18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France live stream

På denne side viser vi dig, hvordan du live streamer etaperne fra Tour de France 2022. TV2 har rettighederne til at vise Touren fra d. 1. til d. 24. juli 2022, og hvis du vil se rub og stub, når Tour-feltet arbejder sig fra København til Paris, så kan du live streame alle Tour de France-etaperne direkte på TV2 Play.


Tour de France live streaming: Sådan gør du

Der er ikke så meget hokuspokus forbundet med din live stream af Tour de France 2022. Følg vores simple trin-for-trin herunder, så har du direkte billeder fra verdens største cykelløb – i løbet af ganske få minutter.

  1. Gå til TV2 Play
  2. Tegn et abonnement
  3. Se alle etaper i Tour de France


Læs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream


Tour de France live

Følger du Tour de France live, mens det ruller over skærmen, har du en særligt god mulighed for at tjene en skilling. Cykelløb, og Tour de France i særdeleshed (pga. den omfattende dækning), egner sig nemlig særligt godt til live betting. Motorcykelbillederne tillader dig at komme helt tæt på rytterne, og dermed har du fine forudsætninger for at vurdere, hvem er rytterne i udbruddet, der har mest tilbage i tanken. Der sker meget for bookmakerne, mens en etape står på – det giver sig selv, når der skal holdes styr på +170 ryttere – så hvis du har et mere snævert fokus, hvor du holder øje med et begrænset antal ryttere, har du gode forudsætninger for at fange nogle spændende Tour de France liveodds. Særligt hos bet365*, der traditionelt er flittigst med live-udbuddet på verdens største cykelløb.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder* | StopSpillet | ROFUS.nu | Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår


Tour de France 2022 sendeplan

Det er som nævnt TV2, der har rettighederne til at sende Tour de France 2022 i TV. Kanalen plejer at have en usædvanligt fyldig dækning af cykelløbet, og vi forventer naturligvis, at det også bliver tilfældet i år. Afsnittet her opdateres med den konkrete Tour de France sendeplan, så snart den er tilgængelig.


Kommentatorer i Tour de France

Hvem kommer til at dække Tour de France 2022 på TV2? Det korte svar er: Stine Bjerre Mortensen, Thomas Kristensen, Rasmus Staghøj (værter), Dennis Ritter (kommentator), Rolf Sørensen, Lars Bak, Christian Moberg, Anders Lund, Emil Vinjebo og Henrik Jul Hansen (eksperter).


Værterne i Touren

Stine Bjerre Mortensen og Thomas Kristensen har æren af at indtage værtskabet, mens etaperne køres i Danmark fra d. 1. til d. 3. juli 2022. Thomas Kristensen fastholder derefter værtstjansen i Frankrig. Rasmus Staghøj er vært på AftenTouren.


Hovedkommentatorer i Touren

Dennis Ritter er hovedkommentatoren på Tour de France; han kommenterer samtlige 21 etaper. Han er uddannet journalist og har siden 2004 dækket flere sportsgrene, men er uden tvivl mest kendt for sin dækning af cykling og især Tour de France, som han har kommenteret siden 2007. Selvom navnet Ritter henleder tankerne mod forhenværende cykelrytter Ole Ritter, skulle der efter sigende ikke være nogen familiær relation, der kæder dem sammen. På kommentatorholdet har Ritter traditionelt sørget for dels at sikre overblikket, dels at sikre, at kommenteringen af den enkelte etape ikke løber af sporet, når Rolf bliver optaget af cykeltekniske udredninger.


Ekspertkommentatorer i Touren

Rolf Sørensen, der er Danmarks mest vindende cykelrytter nogensinde, udgør den faste duo sammen med Dennis Ritter. I 2013 erkendte han at have benyttet doping, men dette ændrede imidlertid ikke på hans rolle som ekspert for TV2. Selvom Rolfs karriere som professionel cykelrytter er et overstået kapitel, er han dog stadig at finde på de franske landeveje under Tour-etaperne. Ved flere lejligheder er Rolf Sørensen nemlig ude på ruten bag på en motorcykel, og han har herfra mulighed for at få et indblik i løbet og gøre betragtninger, som det er svært at matche fra kommentatorboksen. Der bliver på disse etaper jævnligt stillet om til Rolf, der, foruden at kunne kommentere begivenhederne, har mulighed for at fange en udtalelse fra en af holdbilerne, mens løbet er i gang.

Lars Bak (tidligere cykelrytter), Christian Moberg (sportsdirektør for Team ColoQuick), Anders Lund (landstræner) og Emil Vinjebo (Riwal-rytter) gør undervejs i løbet Rolf&Ritter-duoen selskab i kommentatorboksen – og herudover medvirker de i henholdsvis AftenTouren og Tour-studierne.

Legendariske Henrik Jul Hansen deltager i de danske studier.


Vender Jørgen Leth tilbage til Tour de France i 2022?

Reaktionen grænsede til folkesorg, da TV2 meddelte, at Jørgen Leth ikke ville blive en del af holdet i 2019. TV-stationen ønskede at lade Jørgen Leth operere fra Odense, men da den 84-årige ikoniske fortæller ikke var tilfreds med at blive rykket ud af Frankrig, kunne parterne ikke nå til enighed om et samarbejde. VI fik heller ikke glæden af Jørgen Leths fortællerstemme i forbindelse med Tour-afviklingen i 2020 og 2021 – og i skrivende stund ser det desværre ikke ud til, at Jørgen Leth gør comeback Tour de France i 2022.


Kan man live streame Tour de France 2022?

Ja, samtlige etaper ved Tour de France 2022 kan live streames på TV2 Play.

Hvem har rettighederne til Tour de France 2022?

TV2 har rettighederne til at vise Tour de France 2022.