18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Tipped at 3.40
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00

18. etape i Vuelta a España 2023: Odds og optakt d. 14. september

Den 18. etape i Vuelta a España 2023 byder på en sidste bjergetape, torsdag d. 14. september. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 18. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 18. etape i Vuelta a España 2023

Herunder finder du de bedste odds på 18. etape i Vuelta a España.

RytterVinderodds
Remco Evenepoel4,50*
Wout Poels6,40*
Primoz Roglic9,80*
Romain Bardet12,00*
Jonas Vingegaard12,00*
Michael Storer13,00*
Santiago Buitrago15,00*
Sepp Kuss21,00*
Max Poole21,00*
Lennert van Eetvelt23,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 18. etape hos Betinia*.

Spil på 18. etape

*Reklamelink

Etape 18 Vuelta a España 2023: Pola de Allande – La Cruz de Linares

Bjerge – 179 km.

Optakt: Ruten på 18. etape i Vueltaen

Angliru var ikke det sidste bjerg i årets Vuelta. Der er stadig en del tilbage.

På denne etape er der hele fem kategoriserede stigninger. Det hele kommer til at handle om de to sidste, som jo faktisk i bund og grund er én og samme stigning: Puerto de la Cruz Linares.

Stigningen passeres to gange inden for ganske kort tid. Der er kun 25 kilometer imellem de to gange, rytterne står ved foden af stigningen. Det er vel ikke helt utænkeligt, at de sidste fortsat er på vej over første opkørsel af stigningen, mens de forreste tager hul på den sidste opkørsel.

Puerto de la Cruz Linares er 8,3 kilometer lang og stiger med 8,6 %. Det er en stigning, der føles som en lussing, da den er stejlest i bunden. De første fem kilometer er nærmest omkring 10 % hele vejen. Herefter flader den en smule ud, inden den er 6,1 % på den sidste kilometer.

Det er i bunden af stigningen, at arbejdet skal gøres. Og der skal sættes tempo på næstsidste opkørsel over stigningen – i så fald kan man lave en mindre massakre her, særligt fordi etapen falder dagen efter Angliru-etapen. Der er mange enormt ømme ben i feltet.

Favoritterne i Etape 18 Vuelta a España

Der er krise i Jumbo-land. Sportsligt kører det, senest på Angliru, hvor de besatte alle tre podieplaceringer, akkurat som de gør i klassementet. Men at Jonas Vingegaard og Primoz Roglic kører fra den altid så loyale Sepp Kuss, der er iklædt løbets førertrøje, deler vandene på de sociale medier. Og den narrativ er vigtig, for den kommer til at forfølge dem både før og efter 18. etape.

Så hvad kommer der til at ske? Jeg tror ikke, nogen har interesse i at holde snor i udbruddet. Ikke for alvor. Derfor hælder jeg til at det bliver udbrudsfolk, der vinder etapen. Og her er det klareste navn jo Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step). Jo, han har været i offensiven på 17. etape, men som klassementsrytter er det jo ikke uvant at være på farten over flere etaper i streg. Han forsøger igen, og han er nok den stærkeste i de fleste udbrud.

Måske kan han på denne etape udfordres af Wout Poels (Bahrain). På sine bedste dage klatrer Poels helt enestående godt. Jeg kunne godt se ham forsøge sig på denne etape, og jeg kunne godt se ham gøre det færdigt, hvis han rammer dagen.

Og så er der franske Romain Bardet (DSM), der jagter revanche for seneste opgør mod Remco Evenepoel. Her kørte belgieren alt og alle ud af baghjulet, herunder også Bardet, der holdt fast som sidstemand. Denne rute på 18. etape bør passe ham ganske glimrende.

Danskernes chancer på 18. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 18. etape i Vueltaen? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) er otte sekunder fra løbets førertrøje. Normalt ville man jo sige, at han vinder løbet med den formkurve han har, men det er svært at sige i skrivende stund. Førertrøjen sidder hos loyale Sepp Kuss og de har så stort et forspring, at de kan lade Kuss vinde, hvis de vil – medmindre han ryger i en krise. Får Kuss en krise, får Vingegaard fri snor. Og så kan han gå efter sejren.

Så er der Andreas Kron (Lotto-dstny), der kan køre i udbrud, men jeg kan ikke se hverken ham eller de øvrige danskere gøre arbejdet færdigt.

Odds på 18. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 18. etape i Vuelta a España?

Jeg tror, udbruddet holder hele vejen hjem, og jeg tror, Remco Evenepoel er den stærkeste i udbruddet i de fleste scenarier. Det er altid svært, og ingen gider for alvor at have Remco med i udbruddet, men hvis han har ramt en god form og er godt kørende på dagen, så er han den mest oplagte kandidat.


SpilXperten anbefaler: Remco Evenepoel til odds 4,75 – SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Vuelta a España er sponsoreret af Betinia.

Øvrige tips til Vuelta a España

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Vuelta a España (opdateres løbende).

Resultaterne efter 18. etape i Vuelta a España 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 18. etape i Vuelta a España her.

Læs mere om Vuelta a España 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream
spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar