18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Dagens Spil

Fodbold icon
LaLiga
Real Madrid vs Real Betis
Real Betis vinder eller spiller uafgjort
21:00 20. maj 2022
Tippet til 2.10
Udgivet 20. maj 2022 08:21

Hverken Real Madrid eller Real Betis har det vilde at spille for i sidste spillerunde. Real Madrid har sikret sig mesterskabet og bør have fokus på næste weekends Champions League-finale, men Real Betis ikke kan nå Sevilla på fjerdepladsen, da de er dårligere indbyrdes end lokalrivalerne. Real Sociedad kan gå forbi Real Betis, men de har en svær kamp mod Atletico, og Real Betis er allerede kvalificeret til Europa League gennem deres triumf i Copa del Rey.

Hvis man alligevel skal jagte motivationen, så bør den være en anelse højere hos Real Betis. I sidste ligaopgør for Real Madrid så man, at de ikke har den store interesse i ligaen. Holdet var ekstremt reserveplaget og fik også kun 1-1 mod Cadiz.

Real Betis skal forsøge at slutte en flot sæson af. Real Betis er det tredjebedste udebanehold, hvor de har hentet ligeså mange point som på hjemmebane. På Santiago Bernabeu har Real Betis også et par succesoplevelser at holde sig op på. Faktisk har gæsterne ikke tabt på Bernabeu i de sidste fire opgør, hvor det er endt med to uafgjorte og to sejre.

Med tanke på, at Real Madrid bør have tankerne et helt andet sted, så kunne det sagtens udvikle sig til fem kampe i streg, hvor Real Betis får noget med fra Santiago Bernabeu.


GIVEAWAY: Klik på billedet for at deltage!


Afgjorte Dagens Spil forslag

19. maj 2022
20:45
Tippet til 2.00
Tabt
18. maj 2022
Tippet til 1.77
Vundet
17. maj 2022
20:45
Tippet til 2.04
Tabt
16. maj 2022
21:00
Tippet til 1.74
Tabt
15. maj 2022
20:45
Tippet til 1.80
Tabt
14. maj 2022
17:45
Tippet til 2.20
Vundet
13. maj 2022
Tippet til 1.90
Tabt
12. maj 2022
Tippet til 1.65
Tabt
11. maj 2022
21:00
Tippet til 2.10
Tabt
10. maj 2022
Tippet til 3.50
Tabt
Vis flere


Dagens Spil på SpilXperten

Dagens Spil er et begreb på SpilXperten.com, som dækker over en gratis service til alle brugere. Kort fortalt er Dagens Spil et spilforslag, som du med sikkerhed kan tilgå gratis hver eneste dag – 365 dage om året.

Det vil altså sige, at du aldrig går forgæves, hvis du kigger efter odds- og spilforslag på SpilXperten.com.


Kompetente folk bag Dagens Spilforslag

SpilXperten har samlet et hold af dygtige folk, der til hverdag beskæftiger sig med odds, og det er disse, der står bag Dagens Spil. Deres fornemmeste opgave er at sørge for, at der ligger et spilforslag klar til dig hver dag, med markedets bedste odds, og så er det ellers lige meget, om det sner, stormer eller bare er en dejlig sommerdag.

Om det er juleaften eller helligtrekongersdag, vil du altid kunne finde et spilforslag fra folkene fra Dagens Spil, når du tjekker SpilXperten.com.


Dagens Spilforslag med fokus på fodbold

Der er ikke nogle krav til, hvilke sportsgrene Dagens Spilforslag skal omhandle. Som læser kan du dog være sikker på, at det primært vil være fodbold, der skrives om. Der kan være afstikkere til tennis, håndbold, ishockey, eSport og så videre, hvis fodboldudvalget på en bestemt dag er tyndt, men ellers vil langt størstedelen af spilforslagene omhandle fodbold.

Vi kan have spiltips- og odds fra alverdens fodboldligaer, men der er ingen tvivl om, at fodboldligaer som Superligaen, Premier League og de store europæiske turneringer (særligt Champions League) får en hel del opmærksomhed fra eksperterne bag den daglige spilfidus-service.


Dagens Spilfidus udkommer om morgenen

Som udgangspunkt udkommer Dagens Spilfidus om morgenen. Tjekker du eksempelvis denne side, når klokken er slået 9:30, vil du typisk kunne læse dagens spilfidus.

Nogle gange er det daglige spilforslag allerede klar ved midnat, men det er ikke hovedreglen.

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com