18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France, 7. etape: Odds og optakt d. 2. juli 2021

Der venter årets længste etape, hvor der for første gang i Touren er gode muligheder for, at et udbrud holder hjem. Holder det stik, eller kan sprinterholdene få samling på feltet? Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til 7. etape af Tour de France, der vises på TV2 (og TV2 Play) fra kl. 10:50 fredag d. 2. juli 2021.

Foto: Bildbyrån


Odds på 7. etape af Tour de France

Se bookmakernes oddssætning på etapen herunder. Umiddelbart vurderer bookmakerne, at der er et par danskere blandt de største favoritter på etapen.


Hvem vinder etapen?
Mathieu van der Poel: 7,50 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 13,00 – SPIL HER >>*

Magnus Cort: 17,00 – SPIL HER >>*

Michael Matthews: 17,00 – SPIL HER >>*

Wout van Aert: 17,00 – SPIL HER >>*


H2H
Søren Kragh Andersen: 1,72 – SPIL HER >>*

Benoit Cosnefroy: 1,98 – SPIL HER >>*


Odds på danskerne
Magnus Cort: 17,00 – SPIL HER >>*

Michael Valgren: 34,00 – SPIL HER >>*

Søren Kragh Andersen: 34,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Odds-forslag: Søren Kragh Andersen slutter foran Benoit Cosnefrey på 7. etape i Tour de France

Søren Kragh Andersen fik sit helt store gennembrud i sidste års Tour de France. På gårdagens etape sad han pludselig i udbrud, selvom det faktisk ikke var planlagt ifølge ham selv. Det vidner dog om, at han er rigtig godt kørende. Umiddelbart ligner det også en etape for Søren Krag Andersen. Med etapens længde og de kategoriserede stigninger i slutningen af etapen er der lagt op til en god mulighed for Søren Kragh Andersen og et par af de andre danskere. Cosnefrey har endnu ikke vist noget i årets Tour de France, og selvom han står noteret som AG2R’s kaptajn, så er vurderingen, at Cosnefrey venter til en hårdere etape, hvis han skal jagte en etapesejr.


SpilXperten.com anbefaler: Søren Kragh Andersen slutter foran Benoit Cosnefrey til odds 1,75 – SPIL HER >>*


Optakt til 7. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

Der venter rytterne Tourens længste etape, når der skal køres fra Vierzon til Le Creusot. Etapen strækker sig over kan 250 kilometer, nemlig 149,1 kilometer. Den første halvdel af etapen er fuldstændig flad, mens den anden halvdel er fyldt med kategoriserede stigninger. I løbet af de sidste 130 kilometer venter der rytterne fem kategoriserede stigninger, nemlig 2 x kategori 4, 2 x kategori 3 og årets første kategori 2-stigning. Der er lagt op til, at et udbrud får lov til at dyste om sejren, da det bliver svært for de regulære sprintere at overleve den sidste halvdel af etapen.

En af feltets mest angrebsivrige og udbrudsglade ryttere, hvis ikke den største, er Thomas De Gendt. Thomas De Sendt kører for Lotto-Soudal, som har mistet deres etapesejrhåb, Caleb Ewan, hvorfor de er tvunget til at ændre taktik. Deres taktik må derfor være at få folk med i udbrud hver evig eneste dag, og det så man også på gårdagens 6. etape, hvor Roger Kluge sad i udbrud hele dagen. Thomas De Gendt er en rigtig motor, men kan samtidig også kører opad. Han er kendt for sine lange udbrudssejre, og hvorfor skal han ikke gå efter Tourens længste etape i en årrække?


SpilXpertens bud på etapevinder: Thomas De Gendt vinder 7. etape til odds 26,00 – SPIL HER >>*


Læs også hvad Jesper Carstens anbefaler på 7. etape:


Hurtige noter om 7. etape i Touren

I denne sektion får du et hurtigt overblik over nogle af de væsentligste faktorer ved etapen.

  • Etapen køres fra Vierzon til Le Creusot.
  • Etapen er 249,1 kilometer lang.
  • Der er fem kategoriserede stigninger undervejs på etapen (2 x kategori-4, 2 x kategori-3 og 1 x kategori-2). Der er bonussekunder at hente på toppen af kategori-2 stigningen.
  • Der er en enkelt indlagt pointspurt efter 115,4 kilometer.
  • Etapen tilgodeser puncheur-typerne.

Tour de France 2021

Se gennemgang af favoritter, danskere, rute og meget mere på vores dedikerede Tour-side.

Skriv et svar