18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.93
4/10
Aarhus Fremad
Nykøbing FC
Tipped at 1.93
Higuain-avatar
20. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
4/10
Hobro IK
Fredericia
Tipped at 1.90
Higuain-avatar
20. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.63
1/10
Girona
Cadiz
Tipped at 1.63
Dagens Spil-avatar
20. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
2/10
Le Havre
Metz
Tipped at 3.40
BettingGuru-avatar
21. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Freiburg
Mainz 05
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
21. apr.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Santa Fe
America de Cali
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
AC Milan
Inter
Tipped at 1.98
SPX-Francesco-avatar
SPX-Francesco
22. apr.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

9. etape i Tour de France 2023: Odds og optakt d. 9. juli

Den 9. etape i Tour de France 2023 er en bjergetape, der strækker sig fra Saint-Léonard-de-Noblat til Puy de Dôme søndag d. 9. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 9. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 9. etape i Tour de France 2023

Herunder finder du de bedste odds på 9. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Tadej Pogacar3,30*
Jonas Vingegaard4,10*
Michael Woods16,00*
Felix Gall19,00*
Giulio Ciccone20,00*
Mattias Skjelmose22,00*
Tobias Halland Johannessen23,00*
Thibaut Pinot23,00*
Jai Hindley29,00*
Daniel Martinez35,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 9. etape hos Betinia*.

Spil på 9. etape

*Reklamelink

Etape 9 Tour de France 2023: Saint-Léonard-de-Noblat – Puy de Dôme

Bjerge – 183 km.

Optakt: Ruten på 9. etape i Touren

Der er et vaskeægte comeback på programmet på 9. etape. Puy de Dôme har været gemt væk i mere end 25 år, men er nu fundet frem igen til årets Tour de France. Det er en lækker sag, arrangørerne har valgt at trække ind i løbet.

Det meste af dagen er ganske tilforladeligt. Der er tre kategoriserede stigninger, men de giver næppe rytterne meget sved på panden. Det er snarere Puy de Dôme, der fylder i baghovedet for rytterne.

Som ruteprofilen afslører, er den 13,3 kilometer stigning nærmest i to dele. Den første del er knap så stejl, mens den afsluttende del af stigningen er noget hårdere. Samlet set stiger den med 7,7 % i snit.

Det hele handler om de sidste fire kilometer, der stiger med mellem 11-13 %. Her kommer man til at gøre forskellen. Den første del af stigningen trætter rytterne, men de sidste fire kilometer kommer til at trække tænder ud. Det bliver en afgørende etape.

Favoritterne i Etape 9 Tour de France

Bliver det en dag for udbruddet eller favoritterne? Jeg tror, de fleste vil hælde til udbruddet, fordi UAE nok ikke for alvor vil ofre energi på at holde det samlet – men jeg ser anderledes på det. Etapen er ikke nem, men heller ikke svær før Puy de Dôme, og jeg tror, det bliver en overkommelig opgave at holde udbruddet i skak. Jeg forventer derfor en favoritdag, ikke mindst fordi Vingegaard og Pogacar angriber voldsomt og eksplosivt.

Min favorit er Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma). De sidste par kilometer er stort set sammenlignelige med Col de Marie Blanque forleden, og her var Vingegaard meget komfortabel. Han havde nok foretrukket en endnu hårdere etape, men trods Pogacars oprejsning forleden, ser jeg fortsat danskeren som den stærkeste af de to.

Hvis ikke Vingegaard, ja, så bliver det nok Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Sloveneren lignede en færdig mand efter Col de Marie Blanque-etapen, men allerede dagen efter rejste han sig og vandt vitale sekunder over danskeren. I princippet er Puy de Dôme en stigning, der passer ham bedst, da det hele foregår på de sidste fire kilometer. Her kan eksplosive Pogacar bedre komme til sin ret. Han har en afslutning, der gør at han kan rykke eksplosivt fra alle rivalerne på den sidste kilometer.

Jeg overvejede at helgardere mig ved at pege på en udbrudsrytter, men min tredje favorit til etapen bliver i stedet Carlos Rodriguez (Ineos), der vel knap nok har sat en fod forkert indtil videre. Han er en dieselrytter, og måske er etapen for eksplosiv, men vi begynder at komme ind i en fase af løbet, hvor han kan komme til sin ret. Han er niveauet under de to bedste, men i en taktisk finale kan der opstå anderledes udfald.

Bliver det en udbrudsdag, som mange spår, ja, så er Felix Gall, Giulio Ciccone, Mattias Skjelmose, Michael Woods og Tobias Halland Johannesen mine bedste bud – i den rækkefølge.

Danskernes chancer på 9. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 9. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

For Jonas Vingegaard er det her en vigtig, vigtig dag. Han vil gå efter sejren – i al fald vil han forsøge at vinde tid i den gule trøje. Han er beskrevet længere oppe. Mattias Skjelmose (Lidl-Trek) går ind i en anden fase af løbet. Han viste på 8. etape, at han er oven på igen, og han har set stærk ud – måske er det tid til at gå i udbrud? Her vil han være en stærk kandidat qua sin form, men han kører på hold med en anden bjerg-jæger i form af Ciccone.

Mikkel Bjerg (UAE) kommer på arbejde for Pogacar. Asgreen (Soudal-Quick Step), Chris Juul-Jensen (Jayco), Magnus Cort (EF), Jonas Gregaard, Anthon Charmig (Uno-X), Søren Kragh Andersen (Alpecin-Deceuninck) er alle kandidater til at ramme udbruddet, men det bliver meget svært at gøre arbejdet færdigt.

Odds på 9. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 9. etape i Tour de France?

Jeg har Jonas Vingegaard som etapens vinderfavorit. Da der er en større tro på udbruddet hos markedet, end jeg ser mulig, så er oddset en anelse højt – også fordi Pogacar regnes som favoritten qua hans stærke afslutning. Jeg tror dog Vingegaard sætter ting på plads.


SpilXperten anbefaler: Jonas Vingegaard vinder 9. etape til odds 4,50– SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Tour de France sponsoreres af Betinia.

Tour de France 2023

Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).

Resultaterne efter 9. etape i Tour de France 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 9. etape i Tour de France her.

Læs mere om Tour de France 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar