18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Call of Duty betting

Call of Duty-franchisen er en af de mest solgte spilkoncept. Der er i alt udgivet 11 forskellige Call of Duty spil. Spillene er udgivet på tværs af mange platforme. Selvom Call of Duty er så populært et spil, så er spillets professionelle esport-scene en af de mindre. Alligevel kan du finde odds på COD hos bookmakerne. Det er det, vi sætter fokus på i denne guide om betting på Call of Duty, ligesom du kan læse alt om spillet og blive klædt på til at placere dit første odds. Hvis du er til eSports betting, så glem ikke at tjekke andre eSports begivenheder her på SpilXperten.

Pengepræmierne i Call of Duty: Black Ops 3 rammer alligevel samme niveauer som eksempelvis Counter-Strike: Global Offensive og League og Legends. Det er to af de største E-Sport, der eksisterer på nuværende tidspunkt. På grund af spillets popularitet følger bookmakerne også med i E-Sporten. Det er i dag muligt at bette på Call of Duty, som var det fodbold eller håndbold. Vi har lavet en guide, der hjælper jer på vej med Call of Duty betting. Vi har kigget på de bedste danske bookmakere. Derudover forklarer vi om de forskellige spilmuligheder hos bookmakerne og nogle generelle elementer ved Call of Duty. Læs guiden for at lære om det at bette på Call of Duty. Vi har lavet en lille oversigt over artiklen herunder.

Mand arbejder med esport og teknologi på kontor om natten

Bookmakere: Fire gode valg til Call of Duty betting

Vi har givet vores bud på Danmarks fire bedste Call of Duty bookmakere.

bet365

bet365 er en af verdens største bookmakere. Folkene hos bet365 var også nogen af de første, der sprang på hele E-Sport vognen. Det er nok den bookmaker med den største E-Sport kalender i verden. De har en bred vifte af kampe tilgængelige på alle tidspunkter af døgnet. De følger også alle store Call of Duty turneringer, hvor de tilbyder flere forskellige spilmuligheder på deres odds.

Spil på Call of Duty hos bet365.dk – KLIK HER!*

LeoVegas

LeoVegas er en af de nye bookmakere på markedet, og de ved om nogen, hvad det er, der rører sig i E-Sports-verdenen. LeoVegas har et fint udvalg af spil med gode odds på E-sport – og selvfølgelig også Call of Duty.

Spil på Call of Duty hos LeoVegas – KLIK HER!*

Nordicbet

Nordicbet er en bookmaker, der er lige hælene på de to førnævnte. Når det kommer til odds på Call of Duty er Nordicbet desværre ikke lige så skarp, som de er på mange andre E-Sports. De tilbyder dog kampvinder odds på de store turneringskampe. Det er desværre sjælendt, at Nordicbet tilbyder flere forskellige spilmuligheder på deres Call of Duty kampe.

Spil på Call of Duty hos Nordicbet – KLIK HER!*

888sport

Ligesom Nordicbet er 888sport også en virkelig god E-Sports bookmaker med en meget bred kalender. Igen er der tale om en bookmaker, der halter en smule bagefter, når det kommer til lige præcis Call of Duty. Det er også kun til de helt store Call of Duty turneringer, at bookmakeren tilbyder odds på kampene.

Spil på Call of Duty hos 888sport – KLIK HER!*

Betting: De forskellige spilmuligheder i Call of Duty

Bookmakerne tilbyder forskellige spilmuligheder på nogle af Call of Duty kampene. De mest populære spilmuligheder er forklaret herunder.

Kampvinder

Den klassiske kampvinder spilmulighed er klart den mest tilbudte spilmulighed hos bookmakerne. I mange tilfælde er det også den eneste – desværre. Selvom Call of Duty er en af de mest spillede spil i verden, så har spillets E-Sport scene ikke fulgt med på samme måde. Det betyder, at der ofte kan gå længere tid mellem de tilbudte kampe hos bookmakerne. Kampvinder spilmuligheden kører efter det klassiske 1-X-2 princip. Det er dog sjælendt, at det er muligt for kampene at ende uafgjort. Grunden til dette er, at kampene for det meste spilles i bedst-af-fem eller bedst-af-syv format i Call of Duty: Black Ops 3. Ved dette format kan kampen ikke ende uafgjort.

Kortvinder

En Call of Duty kamp består oftest af flere kort (maps). I de fleste tilfælde kan der spilles helt op til syv forskellige maps, før en kamp er afgjort. Det betyder at bookmakerne har rig mulighed for at tilbyde spilmuligheder på de mange forskellige maps. Hvis der tilbydes flere spilmuligheder på en Call of Duty kamp, så er det typisk valget af map-vinder, der bliver tilbudt yderligere.

Turneringsvinder

En anden spilmulighed der bliver tilbudt af flere bookmakere, er muligheden for at spille på vinderen af de store Call of Duty turneringer. Det er selvfølgelig mere risikable odds, da holdene skal mange kampe igennem, før de har tilkæmpet sig turneringssejren. Det afspejles ved væsentlig højere odds på holdene til turneringerne.

Runde-spil

Nogle bookmakere tilbyder også at spille på holdenes løbende chancer i turneringerne. Det betyder at det er muligt at spille på, at eksempelvis hold A når at spille sig igennem gruppespillet. Andre runde-spil kan være, at hold B når til kvartfinalen, semifinalen eller finalen.

Guide: Gode råde til succesfuld Call of Duty betting

For at opnå succes som Call of Duty oddser, er det vigtigt at danne sig et overblik over de professionelle hold på scenen. Det er en stor fordel at kende til de gode og mindre gode hold. Generelt er Call of Duty: Black Ops 3 en E-Sport, der er meget domineret af amerikanske hold på nuværende tidspunkt. Det er altså en god ide at danne et overblik over den amerikanske scene først. Det indebærer at se på hvilke hold, der er gode på hvilke maps.

Derudover er Call of Duty en E-Sport, der er meget speciel, når det kommer til spillets gamemodes. De forskellige maps kan nemlig spilles i forskellige gamemodes. Mappet vil blive spillet virkelig forskelligt alt efter hvilken gamemode, der er valgt i det enkelte tilfælde. De forskellige gamemodes er forklaret senere i artiklen.

Information du bør vide om Call of Duty

I en Call of Duty: Black Ops 3 kamp spilles der fire mod fire spillere. Som der vil blive uddybet om lidt i dette afsnit, så kan en kamps forløb varierer meget alt efter hvilken gamemode og map, der bliver spillet. Et maps længde er gennemsnitligt omkring de ti minutter. Som tidligere forklaret så varierer det en del hvor mange maps, der bliver spillet. Som udgangspunkt er det mellem tre og syv maps. Det vil sige, at en typisk kamp tager alt fra 30-90 minutter.

Game-modes

I professionel Call of Duty: Black Ops 3 spilles der flere forskellige såkaldte gamemodes i kampene. En gamemode definerer den måde kampen afvikles på. En kamps forløb varierer meget, alt efter hvilken gamemode der spilles i det enkelte map. En gamemode omhandler mange forskellige ting. Eksempelvis kan en gamemode handle om at plante og desarmere en bombe. I en anden gælder det om at stjæle modstanderens flag til sin egen base. Det gælder altså om for holdene, at være de bedste til alle slags gamemodes, for at kunne være det bedste Call of Duty: Black Ops 3 hold. De forskellige gamemodes vil blive forklaret herunder. Det er vigtigt at kende til de forskellige gamemodes, for at danne sig et overblik over hvordan en professionel Call of Duty kamp afvikles.

Hardpoint

Denne gamemode er en videreudvikling af det såkaldte ”king-of-the-hill”. Der er fire til fem forskellige ”hardpoints” spredt udover de forskellige maps. Der bliver hvert minut roteret mellem disse forskellige hardpoints. Spillerne optjener point til sit hold ved at kontrollere disse hardpoints. Når en spiller dræbes af en modstander, så vil spilleren genoplive igen med det samme. Det er derfor en gamemode med konstant højt tempo. Et hold vinder, når de har indsamlet 250 point fra disse hardpoints eller ved at have flest point, når tiden udløber efter 10 minutter.

Denne gamemode er lig med, hvordan runderne fungerer i Counter-Strike. Det ene hold skal forsøge at plante en bombe på et af de to mulige bombeplaceringssteder. Den andet hold har til opgave at forhindre modstanderholdet i at plante bomben. Hvis det alligevel lykkedes modstanderen at få plantet bomben, så har det forsvarende hold nu en kort mængde tid til at desarmere bomben. Hvis en spiller dør i denne gamemode, så vil de ikke genoplive, før runden er ovre. Der spilles i alt 10 runder. Hvis kampen ender fem-fem i runder, så vil der blive spillet en afgørende 11. runde.

Uplink gamemoden er en form for futuristisk boldspil. Bolden er byttet ud med en satellitdrone. Det gælder for holdene om at kaste satellitdronen i modstanderholdets uplink-station. Spillerne på holdet skal kaste ”bolden” mellem hinanden. Hvis de formår at gå ind i zonen, i stedet for at kaste dronen i mål, så får holdet to point i stedet for et. Det første hold der når 20 point vinder, eller det hold der har flest point, når mappets 10 minutter er udløbet.

Capture The Flag

I denne gamemode har holdene til opgave at stjæle hinandens flag. Derefter skal flaget eskorteres tilbage til holdets egen base. Holdene skal dog have deres eget flag tilstede i deres egen base, før det er muligt at score et point med modstanderens flag. Spillerne genoplever i kampen når de dør, dog efter et kort stykke tid. Kampene i denne gamemode varer op til 10 minutter.