18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vuelta a España live stream

Vi viser dig, hvordan du kommer i gang med at live streame etaperne fra Vuelta a España 2024 på denne side. TV2 og Eurosport deler rettighederne til at vise Vueltaen fra d. 26. august til d. 17. september, og hvis du vil se med fra start til slut, har du altså mulighed for at live streame alle Vuelta-etaperne på TV2 Play, Eurosport Player og discovery+.

Vuelta a espana mobile, transport, trafik, nat, bil, abstrakt, mænd, isoleret.

Vuelta a España live streaming: Sådan gør du

Hvis du live streamede Tour de France, kender du rumlen. Der er ganske lige til at komme i gang med at live streame cykling i Danmark. Vi viser dig herunder, hvordan du live streamer Vuelta a España hos TV2 Play.

  1. Gå til TV2 Play
  2. Tegn et abonnement
  3. Se alle etaper i Vuelta a España

Vuelta a España live

Vuelta a España, og cykelsport i det hele taget, er blandt de mere interessante begivenheder at spille live på.

Kan du gennemskue, om et udbrud får lov at køre afsted? Og hvis det så er kørt, kan du da vurdere, hvilken af udbrudskandidaterne, der har mest tilbage i benene, når finalen skal køres?

Der sker meget for bookmakerne, mens en etape står på – det giver sig selv, når der skal holdes styr på +170 ryttere – så hvis du har et mere snævert fokus, hvor du holder øje med et begrænset antal ryttere, har du gode forudsætninger for at fange nogle spændende Vuelta a España liveodds.

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Vuelta a España er sponsoreret af Betinia.

Vuelta a España 2024 sendeplan

Det er som nævnt TV2 og Eurosport, der har rettighederne til at sende Vuelta a España 2024 i TV. Kanalerne har en usædvanligt fyldig dækning af verdens største cykelløb.

Kommentatorer i Vuelta a España

Hvem kommer til at dække Vuelta a España 2024 på TV2?


Værten i Vueltaen

Søren Reedtz erstattede Thomas Kristensen på værtsposten under Tour de France, og TV2 har allerede annonceret, at Reedtz også skal dække Vuelta a España 2024.


Hovedkommentator i Vueltaen

Bundrutinerede Dennis Ritter ventes at blive hovedkommentatoren på Vueltaen.


Ekspertkommentator i Vueltaen

Rolf Sørensen, der er Danmarks mest vindende cykelrytter nogensinde, ventes at udgøre den faste duo sammen med Dennis Ritter.


Studievært i Vueltaen

Rasmus Staghøj ligner det oplagte hovedvalg på studierne i forbindelse med Vuelta a España.

Hvor kan man se Vuelta a España 2024?

Vuelta a España 2024 kan live streames på TV2 Play, Eurosport Player og discovery+.

Hvem sender Vuelta a España 2024?

TV2 og Eurosport viser Vuelta a España 2024.