Reklame*

Dart oddsStream og odds på dart

Dart er en sportsgren, der nyder stigende popularitet i disse år. Store stjerner som Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson og Peter Wright har for alvor formået at sætte dart-sporten på landkortet, og det er nu blevet så stort, at du kan streame stort set alle turneringer direkte hos bookmakerne. Samtidig er det muligt for dig at oddse på alt fra kampvinderen til antallet af 180’ere, så du har ekstra spænding sideløbende med, at du overværer verdens bedste dartspillere uden at betale en krone i abonnement.

Spil på dart

Stream dart hos Nordicbet

Nordicbet* tilbyder abonnementsfri streaming til dart. Du kan udnytte bookmakerens streamingtjeneste, hvis blot du har en enkelt krone stående på din spilkonto. Din stream er 100 procent lovlig, og der er ikke nogen skjulte gebyrer forbundet med servicen. Har du lyst til at se Michael van Gerwen og resten af dart-eliten duellere?

1. Gå til Nordicbet.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind.

3. Sørg for, at der minimum er én krone på kontoen.

4. Klik på ”Live Stream” i topmenuen og vælg derefter ”Live Streaming kalender”.

5. Vælg den dartkamp, som du ønsker at overvære.

Stream dart hos Nordicbet

Top 10: De største dart-turneringer at oddse på i 2018

I nedenstående afsnit løber vi de 10 største turneringer igennem i 2018.

VM
VM i dart bliver altid afholdt i London (Alexandra Palace). Det er nok den største turnering hele året for de allerbedste dartspillere, og det er ligeledes én af de bedst betalte turneringer i verden. I 2018 bliver præmiesummen på 1,8 millioner pund. Phil Taylor sad tungt på tronen i turneringen fra 1995 til 2006, hvor han kun tabte én gang (2003 til John Part) og vandt resten. I øjeblikket er det hollandske Michael van Gerwen, der er forsvarende mester, da han i 2017-finalen vandt over Gary Anderson. Turneringen starter normalt i december og fortsætter hen over januar, hvorefter vinderen af det store mesterskab bliver kåret. VM bliver spillet efter sæt, hvor der er fem legs i hvert sæt, og hele 64 spillere deltager.

UK Open
UK Open er en turnering, hvor hele 128 spillere deltager. Turneringen bliver kaldt for "FA Cup of Darts" med henblik på turneringens format. Her kan spillere på forskellige niveauer møde hinanden, ligesom man ser det i FA Cuppen i fodbold. Der er derudover ingen seedninger, så alle spillere kan trække hinanden. Turneringen foregår i Butlin's Minehead i Minehead i starten af marts måned, hvor præmiesummen er på 350.000 pund. Turneringen har været spillet siden 2003. Her har Phil Taylor vundet flest titler med fem styks. Forsvarende mester i turneringen er Peter Wright, da han besejrede Gerwyn Price i finalen med 11-6 (best af 21 legs).

World Matchplay
World Matchplay bliver spillet i legs-format. Turneringen har været spillet siden 1994 i Blackpool (Winter Gardens). Normalt bliver turneringen spillet i juni måned. Man spiller først til 18 legs i finalen, mens det blot er først til 16 og 17 legs i kvartfinalerne og semifinalerne. Phil Taylor er kongen af turneringen med vilde 16 titler siden 1994. Han er også forsvarende mester, hvor Taylor i finalen vandt over Peter Wright i 2017. I 2015 og 2016 brød Michael van Gerwen stimen på lutter sejre til Taylor. Præmiesummen i turneringen er 450.000 pund. I turneringen deltager 32 spillere (Top 16 fra PDC Order of Merit og Top 16 fra PDC ProTour). Det er en meget populær turnering blandt de engelske dartfans. Det kan turneringen blandt andet takke Phil Taylors store dominans for.

World Grand Prix
World Grand Prix har været afholdt siden 1998 i Dublin, Irland. Turneringen bliver normalt spillet i oktober måned, hvor det foregår i sets-format (fem legs per sæt). Der har dog været en del forskellige formater igennem turneringens historie. Den første udgave i 1998 kørte efter knockout, men året efter skiftede det system til bedst ud af fem legs per sæt og en gruppestruktur. I 2000 blev knockout-systemet igen indført, og det har kørt med det system siden. Den forsvarende mester er Daryl Gurney, der vandt over Simon Whitlock (2017). Som så mange gang før er det Phil Taylor, der har vundet turneringen flest gange. Hele 11 gange har den stærke englænder vundet turneringen. Vi skal dog helt tilbage til 2013 for at finde den seneste sejr til Taylor. Præmiesummen er 400.000 pund.

Grand Slam of Darts
Grand Slam of Darts er en turnering, hvor spillere fra PDC (Professional Dart Corporation) og BDO (British Dart Organisation) kan kæmpe mod hinanden, og den er første turnering af den slags i Storbritannien. Turneringen har været spillet siden 2007 og har en præmiesum på 400.000 pund. Civic Hall, Wolverhampton er arenaen, der danner rammen for turneringen. Phil Taylor er igen øverst på sejrsranglisten igennem tiderne i Grand Slam of Darts med seks sejre. Michael van Gerwen har dog vundet turneringen de seneste tre år (2015, 2016, 2017). Turneringen bliver spillet efter legs-formatet. Grand Slam of Darts er en turnering for inviterede spillere, der har været i semifinalerne og finalen i major-turneringer eller i toppen af det enkelte lands rangliste.

Players Championship Finals
Players Championship Finals bliver afholdt på Butlin's Resort i Minehead, og her deltager 64 spillere. Tidligere var det kun top 32 af the Players Championship Order of Merit, der var med, men det er senere hen blevet udbygget (32 spillere fra Order of Merit og 32 spillere fra PDC ProTour). Turneringen løb af stablen for første gang i 2009, hvor legenden Phil Taylor vandt. Lidt overraskende er Phil Taylor ikke den mest vindende spiller i turneringen. Det er derimod Michael van Gerwen (Mighty Mike) med fire sejre. Taylor har kun tre trofæer i skabet fra Players Championship Finals. van Gerwen er også den forsvarende mester i turneringen, efter han nedlagde Jonny Clayton i finalen i den seneste udgave. Præmiesummen i turneringen er 460.000 pund, og turneringen finder normalt sted i november måned.

European Championship
EM i dart finder sted i Hasselt i Belgien. Tidligere har turneringen været spillet i Düsseldorff og Mülheim i Tyskland. I turneringen er der 400.000 pund på højkant, hvoraf 100.000 pund går til vinderen. EM har været spillet siden 2008, og her deltager de 32 bedste europæiske spillere på PDC Order af Merit. Michael van Gerwen og Phil Taylor er de mest vindende ved mesterskabet med fire sejre hver. van Gerwen har dog vundet hele fire gange i træk (2014-2017). Mesterskabet bliver spillet efter legs-formatet, og det er forskelligt, hvornår turneringen bliver afholdt. EM-finalen bliver spillet bedst af 20 legs.

The Masters
The Masters er en turnering bestående af de 16 bedste spillere på PDC Order of Merit. Turneringen har været spillet siden 2013, og det er forskelligt, hvornår på året turneringen finder sted (for det meste dog i slutningen af januar). The Masters kører også efter legs-formatet som de fleste andre turneringer. Michael van Gerwen er den mest succesrige spiller ved turneringen igennem tiden, da han har vundet den hele tre gange (2015, 2016, 2017). The Masters bliver afholdt på Arena MK i Milton Keynes, England. Turneringen har dog en meget beskeden præmiesum på 200.000 pund grundet dens status som urangeret turnering. I semifinalerne og finalen bliver der spillet bedst ud af 21 legs, mens der fra første runde til kvartfinalerne bliver spillet bedst af 19.

Premier League Darts
Premier League er ikke som en normal turnering, men derimod en liga. Ligaen bliver spillet på ugentlig basis fra februar til maj. Her bliver der spillet forskellige runder i Storbritannien, Irland og Holland. Spillerne kæmper i et Round-Robin format, som vil sige, at alle spillere møder hinanden. Det er normalt top fire på PDC Order of Merit og seks wildcards, der er de 10 spillere, der deltager i ligaen. Præmiesummen er på hele 825.000 pund, og vinderen af turneringen får 250.000 pund. Phil Taylor har vundet ligaen hele seks gange, og han er også den spiller med mest succes i ligaen historisk set. Michael van Gerwen har vundet de sidste to år (2016, 2017), og han har tre sejre totalt.

Champions League of Darts
Champions League of Darts er en meget ny turnering, som kun har været spillet siden 2016. Den foregår i september måned, hvor der både er gruppespil og en knockout-fase, som man kender det fra fodboldens Champions League. Turneringen bliver afholdt i Cardiff, og den forvarende mester er østrigske Mensur Suljovic (2017), da han noget overraskende slog skotske Gary Anderson i finalen. I 2016 vandt Phil Taylor første udgave af turneringen. Det er kun top otte på PDC Order of Merit, der får lov til at deltage i turneringen. Den forsvarende mester får dog lov til at deltage i turneringen året efter, hvis han nu ikke skulle slutte i top otte alligevel. Præmiesummen er på 250.000 pund. I gruppespillet er det bedst af 19 legs, mens det bliver bedst af 21, når spillerne rammer knockout-fasen.

Stream dart hos Nordicbet

Profiler: De fem største navne i dart

Vi giver dig her en gennemgang af de fem største profiler på den internationale dartscene.

Michael van Gerwen
28-årige Michael van Gerwen fra Holland er den helt store stjerne. "Mighty Mike", som han bliver kaldt på turen, er forsvarende verdensmester i PDC (Professional Dart Corporation) og nummer ét på verdensranglisten (november 2017). Den 28-årige hollænder startede med at spille dart, da han var 13 år, og siden da har han udviklet sig til en sand verdensklassespiller. van Gerwen er en mester i at lave ni darts lukninger, og så endda få dem vist på TV. Hele ni 9-dartslukninger har hollænderen formået at lave indenfor fire år på live-tv. Han er den yngste spiller, der har formået dette. "Mighty Mike" havde sit store indtog på den internationale dartscene i 2012, da det blev til en sejr i World Grand Prix. Det blev dog ikke det bedste år i 2012, hvor han først for alvor slog sit navn fast i 2013. Her strøg han til tops i Players Championship Finals og Premier League. Hollænderen er kendt for at kaste meget hurtige pile, som gør, at han kan skabe et overtag i kampene på få sekunder. Han er også meget god til at lukke sine legs meget højt, så selvom modstanderen har en god leg, så kan Gerwen godt vende det på hovedet og selv tage sejren. Hollænderen frygter ingen, og det er også meget sigende for van Gerwens spil. Han tager chancer, og det går tit godt, da han er på et meget højt niveau. Hollænderen er blevet spået til at dominere den internationale dartscene i mange år endnu, hvor kun stabilitet kan være van Gerwens største hindring.

Peter Wright
Skotske Peter Wright er en yderst rutineret herre. Wiright er hele 47 år gammel, og han har derfor en meget lang karriere bag sig. Han deltog for første gang til VM i 1995 (BDO), men han fik først sit gennembrud ret sent i karrieren. I 2014 spillede han sig i VM-finalen, hvor Wright spillede en yderst flot turnering. Her slog han blandt andet den stærke australier Simon Whitlock i semifinalerne. I finalen var Michael van Gerwan dog for stor en mundfuld for den rutinerede skotte. Wright har ikke det bedste forhold med at stå i de store finaler. Han har blot vundet én ud af syv finaler i PDC-regi. Den eneste sejr kom i UK Open 2017.
Peter Wright er kendt for sit meget karakteristiske hår, som er præget af mange forskellige farver alt efter lejligheden. Wright bliver også kaldt for "Snakebite", og det kommer af, at skottens yndlingsdrink netop hedder snakebite. Derudover har han tit malet en slange på siden af ansigtet for at symbolisere det. Skotten gør noget bestemt inden hver eneste kamp. Han danser sidelæns til Pitbull-sangen "Don't stop the party". "Snakebite" laver også til tider diverse trickskud, som har været med til at skabe både grin og vrede. Michael van Gerwan og Adrian Lewis har tidligere udtalt, at Wright viser usportslighed ved at lave sådanne trickskud. Wright er nummer to på verdensranglisten (november 2017).

Gary Anderson
Gary Anderson er også en meget erfaren spiller. Skotten er 46 år, og han har vundet flere titler i løbet af karrieren. Det er indtil videre blevet til to Premier League-titler (2011, 2015) og to verdensmesterskabstitler (2015,2016), så det er en mand, der næsten er blevet bedre med årene. I 2017 spillede han sig endda i finalen. Den skotske dartspiller bliver kaldt for "The Flying Scotsman", og det navn overtog han fra den legendariske, skotske dartspiller Jocky Wilson. Hvis man tæller både BDO og PDC med, så har Anderson vundet hele ni majortitler - heriblandt Premier League Darts og Players Championship Finals. Når Anderson ikke spiller dart, kan han godt lide at lave andre projekter. Tilbage i 2012 lavede han en julevelgørenhedssang med Chas Hodges og hans band "Got My Tickets For The Darts". Han er nummer tre på verdensranglisten (november 2017).

Daryl Gurney
Daryl Gurney er en af de unge spillere i verdenstoppen. Den nordirske dartspiller er blot 31 år, men han er allerede en af de bedste dartspillere i verden. Gurneys største sejr til dato er sejren ved World Grand Prix i 2017, hvor han slog Simon Whitlock i finalen. Han har dog stået i en del kvartfinaler og semifinaler ved både VM (kvartfinale), Players Championship Finals (semifinale) og World Matchplay (semifinale). Han bliver kaldt for Superchin. Gurney er placeret som imponerende nummer fire på verdensranglisten - en flot bedrift, hvis man har spillerens alder in mente. Han er ofte med fremme i de store turneringer uden at vinde dem, og det er én af grundene til hans høje placering på listen. Gurney har tjent over 400.000 pund over de seneste to år, hvilket har givet ham pladsen på listen. Han har mange gode år endnu, og han kan meget vel blive førsteudfordrer til Michael Van Gerwen inden for få år.

Adrian Lewis
Adrian Lewis er en fremragende dartspiller. Han har været en del af darteliten i mange år på trods af sin meget unge alder. Lewis er blot 32 år, og han er derfor en del af det unge kuld sammen van Gerwen og Gurney. Tilbage i 2011 vandt englænderen på flotteste vis VM som blot 26 årig. I 2012 genvandt han endda titlen, og det var i den periode, at han for alvor slog sit navn fast. Lewis har stået i en række finaler, hvor han lige har manglet det sidste for at komme helt øverst på skamlen. Finalepladser i Players Championship Finals (2014, 2015), World Matchplay (2013) og World Grand Prix (2010) er nogle af de store resultater for Lewis. Englænderen har i en længere periode været ude med en rygskade, og det har holdt ham ude af en del turneringer på det seneste. Derudover er han også lige blevet far. Disse to ting har taget lidt på kræfterne hos Lewis, men han er på vej tilbage mod verdenstoppen. Han er placeret som nummer syv på verdensranglisten (november 2017), men det er blandt andet på grund af rygskaden, at han ikke er højere oppe. Han bliver kaldt for "Jackpot". Han var ligesom Gary Anderson med på julevelgørenhedssangen i 2012.

Spil på dart hos bookmakerne

En række bookmakere udbyder odds på dart i dag. Vi anbefaler dig at tage et kig på Nordicbet* og 888sport*, hvor du kan krydre din dartoplevelse med solide indbetalingsbonusser, når du opretter dig som ny kunde.

Nordicbet*
Nordicbet* skal have en særligt stor anbefaling herfra, fordi de – som nævnt – tilbyder stream til flere af dart-turneringerne. Du finder desuden odds på både PDC- og BDO-dart, hvorfor du er flot dækket ind, hvis du har lyst til at nørde dart på andet end det absolutte topniveau.

Hvis du ikke allerede har en spilkonto hos Nordicbet*, kan du oprette dig i dag og score op til 2.000 kroner i en 100 % velkomstbonus. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 2,00 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages.

Få op til 2.000 kroner i en 100 % bonus hos Nordicbet – KLIK HER!*

888sport*
888sport* er også en bookmaker, der er godt med, når der kommer til odds på dart. Bookmakeren opererer generelt med en flot tilbagebetaling, og du er således sikker på, at du kan finde konkurrencedygtige odds, når du lægger vejen ind forbi 888sport*.

Som ny spiller hos 888sport* kan du modtage op til 1.000 kroner i en 100 % velkomstbonus + et freebet på 100 kroner, hvis du benytter bonuskoden ’100BONUS’ i forbindelse med din oprettelse via linket herunder. Din bonus skal gennemspilles 10 gange til mindst odds 1,50 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages.

Få en 100 % bonus + et 100 kroners freebet hos 888sport – KLIK HER!*

Odds på dart

Bonusser til dart

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars