18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

eSuperliga odds

Den 4. sæson af eSuperligaen starter onsdag d. 11. marts 2020. Er du klar til at se de bedste danske FIFA-spillere prøve kræfter med hinanden i et fedt format, der kan følges på både TV3 MAX og Viaplay Sport? På denne side klæder vi dig på med de bedste eSuperliga odds, så du kan spille på de danske FIFA-kampe.

Mand arbejder med esport og teknologi på kontor om natten

Spil på 4. sæson af eSuperligaen i 2020

Odds opdateres, så snart bookmakerne frigiver disse.

2. runde – torsdag d. 12. marts

17:15 Esbjerg – AaB: TBA – TBA*

18:30 FCN – Hobro: TBA – TBA*

18:30 Horsens – AGF: TBA – TBA*

18:30 Brøndby – Vejle: TBA – TBA*

19:45 FCM – Randers: TBA – TBA*

19:45 Sønderjyske – Lyngby: TBA – TBA*

19:45 FCK – OB: TBA – TBA*

Odds på eSuperligaen 2020

Stadigt flere og flere bookmakere hopper med på den elektroniske sportsbølge, nærmere bestemt eSport. eSport, hvor spillerne konkurrerer på en skærm, nyder tiltagende popularitet i hele verden, og derfor er det kun naturligt, at bookmakerne også tager en interesse i de mange medrivende konkurrencer. I det følgende giver vi dig en oversigt med fem bookmakere, der alle udbyder spil på eSport.

*Reklamelink

bet365
*
Expekt
*
CampoBet
*

Om eSuperligaen – Danmarks bedste FIFA-liga

Dreamhack, Superligaen og Nordic Entertainment Group har indgået et samarbejde om at lave den 4. sæson af eSuperligaen – en elektronisk pendant til Superligaen, hvor i alt 15 hold kæmper mod hinanden. Hvert hold består af mellem to og fem spillere, og en træner. FIFA-sæsonen foregår i tre faser: Regular season, Playoffs og Finals.

I Regular season møder alle hold hinanden i løbet af 15 spilledage. De fire bedste hold går derefter videre til Finals, mens holdene placeret fra 5 til 12 mødes i en BO1 Playoff om at sikre en billet til Finals.

Hvis holder ligger a point i Regular season, afgøres placeringen ved målforskel. Er målforskellen også identisk, bruges flest scorede mål som tiebreaker. Er der også lighed her, kigger man på H2H.

Kampprogrammet i eSuperligaen – sæson 4

Herunder får du et overblik over kampprogrammet.

Regular season

1. runde – onsdag d. 11. marts

2. runde – torsdag d. 12. marts

3. runde – onsdag d. 18. marts

4. runde – torsdag d. 19. marts

5. runde – onsdag d. 25. marts

6. runde – torsdag d. 26. marts

Her er eSuperliga-klubberne

AaB – Shoppen, Kragelund, Ledet, Skibsted

AC Horsens – Legind, Jenner, Ralle, JeppeLK

AGF – PrimeTurbo, Carli, Nill, Tamer Taser, Rom

Brøndby – Fredberg, Dingo, N1klasjakobsen, Lionett, Barnewitz

Esbjerg – Qack, Bækkelund, Sanchez, Mat

FCK – Marcuzo, MadsR, Pilm

FC Helsingør – Zaka, Mohr, TeamHajj

FCM – Keller, Hedegaard, Chrøis, KegleKongen

FCN – The Kid, HassanPlayer, Al-Bacha

Hobro – OneWayCrazyy, E-Mikkelsen, JoeFromDenmark, Roberts

Lyngby – Mudi, Don Oli, Ibo AlBacha, Haller, Mr Lillelys

OB – Skifter, Krøll, Grøn

Randers – Aagaard, Kølbæk, Kjeldgaard

Sønderjyske – HK, banzy, rabeck, Østergaard

Vejle – LordHjorth, Cruise, Esser, Bech, Arrow

eSporten i voldsom vækst

eSporten er pt. en af de hurtigst voksende sportsgrene. Flere millioner mennesker streamer med ved de største turneringer i League of Legends, CS:GO, Dota 2 etc. og præmiepuljerne forøges fra turnering til turnering, fordi sponsorinteressen er stødt stigende.

I Danmark er vi særligt dygtige til CS:GO, Counter-Strike. Her er det i særdeleshed holdet Astralis, der har puttet Danmark på verdenskortet med en række store triumfer. Faktisk er Astralis lige nu (pr. d. 9. marts 2020) nr. 1 på verdensranglisten. På samme rangliste er danske North at finde som nr. 26, så vi er altså usædvanligt godt med, når det kommer til CS:GO.

FIFA-Superliga på stream og TV

Har du lyst til at følge med i den fjerde sæson af eSuperligaen, foregår det TV3 MAX og Viaplay Sport.

– Grundspillet foregår på onsdage og torsdage fra kl. 17:15.

FIFA – hvad er det?

Sidder du og ligner et stort spørgsmålstegn i forbindelse med al den snak om eSuperliga og FIFA, så frygt ej – der er hjælp at hente.

Der skal dystes i FIFA – verdens mest populære elektroniske fodboldspil. Som spiller har man mulighed for at styre alle 11 på sit hold, og så handler det egentlig bare – som i ”rigtig” fodbold – om at få scoret nogle kasser, samtidig med, at man forsøger at holde modstanderen fra at score. Ligesom i virkelighedens fodboldkampe kan man eksperimentere med forskellige taktikker og tricks undervejs, og producenterne har efterhånden gjort spillet så realistisk, at man får en rigtigt autentisk oplevelse, når man sætter sig til rette foran skærmen.