18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vuelta a España 2024: Stilling og klassement

Hvem fører klassementet i Vuelta a España 2024? Hvem har bjergbenene skruet rigtigt på i kampen om prikkerne? Hvem kører i den grønne pointtrøje? Hvad med den hvide ungdomstrøje og holdkonkurrencen? Og hvordan endte Top 10 på den seneste etape?

Vi giver dig al den info, du har brug for, når du vil være helt up to date på klassement, stilling og resultater i Vuelta a España.

Vuelta a espana mobile, transport, trafik, nat, bil, abstrakt, mænd, isoleret.

Klassement: Den samlede Vuelta-stilling

Her kan du se, hvem der pt. er i front i årets udgave af Vuelta a España. Den førende rytter kører i den røde trøje på morgendagens etape.

Klassementet henviser til det samlede resultat. Med andre ord: Hvem har brugt kortest tid på at tilbagelægge de kilometer, der hidtil er kørt. Hvem er den stærkeste mand på tværs af tre ugers hårdt, kuperet etapeløb i Spanien?

Bjergtrøje stilling

Hvem kører i den prikkede trøje? Se den live-opdaterede stilling i grafikken herunder.

Ligesom i Touren, handler det om prikker (dog blå prikker) i Vueltaen, når den bedste bjergrytter skal kåres. Der er i alt fem kategorier af sværhedsgrader på bjergene, der giver forskellige antal point i denne konkurrence.

Pointtrøje stilling

Se hvem der kører i den grønne trøje på morgendagens etape i grafikken herunder.

Også kendt som den grønne trøje. En konkurrence, der oftest tilgodeser sprinterne, der skal ud og samle point på de lidt fladere strækninger af etapeløbet – og ikke mindst i massespurterne.

Ungdomstrøje stilling

Find stillingen i kampen om den hvide ungdomstrøje ved at orientere dig i grafikken herunder.

Den hvide ungdomstrøje gives hvert år til den rytter, som den 1. januar året efter ikke er fyldt 26 endnu, og som har klaret sig bedst i klassementet.

Holdkonkurrence stilling

Hvilket hold ligger bedst til i holdkonkurrencen ved Vuelta a España 2024? Få svaret i grafikken herunder.

Stillingen i holdkonkurrencen udergnes løbende på baggrund af tiderne for holdets tre hurtigste ryttere på hver af etaperne. Bemærk at der i Vuelta a España 2024 køres en decideret holdtidskørsel (1. etape), hvor det er tiden for de første fem ryttere, der er relevant.

Spil på kampen om trøjerne her

Betinia er klar med Vuelta-odds. Du kan få en bonus, hvis du ikke allerede har en konto hos bookmakeren.

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Vuelta a España er sponsoreret af Betinia.

Hvem fører klassementet i Vuelta a España 2024?

Se stillingen i det samlede klassement her.

Hvem fører i kampen om bjergtrøjen, pointtrøjen og ungdomstrøjen?

Se stillingen i kampen om alle trøjerne her.