18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

9. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 10. juli

Den 9. etape i Tour de France 2022 er bjergetape, som starter i Aigle og slutter i Châtel Les Portes du Soleil, med afvikling søndag d. 10. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 9. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 9. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 9. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Tadej PogacarOdds 6,50 – SPIL HER >>*
Lennard KämnaOdds 9,00 – SPIL HER >>*
Jakob FuglsanggOdds 13,00 – SPIL HER >>*
Ruben GuerreiroOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Michael WoodsOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Michael StorerOdds 19,00 – SPIL HER >>*
Alexey LutsenkoOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Thibaut PinotOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Bauke MollemaOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Jonas VingegaardOdds 23,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 9. etape hos bet365*.

Spil på 9. etape

*Reklamelink


Etape 9 Tour de France 2022: Aigle – Châtel Les Portes du Soleil

Bjerge – 193 km.


Optakt: Ruten på 9. etape i Touren

En relativt rolig introduktion til Alperne. Sådan beskriver løbsdirektør Christian Prudhomme 9. etape af Tour de France 2022. Rytterne starter i UCI-byen Aigle i Schweiz, hvor det meste af etapen køres. Etapen afsluttes dog på fransk jord.

Det er en etape, hvor der er flere stigninger undervejs, og vi kan for alvor føle at bjergene er kommet i årets Tour de France. Det er dog ikke de hårdeste stigninger, hvorfor favoritterne nok stadig vil lurepasse på hinanden på den her etape. Det åbner op for at et udbrud med stærke klatrere og rouleurs kan køre om sejren via et udbrud.

Undervejs skal rytterne passere Col des Moses (13,3 kilometer og 4,1 %) og siden Col de la Croix (8,1 kilometer – 7,6 %). Sidstnævnte er måske hård nok i sig selv, men fra toppen af denne stigning er der for langt til målstregen. De skal nemlig først over Pas de Morgins (15,4 kilometer og 6,1 %), inden etapen slutter med en kort nedkørsel og en kort rampe op mod mål i Châtel les Portes du Soleil.

Det er svært at forestille sig, at klassementsfavoritterne spiller sig helt vildt ud på den her etape. Dertil er finalen for nem: der kan ikke umiddelbart skabes en forskel mellem de bedste. Heller ikke selvom der venter en hviledag dagen efter.


Favoritterne i Etape 9 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 9. etape.

Efter adskillige dage, hvor etaperne er blevet afgjort fra feltet, må det være tid til en udbrudstriumf. Det tror jeg på. Problemet er bare, at vi for alvor ikke har set, hvilke udbrudsryttere, der er skarpe, så det kan blive en svær mission at finde en vinder fra et udbrud.

Det stærkeste hold til disciplinen er for mig at se klart Bora-hansgrohe, særligt efter at Aleksandr Vlasov smed tid i klassementet. De har et hold fyldt med specialister. Jeg vælger at gå med Patrick Konrad, men jeg kunne lige så godt have peget på Lennard Kämna, Felix Grossschartner eller Maximillian Schachmann. De er et stærkt mandskab, og sandsynligheden for at de vinder etapen er rimelig høj.

Drømmen for hele Schweiz er vel, at hyperpopulære Stefan Küng (Groupama-FDJ) vinder etapen, men jeg vil hellere gå med holdkammeraten Michael Storer. Han har de seneste par dage bevist, at formen er helt til stede efter en stille og anonym start. Noget tyder på at han giver sig 100 % hen til ære for David Gaudu – der også virker stærk – men hvis han får fri snor på en etape som den her, så er han et glimrende bud.

Det er også en god danskerdag. Vi har en af feltets bedre udbrudsryttere i form af Andreas Kron (Lotto-Soudal). Ja, det er store ord, og det er nok for tidligt, men han har allerede tidligere vist store evner i udbrud, og især plejer han jo at være ganske skarp i Schweiz. Hvis Lotto slipper ham fri – og hvorfor skulle de ikke det – så er han et fornuftigt bud.

Danskernes chancer på 9. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 9. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Andreas Kron har jeg allerede været forbi. Andre kandidater til at tage etapesejren tæller Jakob Fuglsang (Israel), men jeg tror, han venter til hårdere etaper. Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) skal være klar, hvis det bliver samlet til sidst, men jeg tvivler på at stigningen er hård nok til at der sker forskelle. Mikkel Honoré (Quick Step-Alpha Vinyl) skal nok få sin chance, og når han gør, skal han ud og give den gas — men jeg er i tvivl om det bliver på den her etape.

Magnus Cort (EF) er vist den eneste dansker, jeg konsekvent rammer forbi i det her skriv: Egentligt er der jo fornuftige point på spil her, så et udbrud ville ikke være tosset, men hvem ved.

Odds på 9. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 9. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 9. etape af Tour de France.

En åben dag. Jeg går med et spil på Patrick Konrad (Bora-hansgrohe). Som nævnt oven over ser jeg Bora-drengene som favoritter. Jeg overvejede længe om det skulle være Konrad eller Schachmann, der åbnede i et højere odds (51). Begge er værd at spille på. Mit valg bliver dog Patrick Konrad, der kan lidt af det hele, og som ovenikøbet er hurtig på stregen, hvis flere ryttere kommer samlet til mål. Det er ikke helt utænkeligt.


SpilXperten anbefaler: Patrick Konrad vinder 9. etape til odds 34,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 9. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 9. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv første kommentar

Skriv et svar