18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dagens Spil

Dagens Spil er et begreb på SpilXperten.com, som dækker over en gratis service til alle vores brugere. Kort fortalt er Dagens Spil et spilforslag, som du er sikker på at modtage gratis hver eneste dag – 365 dage om året. Det vil altså sige, at du aldrig går forgæves, hvis du kigger efter odds- og spilforslag her på SpilXperten.com.

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Afgjorte Dagens Spil forslag

16. oktober 2021
15. oktober 2021
14. oktober 2021
13. oktober 2021
12. oktober 2021
11. oktober 2021
10. oktober 2021
9. oktober 2021
8. oktober 2021
7. oktober 2021
Vis flere

Daglige Spilforslag året rundt

De fleste vil gerne have, at de har muligheden for at spille på noget hver dag, og den mulighed stiller SpilXperten gratis til rådighed med gode spilforslag. Vi har nemlig samlet et hold af dygtige folk, der til hverdag beskæftiger sig med odds, og det er disse, der står bag Dagens Spil. Deres fornemmeste opgave er at sørge for, at der ligger et spilforslag klar til dig hver dag med markedets bedste odds, og det er lige meget, om det sner, stormer eller bare er en dejlig sommerdag. Du vil altid kunne finde ét spilforslag fra folkene fra Dagens Spil, når du tjekker SpilXperten.com på alle årets dage.

Dagens Spilforslag med fokus på fodbold

Der er ikke nogle krav til, hvilke sportsgrene Dagens Spilforslag skal omhandle. Som læser kan du dog være sikker på, at det primært vil være fodbold, der skrives om. Der kan være afstikkere til tennis, håndbold, ishockey og så videre, hvis fodboldudvalget på en bestemt dag er tyndt, men ellers vil langt størstedelen af spilforslagene omhandle fodbold. Vi kan have spiltips-og odds fra alverdens fodboldligaer, men der er ingen tvivl om, at fodboldligaer som Superligaen, Champions League og de store europæiske turneringer får en hel del opmærksomhed fr eksperterne bag de daglige spiltips.

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com