18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tips og spilforslag til Vuelta a España

I denne artikel vil du finde spilforslag til Vuelta a España.


Aktuelle Vuelta-tipsVuelta-tips under afviklingAfviklede Vuelta-tips

Jesper Carstens

16/08 2021 – 10:00 – Vuelta a España, 3. etape
Tip: Richard Carapaz slår Aleksandr Vlasov ❌
(38-25)
Odds: 1,71
Bookmaker: Nordicbet*
Antal Units: 
4

Richard Carapaz så ud til at være fint kørende på enkeltstarten, hvor han klatrede som én af de bedste på bakken. Det er gode nyheder for ecuadorianeren, der vandt OL i landevejscykling. Efter en fabelagtig sommer med et Tour-podie og det førnævnte OL-guld, forventer jeg at se Carapaz komme flyvende ind i Vueltaen. Jeg tvivler dog på, at han kan holde formen helt til Madrid.

I den her duel er han matchet op mod Astanas Aleksandr Vlasov. Jeg er pjattet med Vlasov, men det taler imod ham, at han skifter væk fra Astana efter denne sæson. I det hele taget er Astana-fremtiden lidt grumset efter at co-sponsoren og delejeren Premier Tech trak sig fra holdet, så hvor loyale er de forskellige ryttere i forhold til at skulle køre for en kaptajn, der ikke er her næste år?

Vlasov kørte en fin enkeltstart, så det er ser solidt ud. Jeg kan bare godt forestille mig, at han ikke er helt på toppen i længden.

I forhold til den her etape er der tale om en modvindsetape, dvs. at vi kan forvente at rytterne i højere grad klumper sammen. I det tilfælde er det godt med en god finish, og selvom Carapaz ikke nødvendigvis er hurtig på stregen, så har han et antrit, som Vlasov har svært ved at følge.

Alt i alt forventer jeg en stærk Richard Carapaz, der også har en stærk afslutning mod en solid Vlasov, der måske ikke er helt up for it, men som under alle omstændigheder kan begrænses af modvinden. Oddset indeholder klar værdi, jeg vil nok gå så langt til at spille den ned til 1,60.


Jesper Carstens

19/08 2021 – 13:45 – Vuelta a España, 6. etape
Tip: Mikel Landa slår Enric Mas (19-5)
Odds: 2,10
Bookmaker: bet365*
Antal Units: 
3

På 6. etape skal rytterne kæmpe på en 1,9 kilometer lang stigning, der stiger med 9,4 % i snit. Det er en hård stigning, der kræver det bedste af rytternes klatrerben.

Enric Mas var blandt de bedste på 3. etapes bjergafslutning, men forskellen her er længden: Enric Mas er nemlig i høj grad en dieselklatrer, og han kan få det svært i forhold til de mere eksplosive klatrere på torsdagens afslutning.

Det er ikke fordi Mikel Landa er specielt eksplosiv. Han kan være det, men som regel forsøger han at forsvare sig på de eksplosive stigninger. Vi har dog før set i Baskerlandet, at han godt kan håndtere dem, og taget i betragtning af at han har et lige så stærkt hold, som Enric Mas har til rådighed, så har han et godt udgangspunkt.

Enric Mas har fordelen af en anelse bedre form, men jeg ser simpelthen den her duel som 50/50 – særligt hvis et udbrud er sejlet afsted.

Der er odds 2,10 på Mikel Landa på det meste af markedet: Unibet, 888sport, Mr Green, LeoVegas, Bet365, Betfair.

1 kommentar

  1. Vuelta a España er startet. Jeg har haft lidt travlt i begyndelsen, men jeg har et lille spil ude til 3. etape.

Skriv et svar