18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

eSport: FIFA

Har du opdaget, at du anno 2024 kan oddse på FIFA? Det kan du – og ikke kun på den danske eSuperliga. Hver dag afvikles der et hav af elektroniske FIFA-fodboldkampe, og hvis du kan lure, hvem der tager de tre point, eller antallet af mål, er der altså penge at hente. Læs med herunder for at lære om FIFA-betting.

Hvis du er til eSports betting, så glem ikke at tjekke andre eSports begivenheder her på SpilXperten.

Odds på FIFA

*Reklamelink

Mand arbejder med esport og teknologi på kontor om natten

Odds på FIFA i 2024

Unibet er blandt bookmakerne, der udbyder odds på FIFA. Følg den simple trin-for-trin herunder – så er du i gang med at spille på FIFA i løbet af få øjeblikke.

1. Gå til Unibet.dk – KLIK HER*

2. Opret en konto / log ind

3. Søg på ”FIFA” eller vælg ”Esports” og derefter ”FIFA” fra menuen

4. Vælg den FIFA-kamp, du ønsker at spille på

5. Placer dit væddemål

Livebetting på FIFA

Hos Unibet er det muligt for dig både at oddse på FIFA inden kampstart (prematch) og mens kampene er i gang (livebetting). Du kan både spille på kampvinderen (1X2), næste mål, det totale antal mål, handicap og det specifikke kampresultat.

Spiludbuddet varierer med størrelsen på begivenhederne. Således vil man opleve endnu flere spændende spilmuligheder på de største FIFA-turneringer.

Live stream FIFA hver dag

Har du lyst til at live streame de FIFA-kampe, du oddser på? Det kan du gøre let, lovligt og uden abonnement på Twitch.tv.

Hvad er FIFA?

FIFA er et ekstremt populært spil, hvor man styrer sit eget elektroniske fodboldhold. Ligesom i fysisk fodbold handler det om at få puttet bolden i kassen flere gange end modstanderen, og i bestræbelserne herpå kan man tage kontrol over alle positioner på banen. Den dygtige FIFA-spiller har både en teknisk og taktisk forståelse, og han/hun er i stand til at bringe sine egne styrker i spil – samtidig med at han/hun lægger sit spil an på en måde, der er generende for modstanderen.

FIFA kan spilles på to forskellige platforme, XBOX og Playstation, og der er et par forskelle på de to platforme. Typisk er controlleren på en XBOX forskellig fra den, der hører til Playstation, selvom der dog kan findes løsninger på dette. Når der spilles turneringer i FIFA er det platformbestemt: Nogle turneringer vil være på PS4, mens andre turneringer vil være på XBOX. Derfor kan man til tider opnå en fordel/ulempe, hvis man som XBOX-spiller deltager i en playstation-turnering eller omvendt.

Man skal altid huske at holde øje med, hvilken struktur den givne turnering har. Nogle turneringer vil foregå i “Club-mode”; man vælger her en professionel fodboldklub og vil så have deres respektive spillere på holdet. I Danmarks eSuperliga spilles der dog med ens eget “Ultimate Team”. Et Ultimate Team er et game-mode i FIFA, hvor du, ved at spille kampe og turneringer, opnår præmier i form af pakker og mønter. Ved at få pakker (som også kan købes for real-money) kan du få spillere til din klub. Derfor vil man også se et stort kvalitetsspring på de forskellige hold, da nogle hold vil have haft råd til alle de store stjerner, mens andre må nøjes med middelmådige spillere. Derfor vil det altid være en god idé at tjekke, hvordan deltagernes hold ser ud, hvis der er tale om en “Ultimate-Team” turnering. I FIFA Ultimate Team er der også flere “gamle” legender med, f.eks. ser vi, at det er muligt at få den danske legende Michael Laudrup på holdet, eller den gamle Ronaldo fra Brasilien.

Nogle turneringer vil også køre i “85-mode”, hvilket er skabt for at udligne niveauforskellen på to hold. På “85-mode” vil begge deltagere have præcist lige gode spillere.

Danskere i FIFA

En række danskere har allerede formået at slå igennem på den store, internationale FIFA-scene. Blandt de mest nævneværdige er August “Agge” Rosenmeier, der vandt VM i 2014, og som tidligt i 2020 har annonceret sit comeback i sporten (oven på flere måneders pause).

Udover “Agge” er holdkammeraten fra North “Marcuzo” også en anerkendt FIFA-spiller på den internationale scene. De to vandt sammen eSuperligaen, men udover det deltog Marcuzo også i eChampions League finalen, som den første dansker nogensinde.

Fatih Üstün er en upcoming star i FIFA-miljøet, hvor han har hentet en kontrakt med Arsenal-spilleren Mesut Özils eSport-hold ”Team Özil M10”. Üstün er en af de danske landsholdsspillere på FIFA-landsholdet, og han har blandt andet et stort trofæ fra en turnering i Singapore mod nogle af verdens bedste på CV’et. Üstün er en af de spillere, som er et pragteksempel på, hvorfor det er vigtigt at have indsigt i spillerens spillestil, da han har en af verdens bedste offensiver, men halter med det defensive spil.

FIFA betting: Disse bookmakere har odds på FIFA

Flere og flere bookmakere har opdaget, at eSport er kommet for at blive. Kambi-bookmakerne, Unibet, LeoVegas, 888sport og Mr. Green, er dog særligt ivrige efter at udbyde et produkt på FIFA, så her kan du med fordel lægge vejen forbi.

Odds på FIFA

*Reklamelink