Danske Spil bonus

Reklame*

Reklame

Danske Spil bonus

Denne Danske Spil bonus er på 500 kroner. Når du opretter en konto hos Danske Spil, får du altså 500 kroner ekstra at spille for. Bonussen fra Danske Spil er på 100 %, hvilket vil sige, at når du indbetaler 500 kroner, kvalificerer du dig til en bonus på 500 kroner. For at få bonussen skal du klikke på knappen nedenfor og følge Danske Spils instruktioner, eller scrolle videre ned og lade os guide dig vej til din bonus fra Danske Spil - helt uden brug af bonuskode.

Få din Danske Spil bonus her!

100 % bonus fra Danske Spil på 500 kroner

Danske Spil, som er danskernes foretrukne sted at spille, har for første gang valgt at tilbyde nye kunder en bonus til odds. Således er det første gang, at en Danske Spil bonus ser dagens lys. Bonussen fra Danske Spil er på 100 %, hvilket vil sige, at når du indsætter 500 kroner, kvalificerer du dig til en bonus på 500 kroner, som skal spilles fri. Bonussen er på præcis 500 kroner, hvorfor det er dette beløb, du skal sætte ind som første indbetaling.

Få din Danske Spil bonus

1. Gå til Danske Spil - klik her!

2. Opret en konto.

3. Gå til "Min side" og aktiver bonussen.

4. Indsæt nu 500 kroner, så er du kvalificeret til din bonus.

5. Når du har omsat din indbetaling seks gange til minimum odds 1,50, modtager du din bonus på 500 kroner. Denne kan udbetales til din bankkonto med det samme, hvis du har lyst.

Eksempel: Du indsætter 500 kroner, omsætter for 3.000 kroner i løbet af 60 dage til minimum odds 1,50 og modtager efterfølgende de 500 kroner i bonus, som du frit kan benytte.

Om Danske Spil og deres bonus
Danske Spil havde indtil 1. januar 2012 monopol på at udbyde blandt andet sportsvæddemål i Danmark, men det var ikke et monopol, der fungerede i praksis. Derfor blev spillemarkedet i Danmark liberaliseret i 2012, hvilket også første til, at Danske Spil indførte bedre odds og ikke mindst deres Danske Spil bonus. Begge dele var revolutionerende for Danske Spil, for tidligere havde man hverken tilbudt danskerne høje odds eller en bonus, når de indbetalte penge første gang. Med et slag er det dog blevet lavet om, for nu konkurrerer Danske Spil frit med andre bookmakere på nettet. Her er det kutyme, at nye kunder modtagerne en bonus ved første indbetaling, og den er Danske Spil altså også hoppet på nu med deres bonus på 500 kroner. Samtidig har oddsene fået et nøk opad hos Danske Spil, der på de store fodboldkampe og Superligaen kommer til at have rigtig flotte odds. Dermed får du altså et godt pakketilbud, når du både får bonus og bedre odds på samme tid. Oveni det er der næppe en bookmaker, som er mere sikker at have sine penge hos, end Danske Spil. Virksomheden er nemlig delvis statsejet, så der vil altid være mulighed for at få udbetalt sine gevinster og bonus fra Danske Spil.

Kan du lide casino på nettet? Så bør du prøve SPILNU og få deres bonus på 100 kroner.

FAQ om Danske Spil

Få svar på typiske spørgsmål om Danske Spil.

Hvordan opretter jeg en konto hos Danske Spil?
Det er let og ligetil at oprette en konto hos Danske Spil. Du klikker blot på ”Opret konto” oppe i højre hjørne, indtaster fornavn, efternavn og CPR-nummer, og så er du i gang med registreringen.

Hvordan indbetaler jeg penge hos Danske Spil?
Du indbetaler penge hos Danske Spil ved at klikke på dit brugernavn i toppen, for derefter at klikke på ”Overfør beløb”. Herefter kan du vælge imellem flere forskellige betalingsformer.

Hvordan udbetaler jeg penge hos Danske Spil?
Du udbetaler penge hos Danske Spil ved at klikke på dit brugernavn i toppen, for derefter at klikke på ”Udbetal”. Herefter kan du let overføre penge fra din spillekonto til din nemkonto.

Hvordan ændrer jeg den konto, som Danske Spil skal udbetale til?
Hvis du ønsker at ændre din udbetalingskonto, skal du – af sikkerhedsmæssige årsager – kontakte Danske Spil direkte.

Kan jeg spille live hos Danske Spil?
Ja, live væddemål er tilgængelige hos Danske Spil, som de seneste år også er begyndt at give dig kampe via live streaming.

Kan jeg tilgå Danske Spil fra mobilen?
Ja, det er muligt at benytte Danske Spil via app på mobilen.

Hvem ejer Danske Spil?
80 procent af Danske Spil er statsejet. Danmarks Idrætsforbund og Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger ejer hver 10 procent.

Få din Danske Spil bonus her!

Denne anmeldelse indeholder henvisningslinks.

24-01-2012 14:43