18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

13. etape i Vuelta a España 2023: Odds og optakt d. 8. september

Den 13. etape i Vuelta a España 2023 slutter på legendariske Col du Tourmalet, fredag d. 8. september. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 13. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 13. etape i Vuelta a España 2023

Herunder finder du de bedste odds på 13. etape i Vuelta a España.

RytterVinderodds
Primoz Roglic3,90*
Jonas Vingegaard4,90*
Remco Evenepoel10,00*
Wout Poels15,00*
Juan Ayuso15,00*
Sepp Kuss16,00*
Romain Bardet17,00*
Michael Storer18,00*
Damiano Caruso26,00*
Hugh Carthy26,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 13. etape hos Betinia*.

Spil på 13. etape

*Reklamelink

Etape 13 Vuelta a España 2023: Formigal. Huesca la Magia – Col du Tourmalet

Bjerge – 135 km.

Optakt: Ruten på 13. etape i Vueltaen

Det bliver vildt på 13. etape. De første fire kilometer foregår på spansk grund, men herefter foregår det hele på fransk. Eller i al fald i Frankrig. Og hvilken etape!

Den er kun 135 kilometer lang, men rytterne skal over mytiske Col d’Aubisque, Col de Spandelles og slutter på toppen af Col du Tourmalet. Tak for kaffe, det er noget af en menu. Det er mange stigninger på en kort distance.

Faktisk starter etapen men en kort stigning på 4,4 kilometer. Den stiger med cirka 5-6 %. Hvad ville der mon ske, hvis et hold satte et vildt tempo her? Det kunne blive ret intenst.

Herefter venter en lang nedkørsel på 28 kilometer, før de er ved foden af Col d’Aubisique. Det er en stigning på 16,5 kilometer, der stiger med 7,1 % i snit.

Næste stigning på programmet er Col de Spandelles, og selvom den ikke når samme længde, så er den noget stejlere. Over 10,3 kilometer stiger den med 8,3 % i snit og adskillige steder har den små ramper, der når over 10 %. På den her stigning får rytterne ingen pause.

Fra toppen af Spandelles til foden af Col du Tourmalet er der omkring 30 kilometer. Det kan neutralisere tingene en anelse, men så går det også løs igen. Col du Tourmalet er 18,9 kilometer lang og stiger med 7,4 %.

Det er en stor dag i Vuelta-feltet. Her kan løbet blive afgjort. Stenene kan i al fald blive lagt.

Favoritterne i Etape 13 Vuelta a España

Det er den her etape, man har set frem til. 13. etape af Vuelta a España har potentiale til at blive én af de bedste nogensinde. Sådan som situationen er i klassementet samt rutens udformning, mener jeg helt reelt, at det kan blive et festfyrværkeri. Men hvem vinder så etapen?

Det kunne blive Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma). Han har ikke været den stærkeste i løbet, og nej, det er ikke klaphatten, der strammer for meget, men forudsætningerne er der. Terrænet indbyder til offensiv kørsel, og Jumbo-Visma har tre stærke kort, de kan spille ud – og Remco Evenepoel kan umuligt markere alle tre kort. Hvis Kuss og Vingegaard spiller ud tidligt, mens Roglic venter til den absolutte finale, hvordan kan Remco så markere det?

Ellers kunne det måske blive João Almeida (UAE). UAE har også tre folk i klassementet, men ikke helt samme styrke som Jumbo-Visma. For eksempel er det svært at se Marc Soler holde i længden. Derfor er det João Almeida eller Juan Ayuso, der skal forsøge at presse på lidt før Col du Tourmalet, hvis de vil forsøge at udnytte det taktiske overtal. Og jeg tror, João Almeida opnår lidt mere frihed end Juan Ayuso.

De to første bud er under forudsætning af at det bliver en taktisk affære. Det er ikke sikkert, det sker. Hvis det bliver en ren styrkekamp mellem de stærkeste, så er mit vinderbud Primoz Roglic (Jumbo-Visma). Sloveneren har virket stærk, og skulle det usandsynlige ske, at flere kommer til stregen efter at have matchet hinanden, så er Roglic hurtigst.

Danskernes chancer på 13. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 13. etape i Vueltaen? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) er én af favoritterne til at vinde, særligt hvis det bliver taktisk. Han har manglet det sidste høje topniveau, men hvis han rykker på Col d’Aubisque, hvordan reagerer rivalerne så? Jumbo har et overtal, og de kan ikke markere Vingegaard, Kuss og Roglic konstant.

Det kan ske, at der kommer et roligt udbrud afsted, og så er Andreas Kron (Lotto-dstny) spændende, men jeg tvivler. Jeg tror heller ikke på Julius Johansen (Wanty). Casper Pedersen (Soudal-Quick Step) får travlt på denne etape, hvis han skal yde støtte til Remco.

Odds på 13. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 13. etape i Vuelta a España?

Der har været stigninger og bjerge tidligere i løbet, men her på 13. etape skifter terrænet fuldstændig karakter. Nu er vi i de allerhøjeste og sværeste bjerge, og det er Jonas Vingegaard-terræn. Han har ikke kørt på sit højeste niveau, og han er heller ikke formmæssigt samme sted som under Toru de France, men han er stærk nok til at vinde i en taktisk affære.


SpilXperten anbefaler: Jonas Vingegaard til odds 6,50 – SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Vuelta a España er sponsoreret af Betinia.

Øvrige tips til Vuelta a España

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Vuelta a España (opdateres løbende).

21. maj.
Units 3/10
Tippet til 1.74

Resultaterne efter 13. etape i Vuelta a España 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 13. etape i Vuelta a España her.

Læs mere om Vuelta a España 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar