18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dagens Spil

Dagens Spil er et begreb her på SpilXperten.com, som dækker over en gratis service til alle vores brugere og læsere. Kort fortalt er Dagens Spil et spilforslag, som du er sikker på at modtage gratis hver eneste dag – 365 dage om året. Det vil altså sige, at du aldrig går forgæves, hvis du kigger efter odds og spilforslag her på SpilXperten.com.

AC Milan har kurs mod klubbens bedste placering siden 2012/2013, hvor Milano-klubben endte som nummer tre. Efter Atalanta og Juventus’ sejre i går (lørdag), er der igen pres på Simon Kjær og co., hvis de skal indfri ønsket om Champions League-fodbold i næste sæson. Efter en lille downperiode, er AC Milan dog begyndt at se bedre ud, og særligt deres seneste kamp var imponerende. Her slog de Torino med 7-0 på udebane. Torino som lægger placeret side om side med dagens modstander, Cagliari. Derudover kommer AC Milan fra en 3-0 sejr over Juventus og 2-0 over Benevento. Defensiven har altså stået stærkt, og offensiven har scoret det nødvendige antal mål, endda uden Zlatan Ibrahimovic. 

Cagliari er tæt på at være reddet. Fem point har klubben fra Sardinien ned til Benevento på den forkerte side af nedrykningsstregen, og der er kun kun seks point tilbage at spille om. Cagliari er kommet fra baghjul og er faktisk uden nederlag i seks kamp i træk. Alligevel bør deres placering netop nu, give en smule ro i hovedet på spillerne. 

AC Milan har slået Cagliari i de seneste 15 opgør, de to klubber har mødt hinanden på San Siro. De seneste fire indbyrdes opgør er også endt med sikre AC Milan-sejre på enten 2-0 eller 3-0. De to klubber mødte hinanden på San Siro i et tilsvarende opgør i sidste sæsons sidste spillerunde, hvor Cagliari intet havde at spille for, og hvor AC Milan kæmpede for europæisk fodbold. Her vandt AC Milan 3-0. 

Selvom Cagliari ikke definitivt er reddet, så taler de indbyrdes kampe og AC Milans motivation efter at ende i top 4 for endnu en sikker sejr til de sort- og rødstribede.


Afgjorte Dagens Spil forslag

15. May 2021
14. May 2021
13. May 2021
20:15
Crotone vs Hellas Verona
Avatar
Dagens Spil
Tippet til 1.91 – Units 1/10
Tabte
12. May 2021
19:30
Almere City FC vs Jong PSV
Avatar
Dagens Spil
Tippet til 1.96 – Units 1/10
Tabte
11. May 2021
21:30
Levante vs Barcelona
Avatar
Dagens Spil
Tippet til 1.66 – Units 1/10
Vandt
10. May 2021
18:30
FC Nordsjaelland vs FC Koebenhavn
Avatar
Dagens Spil
Tippet til 1.77 – Units 1/10
Vandt
9. May 2021
17:30
Broendby IF vs FC Midtjylland
Avatar
Dagens Spil
Tippet til 1.68 – Units 1/10
Vandt
8. May 2021
20:45
Liverpool vs Southampton
Avatar
Dagens Spil
Tippet til 2.25 – Units 1/10
Tabte
7. May 2021
6. May 2021
20:30
Roma vs Manchester United
Avatar
Dagens Spil
Tippet til 1.91 – Units 1/10
Tabte
Vis flere


Spilforslag hver eneste dag – året rundt

De fleste vil gerne have, at de har muligheden for at spille på noget hver dag, og den mulighed stiller SpilXperten gratis til rådighed med gode spilforslag og de højeste odds. Vi har nemlig samlet et hold af dygtige folk, der til hverdag beskæftiger sig med odds, og det er disse, der står bag Dagens Spil. Deres fornemmeste opgave er at sørge for, at der ligger et spilforslag klar til dig hver dag med markedets bedste odds, og det er lige meget, om det sner, stormer eller bare er en dejlig sommerdag. Du vil altid kunne finde ét spilforslag fra folkene fra Dagens Spil, når du tjekker SpilXperten.com på hvilken som helst dag.

Dagens Spil med fokus på fodbold

Der er ikke nogen krav til, hvilke sportsgrene Dagens Spilforslag må og ikke må omhandle. Som læser kan du dog være sikker på, at det primært vil være fodbold, der skrives om. Der kan være afstikkere til tennis, håndbold, ishockey og så videre, hvis fodboldudvalget på en bestemt dag er tyndt, men ellers vil langt størstedelen af spilforslagene omhandle fodbold. Der kan være tale om odds fra alverdens fodboldligaer, men der er ingen tvivl om, at fodboldligaer som Superligaen, Champions League og de store europæiske fodboldligaer får en hel del opmærksomhed fra de eksperter, som står bag de daglige spilforslag.