18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

BLAST Pro Series Odds

Seks af verdens bedste Counter-Strike hold krydser klinger ved BLAST Pro Series i København fredag d. 1. og lørdag d. 2. november 2019. Danske Astralis har vundet turneringen tre gange tidligere og regnes som favorit på hjemmebane. Foruden Astralis deltager Team Liquid, Natus Vincere, FaZe Clan, NiP og Cloud9. Vi giver dig her de bedste odds, optakt og spilforslag til BLAST Pro Series i København.

Odds på CS:GO – BLAST Pro Series i København

Herunder ser du de bedste vinderodds på BLAST Pro Series i Royal Arena.

Hvem vinder BLAST Pro Series i Royal Arena?
Astralis: 2,00 – SPIL HER >>*

Team Liquid: 3,00 – SPIL HER >>*

Natus Vincere: 7,00 – SPIL HER >>*

FaZe Clan: 15,00 – SPIL HER >>*

NiP: 26,00 – SPIL HER >>*

Cloud9: 61,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 30. oktober 2019 kl. 13:15. Odds kan ændre sig.

Deltagerne: Seks af de bedste i verden

Bliv klogere på, hvem de deltagende hold er. I dette afsnit gennemgår vi samtlige de seks deltagende mandskaber ved BLAST Pro Series, og derefter giver vi vores bud på en turneringsvinder.

Astralis
Danskerholdet Astralis er turneringens største favorit, og det er der sådan set ikke noget at sige til. Danskerne har nemlig vundet BLAST Pro Series tre gange tidligere, og de har således demonstreret, at de trives fint med det særlige format. Astralis har dog endnu til gode at vinde foran hjemmepublikummet i København, og de vil derfor gøre alt for, at tredje gang bliver lykkens gang i Royal Arena. Astralis viste for nyligt klassen, da de triumferede ved StarLadder Berlin Major i september måned.

Roster: device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve og Magisk
Coach: zonic

Team Liquid
Team Liquid har, ligesom Astralis, etableret sig som et tophold i Counter-Strike-regi, og derfor er de naturligvis også blandt bookmakernes mest oplagte bud på en turneringsvinder. Det amerikansk-canadiske mandskab vandt BLAST Pro Series i Los Angeles tilbage i juli, og de havde i det hele taget en fuldstændigt vanvittigt stærk sommer.

Roster: nitr0, NAF, EliGE, Twistzz, Stewie2k
Coach: adreN

Natus Vincere
Natus Vincere snød favoritterne og strøg hele vejen til tops, sidst der var BLAST Pro Series i København. Kan det ukrainsk-russiske mandskab gentage svendestykket i november 2019? Holdet har ikke for alvor formået at blande sig i toppen i deres seneste turneringer, og derfor vurderer bookmakerne da også, at NaVi er et stykke bag topfavoritterne Astralis og Team Liquid. Både GuardiaN og coach B1ad3 er ganske nye på holdet.

Roster: GuardiaN, s1mple, flamie, electronic og Boombl4
Coach: B1ad3

FaZe Clan
FaZe Clan har et par gange i år demonstreret, at de kan finde ud af at spille CS:GO, når det handler om BLAST Pro Series. Først snuppede de titlen i Miami (april) og siden blev de så 2’er i Los Angeles. Uden for BLAST-regi er de helt store resultater dog udeblevet, og derfor må FaZe Clan tage til takke med en rolle som underdog i København. FaZe Clan har haft gang i svingdøren, og derfor er coldzera og broky relativt friske ansigter på holdet.

Roster: rain, NiKo, broky, olofmeister, coldzera
Coach: YNk

NiP
De svenske ninjaer har sagt farvel til GeT_RiGhT og goddag til twist, og det skal blive spændende at se, om det forhøjer niveauet fra Ninjas in Pyjamas. Top-top-præstationerne far NiP ligger et stykke tilbage i tiden, og der er ikke mange indikationer på, at de skal kunne kæmpe med om topplaceringerne i Royal Arena.

Roster: f0rest, REZ, Lekr0, Plopski, twist
Coach: pita

Cloud9
Den største underdog i turneringen, ifølge bookmakerne, er Cloud9. Cloud9 snuppede en 4. plads, da de senest deltog ved BLAST Pro Series i Los Angeles, og dermed forbedrede de marginalt deres 5. plads fra Madrid. I Miami blev de 6’er, og der tegner sig således et billede af, at Cloud9 ikke rigtigt har, hvad der skal til for at være med blandt de allerbedste.

Roster: autimatic, daps, mixwell, koosta, Subroza
Coach: JamezIRL


Spilforslag: Astralis lykkes foran hjemmepublikummet

Astralis er tilbage i Royal Arena for at spille BLAST Pro Series. Danskerne kunne ikke håndtere hjemmebane-“presset” i præmieren i 2017, hvor de tabte finalen, og bedre gik det ikke i 2018, da man snuppede bronze. Er tiden inde for Astralis-guld på hjemmebane?

Team Liquid ligner den mest seriøse udfordrer fra en pulje af hold, hvor der er blevet rokeret en del rundt. Men Liquid har tilsyneladende tabt pusten lidt, og dermed er kimen lagt for Astralis-sejr i Royal Arena. Odds 2,00 hos bet365 er pænt betalt.

Astralis vinder BLAST Pro Series til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Bookmakere til odds på Blast Pro Series

I dette afsnit stiller vi skarpt på et par af de bookmakere, du kan frekventere, hvis du er interesseret i at spille på CS:GO-turneringen Blast Pro Series og eSport i det hele taget.

Mr. Green
Danmarks nyeste bookmaker, Mr. Green, er selvfølgelig klar til den store CS:GO-begivenhed i København. Aktuelt kan du både spille på turneringsvinderen og på en række kampspecifikke markeder. Du finder også særlige Astralis-specials.

Spil på BLAST Pro Series – KLIK HER!*

Nordicbet
Nordicbet er også en bookmaker, du sagtens kan oprette dig hos, hvis du ønsker at spille på BLAST Pro Series. Bookmakeren har ikke vinderspil på turneringen i København, men du finder saftige odds på alle kampene.

Spil på BLAST Pro Series – KLIK HER!*

Formatet: Gruppespil, BLAST Stand-Off og Grand Final

Alle de seks deltagende hold mødes i et gruppespil, hvor alle spiller mod alle. Det giver i alt 15 gruppekampe, og da der spilles tre kampe ad gangen, er disse 15 gruppekampe fordelt på fem sessions. De to bedste hold fra gruppespillet mødes i en Grand Final, hvor vinderen tager 125.000 amerikanske dollars. Det tredjebedste hold får lov at vælge en modstander blandt de tre dårligste hold, og disse hold skal så udkæmpe en 1v1 dyst om 3. pladsen under det såkaldte BLAST Stand-Off format. Vi gennemgår selve kampprogrammet herunder.

Fredag d. 1. november
Runde 1 (19:00): Cloud9 – NiP
Runde 1 (19:00): Astralis – FaZe Clan
Runde 1 (19:00): NaVi – Team Liquid

Runde 2 (20:20): NaVi – FaZe Clan
Runde 2 (20:20): Astralis – NiP
Runde 2 (20:20): Cloud9 – Team Liquid

Lørdag d. 2. november
Runde 3 (14:00): Team Liquid – Astralis
Runde 3 (14:00): Cloud9 – NaVi
Runde 3 (14:00): FaZe Clan – NiP

Runde 4 (15:20) NaVi – Astralis
Runde 4 (15:20): Cloud9 – FaZe Clan
Runde 4 (15:20): Team Liquid – NiP

Runde 5 (16:40): NaVi – NiP
Runde 5 (16:40): FaZe Clan – Team Liquid
Runde 5 (16:40): Astralis – Cloud9

BLAST Pro Stand-Off (18:00): Nr. 3 – Valgfri fra Nr. 4 – 6.

Grand Final (19:00): Nr. 1 – Nr. 2

Scenen: Da BLAST Pro Series kom til Danmark

Et bevis på eSportens frembrusende udvikling statuerede sig, da nyheden om BLAST Pro Series blev offentliggjort. Det tætteste man før var kommet på store internationale eSport-events i Danmark var Copenhagen Games – dog er Copenhagen Games ikke i nærheden af andre internationale arena-events, hvor tilskuertallene rammer mange tusinde mennesker og præmiepuljerne er i millionklassen. Dette fik RFRSH Entertainment, organisationen bag hold som Astralis og Heroic, ændret på med CS:GO-turneringen BLAST Pro Series, der nu har været forbi den danske hovedstad i både 2017 og 2018.

BLAST Pro Series er et helt unikt eSport-event, hvor det især er seeren, der er i fokus. RFRSH Entertainment, Anders Blume (professionel CS:GO kommentator og ekspert) og PGL eSports (en af verdens ledende eSport event producenter) brugte et halvt års tid på at udvikle et innovativt turneringsformat ved at imødekomme kritik fra fans og spillere fra en række store LAN-events. Resultatet af dette ser man ved BLAST Pro Series.

Turneringen introducerer seks af verdens bedste hold i en tætpakket arena, hvor sceneshow og produktion er i absolut topklasse. En præmiepulje på 250.000 dollars sikrer desuden en interesse til turneringen fra størstedelen af holdene i verden. Det er ikke første gang, at Danmark er frontgangere, når det kommer til nye og innovative tiltag til måderne, hvorpå rammerne om eSport skal fungere.

Hvorfor BLAST Pro Series-formatet?
BLAST Pro Series er et projekt, der forsøger at innovere måden, hvorpå internationale eSport-events foregår. Ofte fungerer en LAN-turnering således, at et bestemt antal hold – f.eks. 8, 12 eller 16 hold – spiller mod hinanden enkeltvis igennem gruppespil, slutspil og selvfølgelig finaler. Dette indebærer typisk, at et antal af disse hold elimineres fra turneringen løbende i gruppespillet. Derudover er den typiske CS:GO-turnering ofte mellem fem og syv dage lang, hvilket kan gøre det til en svær turnering både at følge med i, men også at deltage ved, da det optager en stor del af ens kalender, hvis man ønsker at se hele turneringen.

Arrangørerne bag BLAST Pro Series fortæller, at ideen og arbejdet bag turneringen er til for at forbedre oplevelsen for seerne. Det gøres ved en række særlige elementer, der er inkorporeret i det nye format. Hele turneringen afholdes over én weekend, og der spilles og streames tre kampe samtidigt. Det helt unikke ved turneringen er den måde kampene, og især visningen af dem, bliver afviklet på. Scenen er gerne opbygget således, at publikum har tre igangværende kampe samtidig i løbet af gruppespillet. Publikum bliver eksponeret for alle tre kampe live i arenaen, hvoraf en af kampene kommer til at køre på ”Red Zone Main Screen”. Publikum i arenaen er i stand til at vælge mellem lyden fra de tre særskilte kampe gennem egne headsets i løbet af gruppespillet. Formålet med dette format er at øge eksponeringen af holdene, så fans kan få lov til at se alle kampe med deres yndlingshold.

Teksten er opdateret d. 30. oktober 2019

Andre sider omkring eSport