18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

7. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 8. juli

Årets første rigtige bjergetape kommer med den 7. etape i Tour de France 2022, der slutter på la Super Planche des Belles Filles, fredag d. 8. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 7. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 7. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 7. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Tadej PogacarOdds 3,00 – SPIL HER >>*
Jonas VingegaardOdds 9,00 – SPIL HER >>*
Thibaut PinotOdds 13,00 – SPIL HER >>*
Ben O’ConnorOdds 13,00 – SPIL HER >>*
Michael WoodsOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Ruben GuerreiroOdds 17,00 – SPIL HER >>*
Michael StorerOdds 19,00 – SPIL HER >>*
Dylan TeunsOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Adam YatesOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Lennard KämnaOdds 23,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 7. etape hos bet365*.

Spil på 7. etape

*Reklamelink


Etape 7 Tour de France 2022: Tomblaine – Super Planche des Belles Filles

Bjerge – 176,5 km.

Tomblaine - La Super Planche des Belles Filles

Etape 7 - 0 KM / 176.3 KM- 176.3 KM Ikke begyndt- 176.3 KM Afsluttet
Ikke begyndt
Ikke begyndt
Ikke begyndt


Optakt: Ruten på 7. etape i Touren

Fra brosten til bakker og fra bakker til bjerge. Det er opskriften i Tour de France 2022. 7. etape af det franske etapeløb byder nemlig på løbets første bjerg. Der er her tale om målbjerget La Super Planche des Belles Filles.

Det er ikke en hård eller vild stigning, men ikke desto mindre har Tour de France-arrangørerne været meget glade for at bruge den i nyere tid. Første gang man brugte den var i 2012, hvor Chris Froome fik sit helt store folkelige gennembrud. Det er sjette gang, at stigningen er med i Tour de France, ligesom den også er den afgørende stigning i Le Tour de France Femmes 2022.

Det, der går forud for La Planche des Belles Filles, er ikke noget nævneværdigt. Det er en halvflad, kedelig affære. Så det hele handler om den afsluttende stigning, der er 7 kilometer lang og stiger med 8,7 % i snit.

Det er ikke her, man vinder Tour de France, men kuriøst nok har rytteren, der har kunne iklæde sig den gule trøje efter La Planche des Belles Filles i fire ud af fem tilfælde vundet Tour de France. Senest var det Tadej Pogacar, der nuppede førertrøjen efter den famøse enkeltstart i 2020, hvor han bankede Primoz Roglic på plads.

Det er dog små-tilfældigt. I sidste ende er La Super Planche des Belles Filles en solid stigning, men det er ikke her, Tour de France bliver afgjort.

Afsnittene herunder opdateres forud for etapestart.


Favoritterne i Etape 7 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 7. etape.

Er der nogen, der kan stoppe Tadej Pogacar (UAE Team Emirates)? Holdet svigter af og til, men sloveneren er simpelthen så god, at ingen kan udnytte det. Efter sejren på 6. etape kørte han sig i den gule førertrøje, og derfor tror jeg ikke nødvendigvis, at han går efter sejren på 7. etape. Er han til gengæld bare en smule interesseret i at vinde her, så bliver det favoritterne, der kører om etapen – et udbrud vil nemlig være nem at kontrollere, selv for UAE team Emirates. Netop den nemme forret til La Super Planche des Belles Filles gør, at jeg hælder en anelse mere til favoritterne end udbruddet.

Jeg ser nemlig også andre hold end blot UAE Team Emirates være interesseret i samling. Hos Bora-hansgrohe råder de over Aleksandr Vlasov, der virker helt enormt godt kørende. Det her er en finale, der passer ham ret godt, og jeg tøver ikke med at pege på ham som etapens næststørste favorit – hvis altså det ender i en favoritkamp. Det var imponerende, hvordan han kæmpede sig tilbage i finalen på 6. etape.

Såfremt det bliver klassementsdag, så er Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) den tredjestørste favorit. Danskeren har set solid ud indtil videre, men dog uden at vi har kørt i hans terræn. Fra nu af skal han være klar, og selvom den eksplosive finale måske ikke er helt optimal, så er det omvendt heller ikke et sted, hvor jeg forventer at han taber tid til de øvrige klassementsfolk.

Danskernes chancer på 7. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 7. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Danskerne har primært Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma), der skal køre klassement. Han er en af bookmakernes favoritter til etapen, så det er der, man skal sætte sin lid. Jakob Fuglsang (Israel) kan måske også levere et pænt resultat, men der er en risiko for at han må betale for sit udbrud på etapen forinden. Jeg tør ikke satse på et resultat herfra.

De øvrige danskere har jeg ikke meget fidus til – det er ikke et terræn, der for alvor passer de øvrige. Måske vil Magnus Cort (EF) gå i udbrud, men hvem ved efterhånden med bornholmeren.

Odds på 7. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 7. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 7. etape af Tour de France.

Bookmakerne peger på at et udbrud har store chancer for at vinde 7. etape. Det kan de såmænd også godt, men hvis feltet vil køre et udbrud hjem, burde det være nemt på den flade rute. I finalen har Aleksandr Vlasov efterhånden bevist, at han er skarp i de eksplosive finaler, og efter dagens imponerende jagt i afslutningen af etapen, vurderer jeg at han er i glimrende form. Bora-hansgrohe bør forsøge at gå efter etapesejren her og til oddset er der klart bedst værdi i Vlasov.


SpilXperten anbefaler: Aleksandr Vlasov vinder 7. etape til odds 26,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 7. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 7. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

1 kommentar

Skriv et svar