Reklamelink*

DMA odds

DMA oddsDanish Music Awards 2016 – også kaldet DMA 2016 – løber af stablen 12. november i Forum, København. Showet tiltrækker Danmarks bedste musikere, et stort publikum samt masser af TV-seere. Endelig er der også muligheden for at oddse på DMA, og vi har derfor samlet de bedste odds på DMA, så du kan spille på ”Årets nye danske navn”, ”Årets danske hit” osv.

Odds på DMA 2016

Er du interesseret i at spille på DMA 2016, så er LeoVegas* klar med en række odds til den store musikbegivenhed. Vi har listet de forskellige kategorier nedenfor:

Årets danske hit
MØ - 'Final Song': 2,00 - SPIL HER>>*
Blak - Nede Mette: 2,50 - SPIL HER>>*
Brandon Beal (feat. Lukas Graham) - 'Golden': 4,00 - SPIL HER>>*
Phlake - Pregnant: 8,00 - SPIL HER>>*
Gilli (feat. MellemFingaMuzik) - 'C'est la vie': 15,00 - SPIL HER>>*

Årets danske gruppe
Scarlet Pleasure: 2,50 - SPIL HER>>*
The Minds of 99: 2,75 - SPIL HER>>*
Phlake: 2,75 - SPIL HER>>*
LISS: 9,00 - SPIL HER>>*
Chinah: 9,00 - SPIL HER>>*

Årets publikumspris
Christopher: 2,00 - SPIL HER>>*
MØ: 3,50 - SPIL HER>>*
Mads Langer 3,50 - SPIL HER>>*
Gulddreng 5,00 - SPIL HER>>*
Stine Bramsen: 12,00 - SPIL HER>>*

Årets nye danske navn
Phlake: 1,60 - SPIL HER>>*
Gulddreng: 3,50 - SPIL HER>>*
Alex Vargas: 7,00 - SPIL HER>>*
Chinah: 7,00 - SPIL HER>>*
Gilli: 7,00 - SPIL HER>>*

Årets danske solist
Christopher: 2,00 - SPIL HER>>*
Mads Langer: 2,75 - SPIL HER>>*
S!vas: 4,00 - SPIL HER>>*
Alex Vargas: 8,00 - SPIL HER>>*
Kwamie Liv: 9,00 - SPIL HER>> *

De bedste odds på Danish Music Awards

LeoVegas* er den eneste bookmaker forud for DMA, der har odds på begivenheden. Du kan samtidig hos LeoVegas* sikre dig en 100 % velkomstbonus på op til 500 kroner som et freebet. Så er du klædt på til DMA.

Spil med hos LeoVegas her!*

De nominerede ved DMA 2016
Der er flere velkendte og veletablerede navne ved årets DMA, men også nye grupper og solister springer i øjenene. Det er især i kategorien 'Årets nye danske navn', hvor flere af dette års helt store gennembrud er at finde. Phlake, der kom på alles læber i løbet af 2016, er klar favorit til at løbe med titlen.

MØ, Mads Langer og Stine Bramsen, som de fleste kender ganske godt, er også at finde ved DMA. Kæmpehittet fra MØ, 'Final Song', løb verden rundt, og den danske stjerne er også favorit til at løbe med 'Årets danske hit'. Her bliver hun dog presset fra en af de største ørehængere i 2016 - 'Nede Mette' af Blak var at høre alle steder, og sangen kan meget vel gå hen og løbe med prisen.

Den største mandlige stjerne ved dette års DMA er Christopher, der endnu engang kan løbe med flere priser. Sidste år var den charmerende solist vært for programmet, men i år er han at finde blandt de nominerede i de to kategorier 'Årets publikumspris' og 'Årets danske solist'. I sidstnævnte gruppe finder man også Alex Vargas, der har fået sit store gennembrud dette år.

Èn af de helt prestigefyldte kategorier er 'Årets danske gruppe'. Scarlet Pleasure, der udgav deres 2. album i år, og omverdenen tog godt imod det. Det bliver spændende at se, hvorvidt den charmerende gruppe kan løbe med titlen.

Odds-tips fra vores eksperter til DMA

Når Danish Music Awards’ nærmer sig d. 12. november, vil visse af vores eksperter gennemgå oddsene på DMA 2016 hos de bookmakere og se, hvor de bedste tips til DMA er. Du kan finde spilforslagene her på siden og i ekspertpanelet på forsiden af SpilXperten.com.

16-10-2013 09:02

Få din bonus i dag

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting