18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France 2024: Stilling og klassement

Hvem fører klassementet i Tour de France 2024? Hvem ligger lunt i svinget i kampen om den prikkede bjergtrøje? Hvem kører i den grønne pointtrøje? Hvad med den hvide ungdomstrøje og holdkonkurrencen? Og hvordan endte Top 10 på den seneste etape?

Vi giver dig al den info, du har brug for, når du vil være helt up to date på klassement, stilling og resultater i Tour de France.

Blåt kort over Tour de France-mobilens rejse, fysisk geografi symbol

Klassement: Den samlede Tour-stilling

Her kan du se, hvem der pt. er i front i årets udgave af Tour de France. Den førende rytter kører i den gule trøje på morgendagens etape.


Klassikeren over dem alle er selvfølgelig, hvem der vinder, når det sidste løb er kørt. Og her handler det i sagens natur ikke blot om at se på, hvem der individuelt er stærkest, men også hvordan årets etape er tilrettelagt, hvilke hold der kollektivt er stærkest og har bedst kemi, form og eventuelle (følger af) skader etc.

Bjergtrøje stilling

Hvem kører i den prikkede trøje? Se den live-opdaterede stilling ved at vælge “Bjergtrøje” i grafikken herunder.

Som navnet antyder, går den prikkede bjergtrøje til den Tour de France rytter, der klarer sig bedst i bjergetaperne. Ligesom med pointtrøjen uddeles pointene til bjergtrøjen ud fra en vurdering af de enkelte løb. Der er i alt fem kategorier af sværhedsgrader, der giver forskellige antal point i denne konkurrence.

Pointtrøje stilling

Se hvem der kører i den grønne trøje på morgendagens etape ved at vælge “Pointtrøje” i grafikken herunder.

Også kendt som den grønne trøje. Pointtrøjen er en underkategori under Tour de France, som primært tilgodeser sprintere, da mængden af point uddelt er højere, jo fladere en strækning er.

Ungdomstrøje stilling

Find stillingen i kampen om den hvide ungdomstrøje ved at vælge “Ungdomstrøje” i grafikken herunder.

Den hvide ungdomstrøje gives hvert år til den rytter, som den 1. januar året efter ikke er fyldt 26 endnu, og som har klaret sig bedst i klassementet. I både 2020, 2021 og 2022 gik prisen altså til blot 24-årige Tadej Pogačar, der i 2021 og 2022 også vandt hele løbet… og bjergtrøjen. Det er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor forventningerne til den unge slovener er så høje.

Holdkonkurrence stilling

Hvilket hold ligger bedst til i holdkonkurrencen ved Tour de France 2024? Få svaret ved at vælge “Holdkonkurrence” i grafikken herunder.

Stillingen i holdkonkurrencen udergnes løbende på baggrund af tiderne for holdets tre hurtigste ryttere på hver af etaperne. Der køres ingen holdtidskørsel i Tour de France 2024, hvorfor scenariet med de fem hurtigste ryttere fra holdet, som gælder specifikt her, ikke er relevant.

Spil på kampen om trøjerne her

Betinia er klar med Tour-odds. Du kan få en bonus, hvis du ikke allerede har en konto hos bookmakeren.

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Tour de France er sponsoreret af Betinia.

Hvem fører klassementet i Tour de France 2024?

Se stillingen i det samlede klassement her.

Hvem fører i kampen om bjergtrøjen, pointtrøjen og ungdomstrøjen?

Se stillingen i kampen om alle trøjerne her.