18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dagens Spil

Fodbold Serie A
Torino
Lazio
22. feb.
20:45
Dagens Spil-avatar Dagens Spil

Kampstart

Kampstart

22. feb.
20:45
Over 2 mål
Tippet til 2.00*

Units

1/10
Over 2 mål 2.00*

Tip-boosters:

  • Torino har langt mere at vinde end at tabe
  • Lazio skal bruge en sejr for at hænge på CL-billetterne
  • Torino med markante defensive fravær + Lazio med alle offensive spillere klar

| Sidst opdateret:

Analyse

Torsdagen byder på et hængepunkt fra 21.spillerunde i Serie A, når Torino og Lazio mødes til et vigtigt opgør i Norditalien. 

Bookmakerne forventer en lavtscorende affære, og det er der ikke noget at sige til, hvis man tager et kig på de seneste seks indbyrdes opgør, som alle er gået under 2.5 mål. 

Derfor er det måske lidt spekulativt at satse på minimum to scoringer her, men med de to klubbers placering i tabellen taget in mente bør der være god grund til at jagte sejren. 

Kun 1 point adskiller Torino og Lazio på 10. og 8.pladsen, hvorfra der er 9 og 8 point op til den 4.plads som med sikkerhed giver Champions League-fodbold til næste sæson. 

Selvom hjemmeholdet nok næppe kommer til at gøre sig gældende i kampen om den placering, er der indtil videre fin snor i Europa League og Conference League-billetterne, mens der er lang afstand til bundstriden. Altså har Torino langt mere at vinde end at tabe torsdag aften. 

Lazio jagter selvfølgelig CL-billetterne, og skal i det henseende brug en sejr for at holde fast i Atalanta og Bologna. 

Torino har tre markante fravær i bagkæden i form af Buongiorno, Schuurs og Rodriguez, mens Lazio for en gang skyld har hele deres offensive arsenal klar. 

Målstatistikkerne taler imod, men omvendt kan ingen af de to mandskaber bruge uafgjort til alverden. 

Torino vs Lazio
Torino

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. feb. 13:59.

Afgjorte Dagens Spil forslag

21. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
SSC Napoli vs Barcelona Champions League Slutspil
Vundet
20. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Inter vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
Vundet
18. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Strasbourg vs Lorient Ligue 1
Vundet
17. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Atalanta vs Sassuolo Serie A
Vundet
16. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Inter vs Salernitana Serie A
Tabt

Dagens Spil på SpilXperten

Dagens Spil er et begreb på SpilXperten.com, som dækker over en gratis service til alle brugere. Kort fortalt er Dagens Spil et spilforslag, som du med sikkerhed kan tilgå gratis hver eneste dag – 365 dage om året.

Det vil altså sige, at du aldrig går forgæves, hvis du kigger efter odds- og spilforslag på SpilXperten.com.

Kompetente folk bag Dagens Spilforslag

SpilXperten har samlet et hold af dygtige folk, der til hverdag beskæftiger sig med odds, og det er disse, der står bag Dagens Spil. Deres fornemmeste opgave er at sørge for, at der ligger et spilforslag klar til dig hver dag, med markedets bedste odds, og så er det ellers lige meget, om det sner, stormer eller bare er en dejlig sommerdag.

Om det er juleaften eller helligtrekongersdag, vil du altid kunne finde et spilforslag fra folkene fra Dagens Spil, når du tjekker SpilXperten.com.

Dagens Spilforslag med fokus på fodbold

Der er ikke nogle krav til, hvilke sportsgrene Dagens Spilforslag skal omhandle. Som læser kan du dog være sikker på, at det primært vil være fodbold, der skrives om. Der kan være afstikkere til tennis, håndbold, ishockey, eSport og så videre, hvis fodboldudvalget på en bestemt dag er tyndt, men ellers vil langt størstedelen af spilforslagene omhandle fodbold.

Vi kan have spiltips- og odds fra alverdens fodboldligaer, men der er ingen tvivl om, at fodboldligaer som SuperligaenPremier League og de store europæiske turneringer (særligt Champions League) får en hel del opmærksomhed fra eksperterne bag den daglige spilfidus-service.

Dagens Spilfidus udkommer om morgenen

Som udgangspunkt udkommer Dagens Spilfidus om morgenen. Tjekker du eksempelvis denne side, når klokken er slået 9:30, vil du typisk kunne læse dagens spilfidus.

Nogle gange er det daglige spilforslag allerede klar ved midnat, men det er ikke hovedreglen.

Skader og karantæner