Danbook bonus

Reklamelink*

Reklame

Danbook bonusBonus fra Danbook


Danbook bonus fra Danbook til dig

Danbook bonus på 100 % op til 500 kroner

Danbook, som anses for at være en af de mest pæredanske bookmakere, tilbyder nye kunder en Danbook bonus, når de opretter sig og indsætter penge første gang. Indsætter du minimum 100 kroner ved din første indbetaling, kvalificerer du dig til at modtage Danbooks bonus på 500 kroner. Så er du altså sikret ekstra penge at oddse for ved at benytte denne bonus fra Danbook.

Danbook bonus: Få din 500 kroners bonus

1. Få din Danbook bonus nu: Besøg Danbook her*
2. Tryk på ’Opret bruger’ oppe i højre hjørne
3. Udfyld informationerne om dig selv
4. Følg anvisningerne fra Danbook og indbetal penge, så modtager du de 500 kroner i bonus

Få Danbooks bonus op til 500 kroner

Tre gode grunde til at få Danbooks bonus
- Nogle af de allerbedste fodbold odds
- Høje odds på Superligaen
- Dansk bookmaker

Om Danbook og deres bonus

Da Danbook så dagens lys blev de hurtigt kendt som ’den danske bookmaker’. Danbook lagde fra start nemlig ikke skjul på, at man i den grad var til for at give danskerne bedre odds end dem, man kunne få nede i kiosken. På denne måde startede Danbook. Som en ekstra bonus satte Danbook sig for, at der på alle store fodboldkampe – også fra dem danske rækker – skulle være en tilbagebetalingsprocent på 95. Det siger dig måske ikke så meget, men sammenlignet med Danske Spil, der på dette tidspunkt havde omkring 87 % i tilbagebetaling, var den en ekstra stor bonus for dem, der godt kunne lide at få de allerbedste odds på fodbold. Derfor tilbød Danbook da heller ikke nogen bonus til nye kunder i starten, da de i stedet valgte at fokusere på de tårnhøje odds. Med årerne er den politik dog blødt op hos Danbook, som i dag giver nye kunder en bonus på 500 kroner, når de registrerer sig og indbetaler penge første gang. Derfor kan du nu også få fingrene i din egen Danbook bonus og se, om ikke det er ganske vidst, at de Danbook har nogle af de bedste odds på fodbold. Så kan du jo prøve at spille de Danbook bonus på 500 kroner og se, om ikke der er ekstra høj gevinst!

Vilkår for Danbook bonus
Det beløb, du indsætter, skal sammen med bonusløbet omsættes mindst fire gange til odds 1,70, før du kan udbetale bonussen fra Danbook til din bankkonto. Indsætter du 500 kroner og får 500 kroner i bonus, skal du altså spille for mindst 4000 kroner.

Få din Danbook bonus her

Denne anmeldelse indeholder affiliate-links.

18-01-2012 20:30