18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

BLAST Pro Premier Odds

Otte af verdens bedste Counter-Strike hold skal mellem onsdag d. 24. november og søndag d. 28. november 2021 deltage i BLAST Pro Premier, som foregår på dansk jord i København inde i Royal Arena. Det bliver med deltagelse af to danske hold i form af Astralis og Heroic, mens vi også får fornøjelsen af de nyligt kårede vindere af PGL Majors i Stockholm, NaVi. De resterende teams tæller; Vitality, NiP, BIG, FaZe Clan og Team Liquid. Vi bringer her de bedste odds, optakt og spilforslag til BLAST Pro Premier. Hvis du er til eSports betting, så glem ikke at tjekke andre eSports begivenheder her på SpilXperten.

Foto: Bildbyrån
Mand arbejder med esport og teknologi på kontor om natten

Odds på CS:GO – BLAST Pro Premier Royal Arena 2021 – København

Herunder ser du de bedste vinderodds på BLAST Pro Premier i Royal Arena.

Hvem vinder BLAST Pro Premier i Royal Arena?

NaVi (Natus Vincere): 1,90 – SPIL HER >>*

Heroic: 5,00 – SPIL HER >>*

NiP (Ninjas in Pyjamas): 5,00 – SPIL HER >>*

Team Vitality: 7,50 – SPIL HER >>*

Astralis: 17,00 – SPIL HER >>*

FaZe Clan: 17,00 – SPIL HER >>*

Team Liquid: 34,00 – SPIL HER >>*

BIG: 41,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 19. november 2021 kl. 13:09. Odds kan ændre sig.

Deltagerne: Otte af de bedste i verden

Bliv klogere på, hvem de deltagende hold er. I dette afsnit gennemgår vi samtlige de seks deltagende mandskaber ved BLAST Pro Premier, og derefter giver vi vores bud på en turneringsvinder.

Det er bestemt ikke nogen overraskelse, at NaVi er blandt de bedste i verden efter de vandt PGL Major i Stockholm tidligere på året. De ikke bare vandt turneringen, men de trampede al modstand ned på deres vej. I seks kampe til PGL Majors, der tabte NaVi ikke et eneste map. Holdet er båret frem af verdens måske bedste CS:GO spiller lige nu, ‘s1mple’. Udover ‘s1mple’ så vi dog også ‘electronic’ være helt “elektrisk” til den sidste turnering, mens yderst elskværdige ‘Boombl4’ også var med helt fremme.

NaVi har engang før vundet et event afhold i København, det skete i 2018, da de tog førstepladsen til BLAST Pro Series.

Roster: Boombl4, electronic, s1mple, B1t og Perfecto
Coach: B1ad3

Heroic

Eventet afholdes i Danmark og derfor skal der også være en hjemmebanefordel til de danske hold, og lidt atypisk er det Heroic, der spåes til at gøre det bedst af de danske hold. Det er blandt andet pga. Astralis’ fald i niveau, men også fordi Heroic viste sig godt frem til PGL Majors senest. Her endte det blandt andet med en sejr over Astralis, men i sidste ende blev deres endestation semifinalerne, da de tabte G2 Esports.

Heroic har ikke de helt store resultater bag sig, specielt ikke til LAN Events. De vandt under Corona ESL One: Cologne, men har endnu til gode at være med helt forrest i et af de større events. Det bliver spændende om ‘caDiaN’ kan tage rygsækken på og bære sit hold igennem turneringen på hjemmebane her.

Roster: stavn, cadiaN, TeSeS, regrezh, sjuush
Coach: Xizt

NiP (Ninjas in Pyjamas)

Placeret nr. 4 på verdensranglisten, er det ikke overraskende at NiP ligger blandt favoritterne. Alligevel kan man stille spørgsmålstegn ved om det er retfærdigt. Til PGL i Stockholm, der var de ikke synderligt imponerende, og røg også ud i første slutspilskamp til G2 Esports. I gruppespillet blev de mast af NaVi og Gambit, mens de også havde deres problemer mod Copenhagen Flames.

Der er dog et kæmpe MEN ved NiP, da de stadig holder på Nicolai Reedtz bedre kendt som ‘dev1ce’, der stadig må anerkendes som en af de bedste CS:GO spillere nogensinde. Efter PGL Stockholm har NiP også oprustet yderligere, da endnu en dansker er blevet bragt til holde ti form af ‘es3tag’, mens de samtidig har sendt ‘LNZ’ ned på ‘Young Ninjas’ igen.

Skal NiP gå hele vejen her til BLAST Pro Premier, så kræver det at dev1ce skruer op for niveauet i forhold til Stockholm.

Roster: REZ, Plopski, hampus, dev1ce og es3tag
Coach: THREAT

Team Vitality

Det fransk baserede mandskab har på kort tid taget flere store trumfer inden for Counter-Strike, hvor de blandt andet har en BLAST Premier fra foråret 2020 på CV’et over titler – Dette blev dog spillet online. Til PGL Majors i Stockholm blev de i kvartfinalen sendt ud af NaVi, mens de i gruppespillet både tabte til Heroic og Virtus.Pro.

Det er godt nok rutinerede ‘apEX’, der er ‘IGL’er og ‘entry fragger’ for Team Vitality, men den helt store stjerne sidder placeret på ‘ZywOo’, som fra 2018 har sat sig selv på podiet sammen med de største CS:GO spillere. Generelt er der en masse kvalitet på Vitalitys hold, der også holder på ‘shox’, men i 2021 har det indtil videre været uforløst potentiale.

Roster: apEX, ZywOo, shox, misutaaa, Kyojin
Coach: XTQZZZ

Astralis

Vores allesammens Astralis er selvfølgelig også deltagende ved dette event, for havde det været et stort event i København uden dem? Næppe. Astralis der på trods af den seneste nedtur, stadig er det mest succesfulde CS:GO hold i verden.

Siden 2019 hvor Astralis vandt BLAST Pro Series Globas, der har det dog været en stødt kurve nedad. Man havde forud for PGL Major Stockholm håbet, at det ville blive et vendepunkt for de danske CS:GO stjerner, men i stedet blev det starten på et generationsskifte. Det blev fastlagt, at Astralis havde brug for ombygning, da de faldt igennem endnu engang.

Tilbage i juli sagde man farvel til dev1ce, som forlod Astralis til fordel for NiP, mens de efter PGL Majors i Stockholm sagde de farvel til ‘dupreeh’, ‘Magisk’ og træner ‘zonic’. De blev i stedet erstattet af ‘k0nfig’, ‘blameF’ og ‘ave’ som ny træner. Både k0nfig og blameF kommer til fra Complexity, mens ave kommer fra danske North.

Astralis skal nu med kun ‘Xyp9x’ og ‘gla1ve’ tilbage fra det gamle hold, anses som mere en talentfuld roster end et verdenklasse mandskab.

Roster: Xyp9x, gla1ve, Bubzkji, Lucky, k0nfig, blameF
Coach: ave

FaZe Clan

FaZe er også et af de største CS:GO teams nogensinde, men ligesom Astralis er det efterhånden noget tid siden vi har set resultater fra dem. Det seneste store resultat var, da de i 2019 vandt netop Blast Pro Series i København. FaZe skuffede fælt til PGL Majors, da de allerede i grupperunden røg ud med nederlag til Copenhagen Flames, G2 og Virtus.Pro.

FaZe har også dansk islæt i form af ‘karrigan’, der er In-Game Leader, som tidligere i karrieren har været blandt de bedste AWP’er på scenen. FaZe har ikke foretaget sig nogen roster ændringer efter PGLs, så de er afhængige af at de kan samle sig selv op og at ‘olofmeister’ også finder noget af den tidligere form frem igen.

Roster: rain, olofmeister, broky, Twistzz, karrigan
Coach: RobbaN

Team Liquid

Der står rutine printet ind i Team Liquid, og alligevel står der måske også “Tid til nyt blod”. Team Liquid tog i 2019 Intel Grand Slam, en pris for at vinde fire S-tier events ud af 10 mulige, hvor de tog en en præmiesum på $1.000.000. Tilbage fra dengang er stadig ‘EliGE’, ‘NAF’ og ‘Stewie2K’ ingen af dem har dog siden da præsteret på det samme niveau.

Team Liquid var en af de største skuffelser i Stockholm, og derfor er forventningerne til dem her ikke store.

Roster: EliGE, NAF, Stewie2K, Grim, Fallen
Coach: adreN

BIG

BIG var det eneste af de deltagende hold her, der ikke var med til PGL Major i Stockholm, og er generelt heller ikke et hold, der har mange meritter med sig. Derfor forventes de heller ikke at have de store chancer til BLAST Pro Premier i København. BIG har fornyligt sagt farvelt til deres træner ‘LEGIJA’ og i stedet hentet ‘enkay J’, men LEGIJA var dog kun en midlertidig løsning for ‘DuDe’, der tog en pause tilbage i september. Der er derfor sket meget hos BIG det seneste stykke tid, og de savner måske noget kontinuerlighed.Skal vi finde en trøst hos dem og en grund til at klappe ekstra når de spiller i København, så skal det være fordi de husere danske ‘gade’.Roster: tabseN, tiziaN, syrsoN, k1to, gade
Coach: enkay J

Spilforslag: Ingen over, ingen ved siden af – NaVi gør rent bord

Der blev analyseret meget på turneringen i Stockholm efterfølgende – Hvem så gode ud, hvem er faldet i niveau og hvem ligner det næste Astralis hold? Svaret er simpelt; NaVi. Det ligner klart og tydeligt, at vi nu går ind i en æra, hvor NaVi kommer til at stordominere Counter-Strike scenen – I hvertfald indtil at Team Vitality får sammensat deres super roster.

Der var stort set ingen, der havde noget på NaVi i Stockholm – og det team – der så ud til at kunne true NaVi, G2, er ikke deltagende ved dette event. Man kunne forestille sig at kvalitetsmæssigt ville NiP være det tætteste vi kunne komme på en ligeværdig konkurrent, men da de mødtes i Stockholm, der var det en walk-over for NaVi.

Der bliver måske ikke så meget hjælp fra publikum når NaVi spiller i Royal Arena, men det kommer nok ikke til at rykke på det store. Astralis og Heroic vil helt sikkert få en masse hjælp med på vejen, men de er mildevidt fra NaVis niveau lige nu.

NaVi vinder BLAST Pro Premier til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Bookmakere til odds på Blast Pro Series

I dette afsnit stiller vi skarpt på et par af de bookmakere, du kan frekventere, hvis du er interesseret i at spille på CS:GO-turneringen Blast Pro Premier og eSport i det hele taget.

LeoVegas

Danmarks velkendte bookmaker, LeoVegas, er selvfølgelig klar til den store CS:GO-begivenhed i Royal Arena, København. Aktuelt kan du både spille på turneringsvinderen og på en række kampspecifikke markeder.

Spil på BLAST Pro Premier – KLIK HER!*

bet365

Bet365 er som altid også en bookmaker, du sagtens kan oprette dig hos, hvis du ønsker at spille på BLAST Pro Premier. De vil have spil på alle kampene, samtidig med du også kan placere turneringsvæddemål.

Spil på BLAST Pro Premier – KLIK HER!*

Formatet: BLAST Pro Opening og BLAST Pro Fall Finals

Onsdag d. 24. november vil alle åbningskampene blive spillet, disse er blevet valgt på baggrund af seedning, og skal afgøre hvordan det resterende program skal se ud. Torsdag d. 25. november skal de fire vindere spille en kamp hver i BO3, hvoraf de to vindere derefter vil blive sendt automatisk videre fra første elimineringsrunde.

Fredag d. 26. november skal alle de hold, der tabte deres åbningskamp spille deres første elimineringsrunde. Her vil der blive afviklet tre kampe, hvoraf de tre vindere vil gå videre til næsterunde, hvor de samlede vindere fra åbningsrunden træder ind igen – Disse vil blive afgjort fredag d. 26. og lørdag d. 27. november.

Søndag d. 28. november skal der spilles finale og kampen om en tredjeplads.

Vinderen af turneringen bliver tildelt $425.500 i præmiesum.

Kampprogram for Blast Pro Premier, København

Onsdag d. 24. november
Åbningskamp (Å1) (12:00): Team Vitality – Team Liqiud
Åbningskamp (Å2) (15:00): Heroic – FaZe Clan
Åbningskamp (Å3) (17:00): NaVi – BIG
Åbningskamp (Å4) (20:00): NiP – Astralis

Torsdag d. 25. november
Vinderkamp (V1) (15:00): Heroic – NaVi
Vinderkamp (V2) (17:00): Vitality – Astralis

Fredag d. 26. november
Elimineringskamp (E1) (13:30): BIG – FaZe
Elimineringskamp (E2) (16:00): Team Liquid – NiP
Elimineringskamp (E3) (19:30): Astralis – FaZe

Lørdag d. 27. november
Elimineringskamp (E4) (13:30): Heroic – Team Liquid
Vinderkamp (V3) (16:00): Astralis – Heroic
Elimineringskamp (E5): NaVi – Team Vitality

Søndag d. 28. november
Cosolidation Match (C1) (15.30): Team Vitality – Astralis
Finale: (19:30): Team Vitality/Astralis – NaVi

Scenen: Da BLAST Pro Series kom til Danmark

Et bevis på eSportens frembrusende udvikling statuerede sig, da nyheden om BLAST Pro Series blev offentliggjort. Det tætteste man før var kommet på store internationale eSport-events i Danmark var Copenhagen Games – dog er Copenhagen Games ikke i nærheden af andre internationale arena-events, hvor tilskuertallene rammer mange tusinde mennesker og præmiepuljerne er i millionklassen. Dette fik RFRSH Entertainment, organisationen bag hold som Astralis og Heroic, ændret på med CS:GO-turneringen BLAST Pro Series, der nu har været forbi den danske hovedstad i både 2017 og 2018.

BLAST Pro Series er et helt unikt eSport-event, hvor det især er seeren, der er i fokus. RFRSH Entertainment, Anders Blume (professionel CS:GO kommentator og ekspert) og PGL eSports (en af verdens ledende eSport event producenter) brugte et halvt års tid på at udvikle et innovativt turneringsformat ved at imødekomme kritik fra fans og spillere fra en række store LAN-events. Resultatet af dette ser man ved BLAST Pro Series.

Turneringen introducerer seks af verdens bedste hold i en tætpakket arena, hvor sceneshow og produktion er i absolut topklasse. En præmiepulje på 250.000 dollars sikrer desuden en interesse til turneringen fra størstedelen af holdene i verden. Det er ikke første gang, at Danmark er frontgangere, når det kommer til nye og innovative tiltag til måderne, hvorpå rammerne om eSport skal fungere.

Fra BLAST Pro Series til BLAST Pro Premier

BLAST Premier er et tiltag, der blev lanceret i 2020 og det er en viderekobling på det gamle BLAST Pro Series, der blev afsluttet i 2019. Turneringen er delt ind i to sæsoner fordelt over foråret og efteråret, hvor 12 hold deltager i kvalifikationen i gruppestadiet. Herfra kvalificerer seks hold sig til Main-Eventet og efterfølgende vil to hold fra diverse ‘Showdown’ turneringer kvalificere sig til eventet.

Man spiller til BLAST Pro Premier Fall/Spring om at gå videre til BLAST Pro Premier Global, hvor man vil blive krydset med hold fra Amerika.

Teksten er opdateret d. 19. november 2021