat sit præg hos bookmakerne, hvilket betyder, at bookmakerne som regel kun tilbyder odds på de helt store Heroes of the Storm turneringer. bet365 er dog den bookmaker, der oftest tilbyder kampe på spillet. Generelt er bet365 en bookmaker med en meget bred E-Sports-kalender.
LeoVegas
Selvom det ikke er det spil, som bookmakerne i højeste grad har øje for, kan du dog godt finde spilmuligheder på de store Heroes of the Storm-turneringen hos LeoVegas. Som den nyeste i flokken af seriøse bookmakere, vil LeoVegas gerne profilere sig stærkt over for spillere, der interesserer sig for E-Sport og leder efter de bedste odds. Og dem finder du ofte hos LeoVegas. Så besøg denne bookmaker, når du skal spille på E-Sport.
Nordicbet
Nordicbet er en bookmaker, der ivrigt forsøger at dække alle E-Sports. Derfor er Heroes of the Storm også en del af deres sortiment. Men da Heroes of the Storm endnu mangler at sætte sit præg hos de danske bookmakere, så kan der også gå længere tid i mellem kampene hos Nordicbet. Til gengæld forsøger Nordicbet ofte at tilbyde flere forskellige spilmuligheder på kampene, når de endelig er oppe.
Betfair
Betfair tilbyder også odds på Heroes of the Storm kampe. Det er dog kun ved de helt store turneringer, at bookmakeren har åben for odds på spillet. Ligesom de andre bookmakere, så kan der desværre gå noget tid i mellem Heroes of the Storm kampene hos Betfair. Generelt plejer Betfair også kun at tilbyde kampvinder oddset på kampene.
Betting: De forskellige spilmuligheder i Heroes of the Storm
Heroes of the Storm er forholdsvis nyt hos Bookmakerne. De er derfor stadig i en udviklingsproces med spillet. Vi har samlet nogle af de spilmuligheder, der på nuværende tidspunkt er tilgængelige hos bookmakerne.
Kampvinder
Den velkendte kampvinder spilmulighed fungerer i Heroes of the Storm efter 1-X-2 princippet, ligesom i så mange andre sportsgrene. Lidt atypisk for mange andre sportsgrene, så kan en Heroes of the Storm kamp sjælendt ende som X, altså uafgjort. I Heroes of the Storm spiller man en bestemt mængde kort(maps), og disse maps kan ikke ende uafgjort. En kamp kan kun ende uafgjort, hvis der spilles en mængde maps, der kan ende lige fordelt. Altså hvis kampen spilles bedst-af-to eller bedst-af-fire maps. På en måde fungerer maps, som den måde hvorpå et set fungerer i tennis.
Kortvinder
Ligesom man i tennis kan spille på vinderen af de forskellige sæt på forhånd, så er det også muligt at spille hvilket hold, der vinder de bestemte maps. Dette er et væddemål, man hurtigt kan opnå gode resultater ved, hvis man på forhånd, kender til de forskellige maps, der spilles i den enkelte kamp.
Korrekt score – kort
Denne spilmulighed er en af de sværeste at forudsige. Det åbner muligheden for at spille på kampens præcise resultat. Det fungerer på samme måde som i fodbold. I fodbold er muligt at spille på, at Real Madrid vinder 3-1 over Atletico Madrid. Det er den samme spilmulighed, der gør sig gældende i Heroes of the Storm. Man har mulighed for at forudsige kampens endelige resultat. Altså at hold 1 vinder 3-1 over hold 2. Det resultat der omtales i dette tilfælde, er hvordan mængden af maps fordeles.
Antal kort – over/under
I alle Heroes of the Storm turneringer er det forudbestemt hvor mange maps, der skal spilles i de bestemte kampe. Typisk spilles der bedst-af-et, bedst-af-tre eller bedst-af-fem maps. Hvis man tager udgangspunkt i bedst-af-tre maps kampene, som også er den mest almindelige format, så er det muligt at spille på, at der vil blive spillet over eller under 2,5 maps. Altså om det endelige resultat bliver 2-0 eller 2-1.
Guide: Gode råde til succesfuld Heroes of the Storm betting
Hvis man følger med på Heroes of the Storm scenen, så er man klar over hvilke hold, der er gode på hvilke maps. Derfor kan en kamp på forhånd være mere fordelagtig for det ene hold, hvis det er en map-pulje, der favoriserer det ene hold.
Statistikker er altid en god måde at danne sig et overblik over de nuværende tophold. Særligt i Heroes of the Storm er det muligt at følge diverse valg af helte på de forskellige maps. Man kan også ud fra statistikkerne se hvilke helte, der spilles mere hyppigt af de forskellige hold. Det betyder at man kan danne sig et overblik over den nuværende ’meta’ hos de professionelle spillere. Altså hvilke helte de vælger mest, hvilke helte, der har størst succes på hvilke maps, og generelt hvilke maps, som bliver valgt oftest.
Det er vigtigt at være klar over kampens eller turneringens format. Desto flere maps der spilles i en kamp, jo større er chancen for, at det favoriserede hold vil løbe med sejren. I en kamp, der kun spilles på et eller to maps, der vil chancen være væsentlig højere for en underdog-sejr.
A-Z: Heroes of the Storm
Heroes of the Storm er Blizzard Entertainments bud på en MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) E-Sport. Det er den samme genre som andre kæmpe E-Sports som League of Legends og Dota 2. I håb om at skabe en bredere forståelse omkring det at oddse på Heroes of the Storm, så vil der blive forklaret nogen basale elementer fra spillet. Det giver god mening at vide en del om spillet, hvis man har i sinde at blive en succesfuld Heroes of the Storm oddser. Det kan klæde en på til at forstå hvilke odds, der er værdifulde og hvilke odds, der ikke er sikre at spille penge på. Overordnet set kæmper to hold med fem spillere på hvert hold en kamp i Blizzards univers. Det betyder at man kan påtage sig rollen som karakterer fra alle Blizzards spil. Spillerne vælger bestemte helte. Disse helte har unikke færdigheder og magiske evner. Spillernes opgave er at forsvare deres egen base fra deres modstandere. Samtidig med dette er de nødsaget til at angribe modstanderens base, for at kæmpe sig til sejren. Det typiske kendetegn ved eksempelvis League of Legends og Dota 2 er at kampen udspilles på den samme bane. Det er et sted hvor Heroes of the Storm adskiller sig en del. I Heroes of the Storm er det nemlig muligt at vælge imellem 10 forskellige baner. Hver bane har sine egne unikke objekter og fokus, der ændrer måden man vinder banen på. En fællesnævner for alle banerne er ideen om fem spillere mod fem andre spillere på en bane med to baser.
Heroes of the Storm banerne
I de forskellige baner varierer spillernes fokus på objekter. Objekterne bruges til at forsvare sin egen base eller til at angribe modstanderens base. Da de 10 forskellige baner har så stor en betydning for hvordan Heroes of the Storm fungerer som E-Sport, så er det vigtigt at have en forståelse for, hvordan de forskellige baner fungerer. I artiklen bliver et par udvalgte maps gennemgået, så man kan danne sig en ide om, hvordan et bestemt map kan fungere.
Towers of Doom
På banen “Towers of Doom” er det ikke muligt for holdene at smadrer modstanderens “core” (kerne), altså deres hovedbygning direkte. De kan kun skade modstanderens kerne ved at kontrollere forskellige objekter. De to vigtigste objekter i Towers of Doom er ”Altars” og ”Keeps”. For at smadre modstanderens kerne, så skal kernen skades 40 liv. Da man ikke kan skade kernen direkte, så skal skaden påføres ved hjælp af disse altars og keeps. Hver gang et hold tager kontrol over et Altar, så vil holdet på påføre én i skade + antallet af keeps, som holdet kontrollerer samtidig. Et eksempel: hvis et hold tager kontrol over et Altar og samtidig kontrollerer tre keeps, så vil modstanderens kerne modtage fire skade.
Sky Temple
På banen “Sky Temple” fokuserer holdene hovedsageligt på kontrol af tre forskellige templer. De tre templer kontrolleres ved at placere en eller flere spillere i nærheden af templet. Templerne har hver sine måder at destruere modstanderens base på – så længe du forbliver i kontrol af templet. Når du overtager et tempel i først omgang, så vil en tempelvogter prøve, at få dig væk fra templet. Det er derfor i mange tilfælde nødvendigt, at være flere spillere om at bevare kontrollen over et tempel.
Garden of Terror
Banen ”Garden of Terror” bygger omkring en dag og nat cyklus. Spillerne har til at opgave at dræbe de såkaldte små ”Shamblers” om natten, for at indsamle frø til deres have (deres base). Når 100 frø er blevet samlet, vokser der et kæmpe monster kaldet ”The Garden Terror” i det ene holds base. Spillerne kan tage kontrol over dette kæmpe monster. Man bruger monsteret til at ødelægge modstanderens mure, tårne og bygninger. ”The Garden Terror” giver også en kæmpe fordel i team-fights.
Banen er meget velbalanceret og dynamisk. Det giver mulighed for flere forskellige strategier, hvilket også gør det til en af de mest valgte baner blandt spillerne.
Blackheart’s Bay
I ”Blackheart’s Bay” er det holdenes opgave at nedkæmpe neutrale grupper af monstre for at indsamle piratens skat. Der vil til tider også dukke skattekister op tilfældige steder på kortet. skattekisterne indeholder dele af piratens skat. Når et hold har indsamlet 10 såkaldte ”doubloons”, så kan de indbetale deres indsamlede skatte til piraten ”Blackheart”. Han vil efterfølgende bruge kanonerne fra hans piratskib til at bombe modstanderens base. Man skal dog overveje nøje, hvornår man vælger at indbetale sin gæld. Hver gang man benytter piratens hjælp, så forventer han flere ”doubloons” som betaling næste gang. Det stiger med to ”doubloons” for hver gang.
Helte-roller
Et hold i Heroes of the Storm opbygges omkring fire grundlæggende helte-roller. De fire roller har hver deres formål i kampen. I de fleste tilfælde opbygger de professionelle deres hold med en af hver rolle. Det skifter dog meget alt efter hvilket map, der skal spilles. Betydningen af de forskellige roller bliver uddybet herunder.
Tank
Tank-rollen er grundlæggende rimelig simpel. Spiller man en tank, så er man den forreste i kampene. Det er tanken, der først tager alt skaden, om man så kæmper imod modstanderens hold, eller nogen af de store bosser, man møder i de forskellige maps. Tanken er samtidig også den rolle, der sørger for at tage initiativ til de såkaldte ”teamfights” – altså kampe hvor de to hold typisk kæmper fem mod fem.
Support
Support-rollens formål er godt forklaret i navnet til rollen. Hvis man oversætter ’support’ til dansk, så vil ordet ’støtte’ poppe frem. Det er også et nøgleord for support-rollen. Som support sørger man for holdets tilstand, ved at helbrede sårede helte. Derudover sørger man for at holde modstanderens helte væk fra sin egen baglinje af helte.
Assassin
Assassin-rollen er den rolle, der hovedsageligt står for at påføre skade. Det er både skade på modstanderens helte, der er tale om, men også skade på diverse bosser og objekter. Både tank- og supportrollen vil forsøge at holde sit holds assassins i live, så de fortsat kan påføre skade til alt og alle.
Specialist
Specialist-rollens formål varierer meget alt efter hvilket map, der er valgt. Nogen gange skal rollen bruges til at bekæmpe store bosser og monstre, andre gange skal rollen kun bruges til at ødelægge modstanderens eller neutrale bygninger. Det kan også være, at en specialist udelukkende skal holde en bestemt modstander ude af kampen, ved kun at fokusere på den bestemte modstander. Specialisten er altså en meget alsidig rolle.
*Reklamelink