18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Tre friske fra World Cup of Darts Dag 2 16. juni 2023

Odds-markederne er ikke hurtige til at komme ud med odds på World Cup of Darts, så i stedet for de traditionelle Luringer, sender Benjamin Leander følgende mini-anbefaling af sted på den underholdende dartturnering fra Tyskland.

Mænd hygger sig med dartspil om natten, close-up succes

12:10 – Finland vs. Kina

Der satses stort på darten i Kina, og selvom den folkerige nation ikke har ret imponerende resultater historisk set, har de ikke stillet med så kompetent et par som nu. Zong Xiao Chen har leveret flotte, flotte resultater på den asiatiske tour i år og vundet 26 ud af 26 kampe i den kinesiske Super League. Han snitter ca. det samme for året som sin finske modpart Marko Kantele, og selvom makker Lihao Wen er et niveau under ham, er Kanteles makker Paavo Myller heller ikke ret imponerende og var decideret frygtelig i finnernes 0-4 nederlag til Belgien, hvor Myller scorede forrykte 51,6 point i snit på sine kast.

Helt lige kamp i vente og flot værdi på kineserne.

Spil Kina til odds 2,62* (spilbar til 2,10)

14:00 – Spanien vs. Island

Danmark, Sverige og Finland udgør den stærke treenighed i nordisk dart, mens Norge er langt efter. Helt bagerst i køen finder vi Island, hvor darten slet ikke har vundet ind endnu hos den sportsglade befolkning, men nu er det tid til debut på den store scene.

Det bliver dog uden Islands klart bedste spiller Matthias Örn Fridriksson, der IKKE kvallede til turneringen, men i stedet lidet islandsk klingende Vitor Charrua og Hallgrimur Egilsson, som stiller op i parformatet. Charrua har forsøgt sig med kvalifikationskampe til at spille med på Europa Touren, men har været meget langt fra med et årsgennemsnit på sølle 71,4, mens det står endnu værre til for Egilsson, som snitter hobby-lignende 66,5 for året og kun har snittet over 75 i en af sine i alt 35 kampe i 2023.

Spanierne var i aktion i går og tabte 2-4 til Sydafrika i en kamp, hvor Tony Martinez svigtede makker Justicia med et pauvert snit på 67,3 i kampen mod Justicias fremragende 96, men både José Justicia og Tony Martinez spiller altså professionelt, hvilket er mere end hvad man kan sige om islændingene, og snitter begge langt over 85 for året. Desuden er de bekendt med par-formatet, hvilket islændingene ikke er.

Frække 4,00 på, at spanierne gør kort proces og smadrer Island 4-0.

Spil Spanien 4-0 til odds 4,00* (spilbar til 3,00)

14:30 – New Zealand vs. Bahrain

Bahrain er kun med til slutrunden her, fordi golfnationen på linje med andre sportsvaskende nationer i det område har formået at lokke pilekasterne til Mellemøsten. Tidligere i år blev der holdt Bahrain Darts Masters med to lokale spillere fra den totalt ukendte nation, og det er da også Bassem Mahmood og Abdelnaser Yusuf, der stiller op for Bahrain denne gang.

Mahmood spillede hæderligt mod Jonny Clayton i sin kamp og snittede helt hæderlige 78 point, men tabte alligevel 0-6, mens Yusuf var exceptionelt meget dårligere og snittede 63 mod verdensmesteren Michael Smith, men alligevel lykkedes med at få en enkelt pind ved stillingen 0-5.

Bahrain skal op mod et newzealandsk mandskab, der har været med i turneringen i mange år og derfor fint kender formatet. Både Ben Robb og Warren Parry spiller med på Pro Touren i Oceanien, hvor Robb snitter fine 86 for året og også var med til VM i Dart i Alexandra Palace, hvor han tabte en tæt kamp med 89 i snit til Mickey Mansell.

Robb og Parry vandt sidste år med 5-3 over Schweiz i en lavkvalitetskamp, men denne gang bør udfaldet blive langt mere sikkert. Gå efter 4-0 eller 4-1 til “Kiwierne” i en ensidig affære.

Spil New Zealand -2,5 runder (AH) til odds 1,91* (spilbar til 1,65)

Skriv et svar