18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ESL Pro League odds

Den 11. sæson af ESL Pro League er i fuld gang (startede d. 16. marts 2020), og du kan således glæde dig over, at der er kvalitets Counter-Strike på programmet i en tid, hvor det meste er udskudt eller aflyst. Det vanlige offline-format er droppet grundet de særlige omstændigheder, men turneringen ruller videre online. Du kan oddse på verdens bedste CS:GO hold ved ESL Pro League hver eneste dag.

Mand arbejder med esport og teknologi på kontor om natten

Odds på CS:GO – ESL Pro League

Hos de fleste bookmakere er det muligt for dig at spille på samtlige CS:GO-kampe ved ESL Pro League.

1. Gå til LeoVegas.dk – KLIK HER!*

2. Opret en konto / log ind.

3. Foretag en indbetaling.

4. Vælg ’Sport’, ’Esports’, ‘CS:GO’ og ‘ESL Pro League’ (eller søg blot på ‘ESL Pro League’).

5. Vælg din(e) kamp(e) og placer væddemål

KLIK HER for at se vores spiltips til ESL Pro League.

Hvad kan man oddse på i ESL Pro League?

Alle vil naturligvis gerne forstå, hvordan man tjener sine penge på ESL Pro League. Derfor er det store spørgsmål: Hvilke oddsmuligheder har jeg på ESL Pro League?

Kampvinder

De fleste bookmakere tilbyder vinderspil på ESL Pro League. Der tilbydes odds på alle ugens ESL Pro League kampe. Det betyder, at der på daglig basis er flere kampe at vælge imellem. I sæson 10 spilles der BO3 i hvert opgør. Det er kun muligt at spille på vinderen af kampen, da kampene ikke kan ende uafgjort i ESL Pro League. Hvis de to hold spiller lige i den ordinære tid, så vil kampen gå i overtid, indtil en vinder af kampen er fundet. En stor fordel ved E-Sporten er, at ligakampe som disse kan blive afviklet online. Det vil sige, at der er rig mulighed for mange kampe i løbet af dagen. Ligaer som ESL Pro League er et godt sted at starte, da det er en begrænset mængde af hold, der alle spiller under de samme turneringsforhold. Man kan i løbet af en sæson lære om de enkelte holds styrker og svagheder, og det er et vigtigt element, hvis man gerne vil have succes som Counter-Strike: Global Offensive oddser. Turneringens format er forklaret senere i artiklen.

Handicapodds

På størstedelen af kampene er det muligt hos flere bookmakere at spille med handicap. Selvom det kun er de bedste hold i verden, der deltager i ligaen, så kan der stadig være niveauforskel i bestemte kampe. I de kampe kan det være favorabelt at oddse med handicap. Handicappet er baseret på et bestemt antal af runder på det enkelte map. Der spilles op til 30 runder på et map i ordinær spilletid. Det er også muligt at spille på kamphandicap og konkrete map-scenarier som 2-0, 2-1, 0-2 og 1-2.

Odds på runde 1 og 16

Den første runde og den 16. runde i en Counter-Strike kamp er særlige. Det er såkaldte ”pistol-runder”. Holdene har ikke penge til at købe noget dyrt udstyr eller våben. Begge hold er udelukkende udstyret med pistoler og andet småt udstyr. Vinderen af pistol-runden vinder typisk flere efterfølgende runder, da vinderen vil have væsentligt flere penge til bedre udstyr og våben end modstanderen. Flere bookmakere tilbyder odds på pistol-runderne. Odds på pistol-runden er typisk meget lige, selvom der er tale om to hold, som varierer fra hinanden niveaumæssigt.

Deltagerne: Hvem er holdene i ESL Pro League Season 11?

I alt 24 hold deltager i ESL Pro League Season 11. Holdene er fordelt i fire grupper, tre europæiske og en nordamerikansk, på følgende måde:

Gruppe A
Astralis
ENCE
GODSENT
NiP
Team Spirit
Team Vitality

Gruppe B
BIG
Complexity
Fnatic
forZe
NaVi
North

Gruppe C
100 Thieves
Evil Geniuses
FURIA Esports
MiBR
Swole Patrol
Team Liquid

Gruppe D
FaZe Clan
G2 Esports
mousesports
OG
TYLOO
Virtus.pro

Fordelingen afviger fra normalen ved ESL Pro League, og det hænger sammen med, at rejser er blevet umuliggjort.

Formatet ved ESL Pro League

Der afvikles dagligt tre kampe ved ESL Pro League, og der spilles BO3 (bedst af tre maps). Et offline-finalestævne er desværre umuliggjort, og derfor vil der blive fundet en vinder i Europa og en anden vinder i Nordamerika. I Europa går de tre gruppevindere direkte videre til et andet gruppespil, mens 2’ere og 3’ere mødes i knald-eller-fald kampe om at snuppe de sidste tre spots. Fra det andet gruppespil, som altså også kommer til at tælle seks hold, går det bedste hold videre til en mesterskabskamp, hvor modstanderen bliver enten 2’eren eller 3’eren (afgøres i knockoutkamp). Mesterskabskampen afvikles i en bedst af 5 serie.

I Nordamerika kører de en model med dobbelteliminering.

I kalenderen står der dato og tidspunkt på alle kampene.

Stream til ESL Pro League

Hvis du har lyst til at se med, når ESL Pro League afvikles, kan du gøre det direkte på Twitch.tv.

Bookmakere til odds på ESL Pro League

I dette afsnit følger et par bookmaker-anbefalinger, så du ved, hvor du med fordel kan sætte dine spil på ESL Pro League og eSport generelt.

LeoVegas

LeoVegas er en bookmaker, der nødvendigvis må fremhæves, når snakken falder på eSport. Aktuelt finder du både kampodds, runde-handicaps og først til XX-specials, og på disse markeder er oddsene generelt rigtigt fine.

Odds på ESL Pro League hos LeoVegas – KLIK HER!*

Nordicbet

Nordicbet er i skrivende stund også rigtig godt med på CS:GO. Vi har nogle meget dygtige Counter-Strike hold i Danmark, og derfor er det kun naturligt, at den store nordiske bookmaker interesserer sig for dækningen. Hos Nordicbet kan du spille på både kampvinder og runde-handicap.

Odds på ESL Pro League hos Nordicbet – KLIK HER!*

Historie: Tidligere vindere ved ESL Pro League Finals

ESL Pro League er 10 sæsoner gammel, og derfor har vi også set i alt 10 vindere. Historien tæller 2 x dansk guld til Astralis.

Sæson 10: mousesports
Sæson 9: Team Liquid
Sæson 8: Astralis
Sæson 7: Astralis
Sæson 6: SK Gaming
Sæson 5: G2 Esports
Sæson 4: Cloud9
Sæson 3: Lumonosity Gaming
Sæson 2: Fnatic
Sæson 1: Fnatic