18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Astralis odds

Astralis er utvivlsomt det største, bedste og mest populære eSport-hold i Danmark. Holdet har allerede fejret flere store CS:GO-triumfer på den internationale scene. Derfor er det også populært at oddse på Astralis, men hvilke bookmakere giver det største udvalg af spilmuligheder og kampagner til Counter-Strike? Det giver vi svaret på nu.

Mand arbejder med esport og teknologi på kontor om natten

eSport odds på Astralis

Der er stor forskel på, om du får odds 4,00 eller odds 6,25, når du spiller Astralis som vinder af den næste major. Derfor har vi samlet de fire bedste bookmakere i Danmark nedenfor, så du ved, hvor du skal gå hen for at få de fleste spilmuligheder og de bedste odds, når du vil bette på Astralis og CS:GO i det hele taget.

bet365

Kampen om titlen som den bedste danske CS:GO-bookmaker er en, som bet365 længe har været involveret i. Bookmakeren er særligt skarp, når det kommer til høje odds, stabilitet i oddsudbuddet og et bredt udvalg af daglige odds-muligheder på alverdens CS:GO-kampe. bet365 er dygtige til at udbyde et spænd af høje odds på top- og mellemkampe på daglig basis. På liveodds-fronten vil bet365 også være det foretrukne valg for mange.

Spil på Astralis og eSport hos bet365*

NordicBet

Hos NordicBet finder du et udvalg af CS:GO-odds, der næsten er på lige fod med det, du finder hos bet365. Ønsker du at oddse på Astralis i de største online-ligaer som ESL Pro League og ECS, eller er du mere til ekstravagante events som de store Majors? – Hos NordicBet finder du odds til det hele. Tænker du eksempelvis, at Astralis vinder deres ligakamp mod HellRaisers i ESL Pro League i sikker stil, så er det muligt at oddse på under-runder og handicaps hos NordicBet. Det er blot nogle af de mange muligheder du finder hos den nordiske bookmaker, der også er blevet smittet af eSport-feberen.

Spil på Astralis og eSport hos NordicBet*

888sport

På 888sport.dk er det muligt at oddse på de største eSport-begivenheder rundt omkring i verden. En af de store fordele ved 888sport er deres simple oversigt over de store Counter-Strike turneringer. Derudover er 888sport også en af de bookmakere, der er tidligst ude med deres turneringsvinder-odds, hvilket gør, at du altid er opdateret til den næste turnering, hvor gla1ve og co. kæmper for at bibeholde deres placering i toppen af det internationale Counter-Strike hierarki. Med hensyn til udvalget af odds-muligheder må man dog blankt erkende, at 888sports udvalg er en smule mere begrænset end de to førnævnte.

Spil på Astralis og eSport hos 888sport*

LeoVegas

Holder du af at spille på eSport hos 888sport, vil du også synes om at gøre det hos LeoVegas. Begge bookmakere får deres sportsbook leveret af Kambi, og derfor vil du opleve at oddsene og udbuddet er identisk. Også når det kommer til den stødt voksende eSport. Har du lyst til at tage et turneringsvinder-spil på Astralis, så læg vejen ind forbi LeoVegas i dag. Er det ikke kun CS:GO, der tænder dig, kan du sagtens gå på opdagelse i andre eSport-discipliner som FIFA, COD, DOTA 2, League of Legends etc.

Spil på Astralis og eSport hos LeoVegas*

Roster: Seks danskere hos Astralis

Astralis er et hold bestående af fem danske stortalenter og deres danske træner. Holdopstillingen hos Astralis har dog ændret sig nogle gange siden den første holdopstilling fra starten af 2016. De fem oprindelige spillere og medejere af Astralis-organisationen var Andreas ’Xyp9x’ Højsleth, Nicolai ’dev1ce’ Reedtz, Peter ’Dupreeh’ Rasmussen, Rene ’Cajunb’ Borg og Finn ’Karrigan’ Andersen. Historien om Astralis’ udskiftninger kan du læse senere i artiklen.

Den nuværende holdopstilling lyder som følger:

Lukas ’gla1ve’ Rossander (Holdkaptajn og taktisk leder)
Andreas ’Xyp9x’ Højsleth (Support-spiller)
Nicolai ’dev1ce’ Reedtz (AWP-spiller / snigskytte)
Peter ’dupreeh’ Rasmussen (Angriber)
Emil ’Magisk’ Reif (Rifler)
Danny ’zonic’ Sørensen (Træner)

Største bedrifter for danskerne

I de tidlige år var der en særlig omtale, der altid fulgte Astralis-mandskabet, selv før de blev til Astralis. De hed sig, at de gerne dominerede store turneringer, indtil semifinalen stod for døren… så gik det galt. Det gik endda så vidt, at en bestemt term: ”Astralis-choke” blev udviklet af Counter-Strike tilhængere. Forbandelsen, der fulgte holdet igennem en længere periode, er nu gjort til skamme. I slutningen af 2016 blev forbandelsen for alvor brudt – og de seneste år har forventningen nærmere været, at Astralis ville løfte niveauet, når de kom til de afgørende runder i de store turneringer.

Astralis er, pr. 27. marts 2020, nr. 2 på verdensranglisten. Det bliver man ikke uden at kunne håndtere presset på den allerstørste scene. Du kan altid holde dig opdateret på den aktuelle verdensrangliste på HLTV.org.

Major-historik

De største turneringer, der bliver afholdt i Counter-Strike regime, er uden tvivl Major-turneringerne. Der bliver afholdt en eller to Major-turneringer årligt.

Vindere af StarLadder: Berlin 2019 (1.000.000 dollars i pengepræmiepulje – 500.000 dollars vundet)

Vindere af IEM XIII: Katowice 2019 (1.000.000 dollars i pengepræmiepulje – 500.000 dollars vundet)

Vindere af FACEIT Major: London 2018 (1.000.000 dollars i pengepræmiepulje – 500.000 dollars vundet)

Vindere af ELEAGUE Major: Atlanta 2017 (1.000.000 dollars i pengepræmiepulje – 500.000 dollars vundet)

Andre bedrifter

Udover Majors bliver der afholdt en række af store turneringer rundt omkring i verden. Vi har valgt nogle af disse herunder:

Vindere af Intel Grand Slam Season 1 (1.000.000 dollars i pengepræmiepulje – 1.000.000 dollars vundet)

Vindere af ELEAGUE CS:GO Premier 2018 (1.000.000 dollars i pengepræmiepulje – 500.000 dollars vundet)

Vindere af ESL Pro League Season 8 – Finals (750.000 dollars i pengepræmiepulje – 250.000 dollars vundet)

Vindere af Esports Championship Series sæson 2 (660.000 dollars i pengepræmiepulje – 250.000 dollars vundet)

Vindere af Intel Extreme Masters Katowice 2017 (250.000 dollars i pengepræmiepulje – 104.000 dollars vundet)

Historien om Danmarks bedste CS:GO-hold

Astralis er det største og bedste Counter-Strike hold i Danmark (og på nuværende tidspunkt også et af de absolut bedste hold i verden). Astralis-organisationen vokser sig større fra dag til dag, og det er med til at understrege, at eSport er en industri, der er kommet for at blive. Den vokser med utroligt hastige skridt. Millioninvesteringer bliver udmeldt på ugentlig basis i hele verden. Flere af de største brands og virksomheder i verden er i færd med at gøre sin entré i eSport, netop grundet projekter og organisationer som Astralis. Astralis-projektet blev opstartet i januar 2016. Fem spillere, en træner, en team-manager og millioninvesteringer fra Sunstone Capital og entreprenøren Tommy Ahlers gjorde det muligt at opstarte den første eSport-organisation, hvor spiller selv var medejere af brandet. Det var en innovativ og revolutionær model, der senere hen er blevet fulgt af flere spillere, eSport-entusiaster og investorer i hele verden. Astralis er mere end bare et hold – Astralis er frontgangere for eSport.

Præcis fire måneder efter Astralis’ opstart skete det utænkelige. Intet varer evigt, siger man, hvilket også var tilfældet for Astralis. 5-mands opstillingen, der havde været sammen siden 2014, gik i opløsning, da ’Cajunb’ blev udskiftet med det unge talent Markus ’Kjaerbye’ Kjærbye d. 19. maj 2016. Cajunb og Kjaerbye var del af et spillerbytte mellem de to danske storhold og ærkerivaler, Astralis og Team Dignitas, der i dag hedder North. Grunden til udskiftningen på Astralis-holdet var manglede resultater i en længere periode. Astralis er et hold, der bestræber sig på at befinde sig i verdens Top5 konstant. Da det ikke længere var en realitet, var det tid til en forandring, udmeldte holdet. Kjaerbye har vist sig at være en uundværlig tilføjelse til Astralis-mandskabet. Der er i dag ingen sure miner mellem Astralis og Cajunb, der stadig har mindre andel i holdet.

Fem måneder derefter var det tid til endnu en udskiftning på Astralis-holdet. Endnu engang var det en blanding af interne problemer og skuffende resultater, der var katalysatoren for holdets anden og på nuværende tidspunkt sidste udskiftning. Holdets daværende holdkaptajn, ’Karrigan’, måtte se sig bænket af Astralis’ ’zonic’, der er holdets træner. Det ledte til, at Karrigan gerne så sig selv udskiftet, da han ikke længere kunne nikke anerkendende til den spillestil, der var ønsket iblandt de resterende spillere og holdets træner. Astralis havde før gjort brug af ’Gla1ve’ som stand-in, da der var brug for det, og med stor succes. Derfor var det ikke en komplet overraskelse, da Lukas ’Gla1ve’ Rossander fik pladsen som Astralis’ nye in-game leader og holdkaptajn. Siden da er der sket meget. Astralis har haft en lang række succes, og det må man sige, at Karrigan og Cajunb også har.

2018 blev endnu et stort år for Astralis. I februar måned sagde man farvel til Kjaerbye, men det gav plads til dygtige ’Magisk’ – og det må siges at have været en stærk signing. Astralis havde et vanvittigt stærkt 2018, der bød på store turneringssejre ved ESL Pro League Season 7 – Finals, Esports Championship Series Season 5 – Finals, ELEAGUE CS:GO Premier 2018, FACEIT Major: London 2018, Esports Championship Series Season 6 – Finals, ESL Pro League Season 8 – Finals, Intel Grand Slam Season 1 og BLAST Pro Series: Lisbon 2018 (for bare at nævne nogle stykker).

Astralis – den danske stolthed i Counter-Strike, verdensranglistens toer (pr. 27. marts 2020), forsvarende Major-titel vindere og sidst men ikke mindst frontfigurer for mange unge danske drenge, der er tilhængere af eSport. ’Astralis’ er et navn, der begynder at få klokkerne til at ringe hos flere og flere mennesker i det gamle og kolde Danmark. Det sker i takt med, at medierne er begyndt at give plads til det danske Counter-Strike mandskab, hver gang det er muligt. Fremtiden ser lys ud for den danske eSport-organisation, der har en stor andel i eSportens udbredelse på både national og international plan.