18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ECS betting

En ny 3,5 millioner dollars CS:GO liga blev offentliggjort i starten af april. Det er to kæmpe spillere på E-Sport scenen, der er gået i samarbejde om at udvikle den bedste CS:GO liga til dato. Det er skaberne bag verdens ledende konkurrencespilleplatform, FACEIT, og verdens største sociale- og streamingplatform for gamere, Twitch.tv, der har indgået et samarbejde om at skabe Esports Championship Series (ECS) ligaen. De ti bedste hold fra både Europa og Amerika er en del af ligaen. Formålet med projektet er at udvikle den liga, der passer bedst til spillernes og seernes vilkår.

Odds på ECS

*Reklamelink

Denne artikel omhandler den nye Counter-Strike: Global Offensive liga, Esports Championship Series. Vi vil sætte skarpt på den liga, der skal overtage titlen som den største og den mest vigtige CS:GO liga. Vi forklarer de forskellige oddsmuligheder og bookmakere, der følger ligaen. Derudover vil turneringens format og typiske kalender også blive forklaret. Vi forbereder dig altså med alt, du bør vide om ligaen. Vi har udarbejdet en kort oversigt over artiklen her.

Mand arbejder med esport og teknologi på kontor om natten

Hvad kan man oddse på i ECS?

ECS er en liga, der er blevet skabt for at blive fulgt tæt af hele Counter-Strike scenen. Det betyder selvfølgelig også, at der mange bookmakere, der også følger ligaen. Vi vil først og fremmest se på nogle af de spilmuligheder, der bliver tilbudt af bookmakerne.

Kampvinder
Alle bookmakere der har E-Sport som en del af sit sortiment, kommer også til at følge ECS ligaen. Den mest almindelige spilmulighed hos bookmakerne er selvfølgelig kampvinder spilmuligheden. I ECS ligaen er kampvinder spilmuligheden kun to-vejs, da kampene ikke kan ende uafgjort. Hvis de to hold spiller uafgjort i den ordinære spilletid, så vil kampen gå i overtid med det samme, indtil der er fundet en vinder af kampen. I modsætning til mange andre ligaer bliver der spillet bedst-af-tre opgør i gruppespillet i ECS. Vinderen af kampene er altså det hold, der først vinder to kort i det enkelte opgør.

Vinder af kort
Da der spilles bedst-af-tre opgør i ligaen, så har stort set alle bookmakere åbent for kortvinder spilmuligheden. Det betyder, at man kan oddse på hvilket hold, der vinder de enkelte kort. Lige inden kampstart går holdene igennem en vetoproces, hvor de udelukker og udvælger de kort, de gerne vil spille.

Antal af kort over/under
Det er muligt at spille på mængden af kort i de enkelte opgør. Når der spilles bedst-af-tre opgør, så åbner bookmakerne muligheden for at spille på om kampen afgøres med under eller over 2,5 kort. Spiller man på under 2,5 kort, betyder det, at det ene hold skal vinde kampen 2-0. Spiller man på over 2,5 kort, betyder det, at det ene hold skal vinde kampen 2-1.

Korrekt score
Hvis man føler, at man har en god ide om, hvad det endelige resultat bliver i kampen, er det også muligt at spille på dette. Eksempelvis i ligaens første opgør mellem Astralis og Mousesports ville der være fire forskellige mulige udfald for kampens resultat; At Astralis vandt 2-0 eller 2-1. At Mousesports vandt 2-0 eller 2-1. I et bedst-af-tre opgør vil det altid være de samme muligheder for kampens endelige resultat. Det er dog et odds, der er svært at forudsige. Det medbringer et højt odds på spilmuligheden.

Odds på runde 1 og 16
Den første og den 16. runde i en Counter-Strike kamp er såkaldte ”pistol-runder”. Det er en runde, hvor ingen af holdene har nok penge til at købe bedre våben eller udstyr. Spillerne nøjes altså med pistoler i disse to runder. Vinderen af pistol-runden har altid en stor økonomisk fordel over modstanderholdet. Man får langt flere penge af et vinde en runde, end hvis man taber en runde. Det hold der vinder pistol-runden har altså også en stor fordel de efterfølgende runder, da modstanderen ikke har midler til at købe våben og udstyr. Det er altså nogle af de vigtigste runder i en Counter-Strike kamp.

Hvis du er til eSports betting, så glem ikke at tjekke andre eSports begivenheder her på SpilXperten.

Hvilke danske bookmakere tilbyder odds på ECS

Der er mange danske bookmakere, der er begyndt at følge de største E-Sport ligaer. Vi har udvalgt og vurderet nogle af de bookmakere, der gør det bedst, når det kommer til E-Sport. Bookmakerne er vurderet på baggrund af deres udvalg af kampe og spilmuligheder.

bet365

bet365 er en dansk bookmaker, der følger alle kampene i ECS ligaen. Det er både de amerikanske og europæiske kampe i ligaen, der bliver fulgt af bet365. bet365 er oftest også den bookmaker, der tilbyder flest forskellige spilmuligheder på ECS kampene.

Spil på ECS hos bet365.dk – KLIK HER!*

LeoVegas

Hos LeoVegas kan du spille på ECS-kampene, og det er ofte med markedets bedste odds. Der er flere spilmuligheder og mange specials i sortimentet hos LeoVegas, som derfor er en rigtig solid bookmaker at besøge, når du skal spille på ligaen.

Spil på ECS hos LeoVegas – KLIK HER!*

Nordicbet

Nordicbet tilbyder også flere forskellige spilmuligheder på de fleste ECS kampe. Det kan være alt fra kampvinder oddset til korrekt score oddset. Nordicbet er også en god bookmaker, når det kommer til ECS ligaen.

Spil på ECS hos Nordicbet – KLIK HER!*

ECS formatet

ECS ligaen gør brug af et meget professionelt format. I samarbejde med spillerne og holdorganisationerne har skaberne af ligaen fundet frem til det format, som både FACEIT, Twitch.tv og spillerne er størst tilhængere af. ECS ligaen er delt op i to forskellige regioner, den europæiske og den amerikanske. Der er 10 hold i hver liga. Begge ligaer indeholder otte hold, der er blevet inviteret direkte til at deltage i ligaen. De resterende fire hold har været igennem et kvalifikationsspil for sikre sig deltagelse i ligaen. Det er altså de 10 bedste hold fra hver af deres respektive region. Den europæiske liga er repræsenteret af to danske hold, Astralis og Dignitas. En sæson forløber sig over ni uger. Når sæsonen er slut vil de to bedst placerede hold kvalificere sig direkte til LAN finalerne. De hold der er placeret fra tredje- til sjettepladsen skal igennem et slutspil for at afgøre, hvilke hold der også får en plads til LAN finalerne. Det er endnu ikke offentliggjort hvor og hvornår LAN finalerne kommer til at tage sted. ECS har udmeldt, at der i første omgang, bliver afholdt to sæsoner af ligaen. Men med den succes som ligaen allerede har oplevet, kan man forvente flere sæsoner i fremtiden.

ECS kalender: Hvordan ser en typisk sæson ud?

Du kan finde en tabeloversigt og oversigt over ligaens kalender på ECS’s egen hjemmeside. Linket til hjemmesiden finder du her:

http://www.csgoleague.com/europe/

Ligaens første kampe blev spillet d. 10. april. Der var selvfølgelig afviklet kvalifikationsspil inden dette. Der bliver spillet ECS kampe minimum tre af ugens dage. Hvis man følger både de amerikanske og de europæiske kampe, vil der i mange tilfælde næsten blive spillet ECS ligakampe hver dag. Det er altså et tætpakket program ligaen kører over et par måneder.

Generel information om ECS

ECS indeholder en præmiepulje på hele 3,5 millioner dollars. Det er den største præmiepulje, der nogensinde har været en del af en Counter-Strike turnering eller liga. Præmiepuljen skal fordeles ligeligt over to sæsoner, der begge bliver afholdt i 2016. Begge sæsoner afsluttes af store LAN-events, hvor vinderen af sæsonen findes. ECS er et forsøg på at lave en professionel Counter-Strike liga, der involverer spillerne i hele ligaens konstruktion. Målet med denne opbygning er at få udarbejdet en professionel liga, der passer bedst til alle parters behov. Det er et forsøg på at udvikle E-Sporten yderligere i en mere professionel retning. grundlæggerne af ligaen er FACEIT og Twitch.tv. FACEIT er den førende platform for online konkurrencedygtigt spil. Platformen har mere end fire millioner brugere om måneden fra alle steder i verden. FACEIT giver spillerne mulighed for nemt at spille i turneringer og ligaer, og opnå både virtuelle og virkelige præmier. Det hele foregår igennem automatiseret turneringsledelse og rangeringssystemer. Twitch er verdens førende sociale videoplatform og gaming-site. Hver måned er mere end 100 millioner gaming interesserede samlet for at se og tale om E-Sport og gaming. Der er mere end 1,7 millioner tv-stationer på Twitch.tv. Twitch.tv’s videoplatform er rygraden i både live og on-demand streams for hele gaming-verden. I samarbejde med spillerne og de professionelle organisationer har de to parter drømmen om at udvikle en liga, der hjælper E-Sport scenen med at vokse i den rigtige retning.

Odds på ECS

*Reklamelink