18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

20. etape i Vuelta a España 2023: Odds og optakt d. 16. september

Den 20. etape i Vuelta a España 2023 er løbets næstsidste, lørdag d. 16. september. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 20. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 20. etape i Vuelta a España 2023

Herunder finder du de bedste odds på 20. etape i Vuelta a España.

RytterVinderodds
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 20. etape hos Betinia*.

Spil på 20. etape

*Reklamelink

Etape 20 Vuelta a España 2023: Manzanares El Real – Guadarrama

Bakker – 208 km.

Optakt: Ruten på 20. etape i Vueltaen

Det er et frisk forsøg, de laver her på 20. etape i Vuelta a España. Efter en lang række hårde bjergafslutninger forsøger de med en etape, hvor der er plads til bagholdsangreb.

Om det sker, er en helt anden sag. Men arrangørerne har leveret muligheden.

Etapen byder nemlig på 10 kategoriserede stigninger. Og det er den længste i årets løb med 208 kilometer. Ingen af de kategoriserede stigninger er overdrevet hårde, hvilket betyder at ragnarok kan bryde ud på enhver given stigning. Det tilfører en masse stress. Hvis der var én stigning, der var hårdere end alle de øvrige, ville holdene vide, at det nok var der, det ville ske.

Det kræver en god taktik, og hvis det er det stærkeste hold, der fører løbet, kan det blive en svær mission. Men vi har før set Vuelta a España blive vundet på en bagholdsetape – hvem husker ikke Alberto Contadors kup på Fuente Dé-etapen i 2012?

Det er det scenarie, arrangørerne håber på. Om det sker, er tvivlsomt, men muligheden for at lave ballade er til stede på denne etape.

Favoritterne i Etape 20 Vuelta a España

Med Jumbo-Visma på første-, anden- og tredjepladsen i klassementet, er der nok ikke det største kuppotentiale på den her etape. I al fald har Jumbo det stærkeste hold, og de kan sandsynligvis kontrollere denne etape, hvis de vil.

Og måske vil de – for hvis de kontrollerer etapen, ender den i en spurt, hvor deres rytter, Primoz Roglic (Jumbo-Visma) vil være favoritten til at vinde etapen. Sloveneren er umiddelbart den, der virker mest skuffet over klassementssituationen på holdet, så måske vil endnu en etapesejr være et lille plaster på såret.

uanset hvordan etapen udformer sig, er Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) én af favoritterne. I et udbrud vil mange have svært ved at følge hans motor, mens han i en favoritafgørelse også vil være blandt de hurtigste. Spørgsmålet er om han satser rigtigt: Går han i udbrud, mens Jumbo har planer om at holde det samlet, bliver det svært for ham.

Jeg hælder nok mest til at udbruddet får succes. Og dermed kigger jeg på danske Andreas Kron (Lotto-dstny). Danskeren er skarp i øjeblikket, og han passer ret godt til en ruteprofil som denne. Han sagde fra start, at han gerne ville have en ekstra etapesejr, som han kunne dedikere til sin mor. Det her er chancen.

Danskernes chancer på 20. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 20. etape i Vueltaen? Det gør vi dig klogere på lige her.

Andreas Kron er som nævnt én af mine favoritter. Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) holder sig fremme, men selv hvis det bliver en favoritafgørelse, er det svært at se ham vinde den her etape. Den passer ham ikke optimalt. Julius Johansen (Wanty) har en mulighed for at jagte udbruddet, mens Casper Pedersen (Soudal-Quick Step) nok sparer sig lidt til søndagens etape.

Odds på 20. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 20. etape i Vuelta a España?

Jeg tror mest på udbruddet, men jeg tror ikke, det er usandsynligt at Jumbo-Visma vil forsøge at give Primoz Roglic en etapesejr for at gøre ham lidt glad – og som tak for mange års tjeneste. Ender det i en klassementsafgørelse, er der få, der er hurtigere end ham.


SpilXperten anbefaler: Primoz Roglic til odds 9,00 – SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Vuelta a España er sponsoreret af Betinia.

Øvrige tips til Vuelta a España

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Vuelta a España (opdateres løbende).

21. maj.
Units 3/10
Tippet til 1.74

Resultaterne efter 20. etape i Vuelta a España 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 20. etape i Vuelta a España her.

Læs mere om Vuelta a España 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar