18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.21
3/10
Reilly Opelka
Aleksandar Kovacevic
Tipped at 2.21
Bech-avatar
24. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.06
1/10
Ludogorets Razgrad
Dinamo Minsk
Tipped at 2.06
Dagens Spil-avatar
24. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.50
1/10
Frankrig U23
USA U23
Tipped at 2.50
Dagens BetBuilder-avatar
24. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.97
1/10
Vitoria
Flamengo
Tipped at 1.97
Frank Pilantra-avatar
25. jul.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.87
3/10
FC København
AGF
Tipped at 1.87
MJN1999-avatar
28. jul.
18:00

6. etape i Vuelta a España 2023: Odds og optakt d. 31. august

Den 6. etape i Vuelta a España 2023 er garant for bjerge på vejen mod Observatorio Astrofísico de Javalambre torsdag d. 31. august. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 6. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 6. etape i Vuelta a España 2023

Herunder finder du de bedste odds på 6. etape i Vuelta a España.

RytterVinderodds
Romain Bardet7,80*
Remco Evenepoel8,60*
Lennard Kamna8,60*
Jonas Vingegaard12,00*
Michael Storer14,00*
Primoz Roglic14,00*
Juan Ayuso18,00*
Marc Solér22,00*
Enric Mas35,00*
David de la Cruz35,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 6. etape hos Betinia*.

Spil på 6. etape

*Reklamelink

Etape 6 Vuelta a España 2023: La Vall d’Uixó – Pico del Buitre

Bjerge – 183,5 km.

Optakt: Ruten på 6. etape i Vueltaen

Efter et par dage i sadlen, hvor de hurtige folk har kæmpet om at køre om sejren, er det nu tid til de letteste ryttere i feltet.

Sjette etape af Vuelta a España slutter nemlig af på en stigning. Først skal rytterne dog hen til bunden af den stigning, og vejen dertil er kuperet. Der er et par få kategoriserede stigninger på den første halvdel af ruten, men det er værd at bemærke, at ruten stort set ikke indeholde flade passager undervejs.

Det fører ofte til nogle brutale etaper, da rytterne aldrig rigtig bare ruller afsted – men i stedet konstant skal ud for et rytmeskift.

Det hele drejer sig dog om finalestigningen.

Det er Pico del Buitre, der over 10,9 kilometer i snit stiger med 8 %. De første seks kilometer er stigningen er relativt nemme, mens den sidste del stiger med over 10 % hele vejen op, før den til sidste kilometer flader ud til ”blot” 7,4 %. Det er utvivlsomt en hård stigning.

Favoritterne i Etape 6 Vuelta a España

Det er altid svært at vide, hvordan løbet køres, men jeg tror, at 6. etape ender med at blive afgjort i en massespurt. Den rullende, kuperede rute frem til sidste stigning er svær at kontrollere. Det får mig til at pege på Lennard Kämna (Bora) som den største favorit på denne etape. Tyskeren har allerede vist gode ben, og han er snu som bare pokker i disse udbrud.

Det samme er Michael Storer (Groupama-FDJ), der også ser ud til at have fundet formen fra et par år tilbage. Det er ikke sikkert, han har samme frihed, da stortalentet Lenny Martinez er med fremme i klassementet, og Storer kan hurtigt ende som hans oppasser. Jeg tror dog fortsat, han har lidt frihed, men så skal han også gribe chancen her, for jo længere, Martinez holder sig i klassementet, jo mindre bliver Storers frihedsgrad.

Pierre Latour (TotalEnergies) er måske ikke det mest oplagte navn, men franskmanden har vist interesse i at gå med i disse udbrud. Han brugte det meste af 3. etape i udbrud, inden han blev hentet helt vildt. Han er ikke en trussel i klassementet. I Tour de France var han også i en del udbrud, blandt andet på 9. etape, hvor han blev nummer to. Der er ingen nedkørsel her, så der er muligheder. De er dog små, da formen ikke

Danskernes chancer på 6. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 6. etape i Vueltaen? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) er afgjort én af de største favoritter, hvis det bliver klassementsfolkene, der skal afgøre sagerne. Jeg tror dog ikke, Jumbo vil køre for at samle det.

Den hårde finale gør det også mere end svært for Andreas Kron (Lotto-dstny) og Julius Johansen (Wanty), men det er førstnævnte, der – trods alt – har størst chance i et udbrud. Casper Pedersen (Soudal-Quick Step) skal nok slide for Remcos røde førertrøje. Det er ikke realistisk, at andre end Vingegaard for alvor kører med om sejren her.

Odds på 6. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 6. etape i Vuelta a España?

Spilforslaget hænger sammen med det høje odds: Latour virker ikke til at være i fremragende form, men som vist på 3. etape, så går han efter udbruddet. Og akkurat som han viste i Tour de France, er han ikke helt uden evner. Her blev det blandt andet til en andenplads på stigningen, hvor Michael Woods vandt. Den etape kan med lidt god fantasi godt sammenlignes med denne.


SpilXperten anbefaler: Pierre Latour vinder etapen til odds 190,00 – SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Vuelta a España er sponsoreret af Betinia.

Pierre Latour i Vuelta a Espana 2023

Kan Pierre Latour snyde dagens Vuelta-favoritter og løbe med etapesejren? Foto: IMAGO / Sirotti

Øvrige tips til Vuelta a España

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Vuelta a España (opdateres løbende).

Resultaterne efter 6. etape i Vuelta a España 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 6. etape i Vuelta a España her.

Læs mere om Vuelta a España 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar