18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dart odds

Dart er en sportsgren, der nyder stigende popularitet i disse år. Store stjerner som Michael van Gerwen, Gary Anderson og Peter Wright har for alvor formået at sætte dart-sporten på landkortet, og det er nu blevet så stort, at du kan finde dart odds og livestream til stort set alle turneringer direkte hos bookmakerne. Spil på alt fra kampvinderen til antallet af 180’ere, så du har ekstra spænding sideløbende med, at du overværer verdens bedste dartspillere uden at betale for abonnement.

Odds på dart*

*Reklamelink

Mænd hygger sig med dartspil om natten, close-up succes

Odds på VM i dart

Herunder finder du de aktuelle dart odds på VM-turneringen.

Hvem vinder VM i dart?

Michael van Gerwen: 1,80 – SPIL HER >>*

Gerwyn Price: 4,50 – SPIL HER >>*

Krzysztof Ratajski: 11,00 – SPIL HER >>*

Gary Anderson: 13,00 – SPIL HER >>*

Dirk van Duijvenbode: 15,00 – SPIL HER >>*

Dave Chisnall: 17,00 – SPIL HER >>*

Daryl Gurney: 21,00 – SPIL HER >>*

Stephen Bunting: 34,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 1. januar 2021 kl. 11:10. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere dart odds.

Historik: VM i dart vindere gennem tiden

Hvem er den forsvarende mester, og hvem har mange VM-titler på CV’et?

2020: Peter Wright

2019: Michael van Gerwen

2018: Rob Cross

2017: Michael van Gerwen

2016: Gary Anderson

2015: Gary Anderson

2014: Michael van Gerwen

2013: Phil Taylor

2012: Adrian Lewis

2011: Adrian Lewis

2010: Phil Taylor

2009: Phil Taylor

2008: John Part

2007: Raymond van Barneveld

2006: Phil Taylor

2005: Phil Taylor

2004: Phil Taylor

2003: John Part

2002-1995: Phil Taylor

1994: Dennis Priestley

Live stream dart i 2024‌

bet365* tilbyder abonnementsfri live streaming til dart. Du kan udnytte bookmakerens streamingtjeneste, hvis du har penge stående på din spilkonto. Din stream er 100 procent lovlig, og der er ikke nogen skjulte gebyrer forbundet med servicen. Har du lyst til at se Michael van Gerwen og resten af dart-eliten duellere?

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for at have penge stående på din spillekonto
  4. Gå til “Live billeder” i top-menuen
  5. 5. Vælg kampen fra den aktuelle dart-turnering

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på dart hos bet365 – KLIK HER!*

Profiler: Hvem er dart odds favoritterne?

Vi gennemgår her fem af de største profiler på den internationale dartscene.

Michael van Gerwen

31-årige Michael van Gerwen fra Holland er den helt store stjerne. “Mighty Mike”, som han bliver kaldt på turen, er nummer ét på verdensranglisten (november 2020). Den 31-årige hollænder startede med at spille dart, da han var 13 år, og siden da har han udviklet sig til en sand verdensklassespiller. van Gerwen er en mester i at lave 9-darts lukninger. Hele fireogtyve 9-dartslukninger har hollænderen formået at lave i officielle events. “Mighty Mike” havde sit store indtog på den internationale dartscene i 2012, da det blev til en sejr i World Grand Prix. Det blev dog ikke det bedste år i 2012, hvor han først for alvor slog sit navn fast i 2013. Her strøg han til tops i Players Championship Finals og Premier League. Hollænderen er kendt for at kaste meget hurtige pile, som gør, at han kan skabe et overtag i kampene på få sekunder. Han er også meget god til at lukke sine legs meget højt, så selvom modstanderen har en god leg, så kan Gerwen godt vende det på hovedet og selv tage sejren. Hollænderen frygter ingen, og det er også meget sigende for van Gerwens spil. Han tager chancer, og det går tit godt, da han er på et meget højt niveau. Hollænderen er blevet spået til at dominere den internationale dartscene i mange år endnu.

Peter Wright

Skotske Peter Wright er en yderst rutineret herre. Wiright er hele 50 år gammel, og han har derfor en meget lang karriere bag sig. Han deltog for første gang til VM i 1995 (BDO), men han fik først sit gennembrud ret sent i karrieren. I 2014 spillede han sig i VM-finalen, hvor Wright spillede en yderst flot turnering. Her slog han blandt andet den stærke australier Simon Whitlock i semifinalerne. I finalen var Michael van Gerwen dog for stor en mundfuld for den rutinerede skotte.

Peter Wright er kendt for sit meget karakteristiske hår, som er præget af mange forskellige farver alt efter lejligheden. Wright bliver også kaldt for “Snakebite”, og det kommer af, at skottens yndlingsdrink netop hedder Snakebite. Derudover har han tit malet en slange på siden af ansigtet for at symbolisere det. Skotten gør noget bestemt inden hver eneste kamp: Han danser sidelæns til Pitbull-sangen “Don’t Stop The Party”. “Snakebite” laver også til tider diverse trickskud, som har været med til at skabe både grin og vrede. Michael van Gerwen og Adrian Lewis har tidligere udtalt, at Wright viser usportslighed ved at lave sådanne trickskud. Wright er nummer to på verdensranglisten (november 2020), og han er forsvarende verdensmester.

Gary Anderson

Gary Anderson er også en meget erfaren spiller. Skotten er 49 år, og han har vundet flere titler i løbet af karrieren. Det er indtil videre blevet til to Premier League-titler (2011, 2015) og to verdensmesterskabstitler (2015, 2016), så det er en mand, der næsten er blevet bedre med årene. I 2017 spillede han sig endda i finalen. Den skotske dartspiller bliver kaldt for “The Flying Scotsman”, og det navn overtog han fra den legendariske, skotske dartspiller Jocky Wilson. Hvis man tæller både BDO og PDC med, så har Anderson vundet hele 12 majortitler – heriblandt Premier League Darts og Players Championship Finals. Når Anderson ikke spiller dart, kan han godt lide at lave andre projekter. Tilbage i 2012 lavede han en julevelgørenhedssang med Chas Hodges og hans band “Got My Tickets For The Darts”. Han er nummer 9 på verdensranglisten (november 2020).

Daryl Gurney

Daryl Gurney er en af de unge spillere i verdenstoppen. Den nordirske dartspiller er blot 34 år, men han er allerede en af de bedste dartspillere i verden. Gurneys største sejre til dato er sejren ved World Grand Prix i 2017, hvor han slog Simon Whitlock i finalen, og sejren ved Players Championship Finals i 2018, hvor han slog Michael van Gerwen. Han har også stået i kvartfinaler og semifinaler ved både VM (kvartfinale) og World Matchplay (semifinale x2). Han bliver kaldt for ”Superchin”. Gurney er placeret som nr. 7 på verdensranglisten (november 2020) – en flot bedrift, hvis man har spillerens alder in mente. Han er ofte med fremme i de store turneringer uden at vinde dem, og det er én af grundene til hans høje placering på listen. Gurney har mange gode år endnu, og han kan meget vel blive førsteudfordrer til Michael Van Gerwen inden for få år.

Adrian Lewis

Adrian Lewis er en fremragende dartspiller. Han har været en del af darteliten i mange år på trods af sin meget unge alder. Lewis er blot 35 år, og han er derfor en del af det unge kuld sammen van Gerwen og Gurney. Tilbage i 2011 vandt englænderen på flotteste vis VM som blot 26-årig. I 2012 genvandt han endda titlen, og det var i den periode, at han for alvor slog sit navn fast. Lewis har stået i en række finaler, hvor han lige har manglet det sidste for at komme helt øverst på skamlen. Finalepladser i Players Championship Finals (2014, 2015), World Matchplay (2013) og World Grand Prix (2010) er nogle af de store resultater for Lewis. Englænderen blev sat lidt tilbage, da han i en længere periode var ude med en rygskade, og fokus er også blevet lidt flyttet pga. familieforøgelse. Disse to ting har taget lidt på kræfterne hos Lewis, men han har endnu ikke opgivet at gøre comeback til verdenstoppen. Han er pt. placeret som nummer 19 på verdensranglisten (november 2020). Han bliver kaldt for “Jackpot”. Han var ligesom Gary Anderson med på julevelgørenhedssangen i 2012.

Top 10: De største dart-turneringer at oddse på i 2024‌

Herunder tager vi et kig på årets største dartturneringer. Der er dart odds tilgængelige på dem alle. Bemærk at corona har problematiseret den sædvanlige afvikling, og derfor er listen ikke helt up-to-date.

VM

VM i dart bliver altid afholdt i London (Alexandra Palace). Det er nok den største turnering hele året for de allerbedste dartspillere, og det er ligeledes én af de bedst betalte turneringer i verden. I 2018 bliver præmiesummen på 1,8 millioner pund. Phil Taylor sad tungt på tronen i turneringen fra 1995 til 2006, hvor han kun tabte én gang (2003 til John Part) og vandt resten. I øjeblikket er det hollandske Michael van Gerwen, der er forsvarende mester, da han i 2017-finalen vandt over Gary Anderson. Turneringen starter normalt i december og fortsætter hen over januar, hvorefter vinderen af det store mesterskab bliver kåret. VM bliver spillet efter sæt, hvor der er fem legs i hvert sæt, og hele 64 spillere deltager.

UK Open

UK Open er en turnering, hvor hele 128 spillere deltager. Turneringen bliver kaldt for “FA Cup of Darts” med henblik på turneringens format. Her kan spillere på forskellige niveauer møde hinanden, ligesom man ser det i FA Cuppen i fodbold. Der er derudover ingen seedninger, så alle spillere kan trække hinanden. Turneringen foregår i Butlin’s Minehead i Minehead i starten af marts måned, hvor præmiesummen er på 350.000 pund. Turneringen har været spillet siden 2003. Her har Phil Taylor vundet flest titler med fem styks. Forsvarende mester i turneringen er Peter Wright, da han besejrede Gerwyn Price i finalen med 11-6 (best af 21 legs).

World Matchplay

World Matchplay bliver spillet i legs-format. Turneringen har været spillet siden 1994 i Blackpool (Winter Gardens). Normalt bliver turneringen spillet i juni måned. Man spiller først til 18 legs i finalen, mens det blot er først til 16 og 17 legs i kvartfinalerne og semifinalerne. Phil Taylor er kongen af turneringen med vilde 16 titler siden 1994. Han er også forsvarende mester, hvor Taylor i finalen vandt over Peter Wright i 2017. I 2015 og 2016 brød Michael van Gerwen stimen på lutter sejre til Taylor. Præmiesummen i turneringen er 450.000 pund. I turneringen deltager 32 spillere (Top 16 fra PDC Order of Merit og Top 16 fra PDC ProTour). Det er en meget populær turnering blandt de engelske dartfans. Det kan turneringen blandt andet takke Phil Taylors store dominans for.

World Grand Prix

World Grand Prix har været afholdt siden 1998 i Dublin, Irland. Turneringen bliver normalt spillet i oktober måned, hvor det foregår i sets-format (fem legs per sæt). Der har dog været en del forskellige formater igennem turneringens historie. Den første udgave i 1998 kørte efter knockout, men året efter skiftede det system til bedst ud af fem legs per sæt og en gruppestruktur. I 2000 blev knockout-systemet igen indført, og det har kørt med det system siden. Den forsvarende mester er Daryl Gurney, der vandt over Simon Whitlock (2017). Som så mange gang før er det Phil Taylor, der har vundet turneringen flest gange. Hele 11 gange har den stærke englænder vundet turneringen. Vi skal dog helt tilbage til 2013 for at finde den seneste sejr til Taylor. Præmiesummen er 400.000 pund.

Grand Slam of Darts

Grand Slam of Darts er en turnering, hvor spillere fra PDC (Professional Dart Corporation) og BDO (British Dart Organisation) kan kæmpe mod hinanden, og den er første turnering af den slags i Storbritannien. Turneringen har været spillet siden 2007 og har en præmiesum på 400.000 pund. Civic Hall, Wolverhampton er arenaen, der danner rammen for turneringen. Phil Taylor er igen øverst på sejrsranglisten igennem tiderne i Grand Slam of Darts med seks sejre. Michael van Gerwen har dog vundet turneringen de seneste tre år (2015, 2016, 2017). Turneringen bliver spillet efter legs-formatet. Grand Slam of Darts er en turnering for inviterede spillere, der har været i semifinalerne og finalen i major-turneringer eller i toppen af det enkelte lands rangliste.

Players Championship Finals

Players Championship Finals bliver afholdt på Butlin’s Resort i Minehead, og her deltager 64 spillere. Tidligere var det kun top 32 af the Players Championship Order of Merit, der var med, men det er senere hen blevet udbygget (32 spillere fra Order of Merit og 32 spillere fra PDC ProTour). Turneringen løb af stablen for første gang i 2009, hvor legenden Phil Taylor vandt. Lidt overraskende er Phil Taylor ikke den mest vindende spiller i turneringen. Det er derimod Michael van Gerwen (Mighty Mike) med fire sejre. Taylor har kun tre trofæer i skabet fra Players Championship Finals. van Gerwen er også den forsvarende mester i turneringen, efter han nedlagde Jonny Clayton i finalen i den seneste udgave. Præmiesummen i turneringen er 460.000 pund, og turneringen finder normalt sted i november måned.

European Championship

EM i dart finder sted i Hasselt i Belgien. Tidligere har turneringen været spillet i Düsseldorff og Mülheim i Tyskland. I turneringen er der 400.000 pund på højkant, hvoraf 100.000 pund går til vinderen. EM har været spillet siden 2008, og her deltager de 32 bedste europæiske spillere på PDC Order af Merit. Michael van Gerwen og Phil Taylor er de mest vindende ved mesterskabet med fire sejre hver. van Gerwen har dog vundet hele fire gange i træk (2014-2017). Mesterskabet bliver spillet efter legs-formatet, og det er forskelligt, hvornår turneringen bliver afholdt. EM-finalen bliver spillet bedst af 20 legs.

The Masters

The Masters er en turnering bestående af de 16 bedste spillere på PDC Order of Merit. Turneringen har været spillet siden 2013, og det er forskelligt, hvornår på året turneringen finder sted (for det meste dog i slutningen af januar). The Masters kører også efter legs-formatet som de fleste andre turneringer. Michael van Gerwen er den mest succesrige spiller ved turneringen igennem tiden, da han har vundet den hele tre gange (2015, 2016, 2017). The Masters bliver afholdt på Arena MK i Milton Keynes, England. Turneringen har dog en meget beskeden præmiesum på 200.000 pund grundet dens status som urangeret turnering. I semifinalerne og finalen bliver der spillet bedst ud af 21 legs, mens der fra første runde til kvartfinalerne bliver spillet bedst af 19.

Premier League Darts

Premier League er ikke som en normal turnering, men derimod en liga. Ligaen bliver spillet på ugentlig basis fra februar til maj. Her bliver der spillet forskellige runder i Storbritannien, Irland og Holland. Spillerne kæmper i et Round-Robin format, som vil sige, at alle spillere møder hinanden. Det er normalt top fire på PDC Order of Merit og seks wildcards, der er de 10 spillere, der deltager i ligaen. Præmiesummen er på hele 825.000 pund, og vinderen af turneringen får 250.000 pund. Phil Taylor har vundet ligaen hele seks gange, og han er også den spiller med mest succes i ligaen historisk set. Michael van Gerwen har vundet de sidste to år (2016, 2017), og han har tre sejre totalt.

Champions League of Darts

Champions League of Darts er en meget ny turnering, som kun har været spillet siden 2016. Den foregår i september måned, hvor der både er gruppespil og en knockout-fase, som man kender det fra fodboldens Champions League. Turneringen bliver afholdt i Cardiff, og den forvarende mester er østrigske Mensur Suljovic (2017), da han noget overraskende slog skotske Gary Anderson i finalen. I 2016 vandt Phil Taylor første udgave af turneringen. Det er kun top otte på PDC Order of Merit, der får lov til at deltage i turneringen. Den forsvarende mester får dog lov til at deltage i turneringen året efter, hvis han nu ikke skulle slutte i top otte alligevel. Præmiesummen er på 250.000 pund. I gruppespillet er det bedst af 19 legs, mens det bliver bedst af 21, når spillerne rammer knockout-fasen.

Dart odds hos bookmakerne

En række bookmakere udbyder odds på dart i dag. Vi anbefaler dig at tage et kig på bet365 og Unibet, hvor du får rigtigt meget ud af din dartoplevelse.

bet365

bet365 skal have en særligt stor anbefaling herfra, fordi de – som nævnt – tilbyder stream til flere af dart-turneringerne. Du finder desuden dart odds på både PDC- og BDO-turneringerne, hvorfor du er flot dækket ind, hvis du har lyst til at nørde dart på andet end det absolutte topniveau.

Unibet

Unibet odds kan også noget, når der kommer til odds på dart. Bookmakeren opererer generelt med en flot tilbagebetaling, og du er således sikker på, at du kan finde konkurrencedygtige dart odds, når du lægger vejen forbi Unibet.Odds på dart i 2024‌*