18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

9. etape i Vuelta a España 2023: Odds og optakt d. 3. september

Den 9. etape i Vuelta a España 2023 er moderat kuperet på ruten fra Cartagena til Collado de la Cruz de Caravaca søndag d. 3. september. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 9. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 9. etape i Vuelta a España 2023

Herunder finder du de bedste odds på 9. etape i Vuelta a España.

RytterVinderodds
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 9. etape hos Betinia*.

Spil på 9. etape

*Reklamelink

Etape 9 Vuelta a España 2023: Cartagena – Collado de la Cruz de Caravaca

Bakker – 184,5 km.

Optakt: Ruten på 9. etape i Vueltaen

Hviledagen nærmer sig ude i horisonten, men først skal 9. etape lige klares.

Det er en kuperet etape, men det er ikke en vildt hård stigning, som man ellers kunne forvente dagen før en hviledag.

Rytterne kører fra kystbyen Cartagena, ind forbi Murcia og ind til målstigningen i Collado de la Cruz de Caravaca. Det er en relativt ukompliceret etape, men målstigningen er derimod lidt kompliceret.

Eller i al fald lidt utilregnelig.

De tørre fakta siger 8,2 kilometer lang og 5,5 % i snit. Det er ikke hårdt. Men de rå data siger ikke rigtigt noget om stigningen. Det er nemlig en meget irregulær stigning. Flere steder er stigningen noget nær flad, men der er små ramper, der stiger med 15-20 % undervejs.

Det er særligt de sidste tre kilometer, der er udfordrende. Her stiger den undervejs med 12 % over en kilometer, inden der følger en kort nedkørsel. Den sidste kilometer stiger med 9,5 % i snit igen, men der er passager undervejs, der når op på hele 16 %.

En uhyre stejl sag – men ikke særlig lang. Men får man en krise på de sidste tre kilometer, kan det føles som en uendelig lang stigning.

Favoritterne i Etape 9 Vuelta a España

Det endte med at blive en dag, hvor klassementsrytterne kørte om sejren på 8. etape. Der tog jeg meget fejl. Men jeg tror på udbruddet igen på denne etape.

Der vil være en del folk, der har brændt tændstikker af. Jeg vælger at gå med Michael Storer (Groupama-FDJ) som min etapefavorit. Han er nu fri til at jagte sin chance igen, eftersom Lenny Martinez tabte trøjen. Storer har set stærk ud i optakten, så jeg er spændt på om han kan imitere de præstationer, der i sin tid førte til en kontrakt hos Groupama-FDJ. Han er et bud på en etapevinder.

Wout Poels (Bahrain) ser særdeles velkørende ud. Han er nummer fire i klassementet, og det er ikke sikkert, Jumbo-Visma ønsker at afgive førertrøjen, men efter mandagens hviledag venter der alligevel en enkeltstart, hvor Kuss kan tabe trøjen – så jeg tror ikke, de fører alverden for den. Poels er lidt mere usikker af den årsag.

Det kunne også blive Santiago Buitrago (Bahrain), der i de senere år har vist sig at være særdeles god i udbrud som disse. Han er noget længere tilbage i klassementet, så han får mere frihed. Han har været styrtet et par gange, men virker stadig velkørende.

Danskernes chancer på 9. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 9. etape i Vueltaen? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) holder sig klar, hvis det bliver en favoritdag. Uanset hvad skal han nok ud og spurte til sidst, og her ligner han én af de svageste af de bedste.

Jeg tænker etapen ville være oplagt for Andreas Kron (Lotto-dstny), men han var meget insisterende på 8. etape. Det kan koste kræfter for den unge rytter. Omvendt er han så formstærk i øjeblikket, at det slet ikke kan udelukkes, at han forsøger igen. Julius Johansen (Wanty) kan ikke være med i det her terræn og Casper Pedersen (Soudal-Quick Step) skal arbejde for sin kaptajn.

Odds på 9. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 9. etape i Vuelta a España?

Michael Storer virker velkørende, og efter at Lenny Martinez tabte førertrøjen på 8. etape, så bør han få lov til at forfølge sine udbrud igen. Hvis han først sidder der, kan han blive svær at slå. Tilbage i 2021 havde han en lignende optakt til La Vuelta, og dengang vandt han to etapesejre – det er ikke usandsynligt, at han gentager det i år.


SpilXperten anbefaler: Michael Storer til odds 12,00 – SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Vuelta a España er sponsoreret af Betinia.

Øvrige tips til Vuelta a España

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Vuelta a España (opdateres løbende).

21. maj.
Units 3/10
Tippet til 1.74

Resultaterne efter 9. etape i Vuelta a España 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 9. etape i Vuelta a España her.

Læs mere om Vuelta a España 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar