18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France live stream

På denne side viser vi dig, hvordan du live streamer etaperne fra Tour de France 2024. TV2 har rettighederne til at vise Touren fra d. 29. juni til d. 21. juli 2024, og hvis du vil se rub og stub, når Tour-feltet arbejder sig fra Firenze til Nice, så kan du live streame alle Tour de France-etaperne direkte på TV2 Play.

Tour de France live streaming: Sådan gør du

Der er ikke så meget hokuspokus forbundet med din live stream af Tour de France 2024. Følg vores simple trin-for-trin herunder, så har du direkte billeder fra verdens største cykelløb – i løbet af ganske få minutter.

  1. Gå til TV2 Play
  2. Tegn et abonnement
  3. Se alle etaper i Tour de France

Tour de France live

Følger du Tour de France live, mens det ruller over skærmen, har du en særligt god mulighed for at tjene en skilling.

Cykelløb, og Tour de France i særdeleshed (pga. den omfattende dækning), egner sig nemlig særligt godt til live betting. Motorcykelbillederne tillader dig at komme helt tæt på rytterne, og dermed har du fine forudsætninger for at vurdere, hvem er rytterne i udbruddet, der har mest tilbage i tanken.

Der sker meget for bookmakerne, mens en etape står på – det giver sig selv, når der skal holdes styr på +170 ryttere – så hvis du har et mere snævert fokus, hvor du holder øje med et begrænset antal ryttere, har du gode forudsætninger for at fange nogle spændende Tour de France liveodds.

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Tour de France er sponsoreret af Betinia.

Tour de France 2024 sendeplan

Det er som nævnt TV2, der har rettighederne til at sende Tour de France 2024 i TV. Kanalen har en usædvanligt fyldig dækning af verdens største cykelløb.

Kommentatorer i Tour de France

Hvem kommer til at dække Tour de France 2024 på TV2?

Det korte svar er: Søren Reedtz (vært), Kasper Højstrup (interviews), Lars Fink (indslag), Sanne Jakobsen (reporter), Rasmus Staghøj (AftenTour), Lars Bak (AftenTour), Dennis Ritter (kommentator), Rolf Sørensen (kommentator), Emil Vinjebo (kommentator/ekspert) og Christian Moberg (kommentator/ekspert).


Værten i Touren

Den mest iøjnefaldende rokade i TV2s Tour-dækning er på værtsposten, hvor Thomas Kristensen er blevet erstattet af Søren Reedtz, så førstnævnte kan hellige sig fodbolden.


Hovedkommentatorer i Touren

Dennis Ritter er hovedkommentatoren på Tour de France; han kommenterer samtlige 21 etaper. Han er uddannet journalist og har siden 2004 dækket flere sportsgrene, men er uden tvivl mest kendt for sin dækning af cykling og især Tour de France, som han har kommenteret siden 2007. Selvom navnet Ritter henleder tankerne mod forhenværende cykelrytter Ole Ritter, skulle der efter sigende ikke være nogen familiær relation, der kæder dem sammen. På kommentatorholdet har Ritter traditionelt sørget for dels at sikre overblikket, dels at sikre, at kommenteringen af den enkelte etape ikke løber af sporet, når Rolf bliver optaget af cykeltekniske udredninger.


Ekspertkommentatorer i Touren

Rolf Sørensen, der er Danmarks mest vindende cykelrytter nogensinde, udgør den faste duo sammen med Dennis Ritter. Selvom Rolfs karriere som professionel cykelrytter er et overstået kapitel, er han stadig at finde tæt på de franske landeveje under Tour-etaperne.

Christian Moberg (sportsdirektør for Team ColoQuick) og Emil Vinjebo (Leopard TOGT Pro Cycling-rytter) gør undervejs i løbet Rolf&Ritter-duoen selskab i kommentatorboksen – og herudover medvirker de i henholdsvis AftenTouren og Tour-studierne.

Vender Jørgen Leth tilbage til Tour de France i 2024?

Reaktionen grænsede til folkesorg, da TV2 meddelte, at Jørgen Leth ikke ville blive en del af holdet i 2019. TV-stationen ønskede at lade Jørgen Leth operere fra Odense, men da den 87-årige ikoniske fortæller ikke var tilfreds med at blive rykket ud af Frankrig, kunne parterne ikke nå til enighed om et samarbejde.

Vi fik heller ikke glæden af Jørgen Leths fortællerstemme i forbindelse med Tour-afviklingen i 2020, 2021, 2022 og 2023 – og i skrivende stund ser det desværre ikke ud til, at Jørgen Leth gør comeback Tour de France i 2024.

Hvor kan man se Tour de France 2024?

Tour de France 2024 kan live streames på TV2 Play.

Hvem sender Tour de France 2024?

TV2 viser Tour de France 2024.