18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

6. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 7. juli

Den 6. etape i Tour de France 2022 er en kuperet etape, der starter i Binche og slutter i Longwy, torsdag d. 7. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 6. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 6. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 6. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Wout van AertOdds 4,50 – SPIL HER >>*
Mathieu van der PoelOdds 12,00 – SPIL HER >>*
Michael MatthewsOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Tadej PogacarOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Matej MohoricOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Dylan TeunsOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Alberto BettiolOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Peter SaganOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Tom PidcockOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Benoit CosnefroyOdds 29,00 – SPIL HER >>*

Odds: 6/7 – 20:15. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 6. etape hos bet365*.

Spil på 6. etape

*Reklamelink


Etape 6 Tour de France 2022: Binche – Longwy

Kuperet – 220 km.

Binche - Longwy

Etape 6 - 0 KM / 219.9 KM- 219.9 KM Ikke begyndt- 219.9 KM Afsluttet
Ikke begyndt


Optakt: Ruten på 6. etape i Touren

På cykelkalenderen kører feltets bedste ryttere først brostensklassikerne og siden Ardenner-klassikerne, når de hver aprilmåned når til de vigtige klassikerløb. Og sådan er det også i årets Tour de France: Først kommer brostenene på 5. etape og siden venter Ardenner-ruten på 6. etape.

Etapen fra Binche til Longwy fører Tourens ryttere over et kuperet landskab, der besøger Belgien, men som slutter i Frankrig. Det er særligt i finalen, at de eksplosive ryttere kan komme til deres ret. De sidste 50 kilometer går konstant enten op eller ned.

Det spidser for alvor til med små 10 kilometer igen med en lille bakke, der efterfølges af Côte de Pulventeux (800 meter – 12,3 %), der virkelig kommer til at tømme rytternes energidepoter. De skal dog have mere tilbage, for etapen slutter på bakken Côte des Religieuses (1,6 kilometer – 5,8 %). Det er ikke den hårdeste målbakke, men med tanke på at Pulventeux sidder i benene, bliver det alligevel en dag for de eksplosive ryttere.

I sidste ende er en etape som den her som regel en, man blot taber sekunder og altså ikke minutter på. Derfor er den væsentlig, men i sidste ende næppe altafgørende.


Favoritterne i Etape 6 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 6. etape.

Adskillige ryttere og hold slikker sårene efter den brutale 5. etape, der lavede rav i den i klassementet. Med stor forsigtighed peger jeg på Wout van Aert (Jumbo-Visma) som etapens største favorit, akkurat ligesom bookmakerne. Mange var spændt på hvordan Wout van Aert ville håndtere 5. etape, hvor han var god nok til at vinde, men hvor han burde hjælpe sine holdkammerater. Kritikere havde vel næsten dømt ham til at være illoyal på forhånd. Men Wout van Aert bossede den som hjælperytter for Jonas Vingegaard. Han styrtede og slog sig måske på 5. etape, men hvis han er frisk igen, bør den svære finale i Longwy være realistisk for ham. Ikke mindst fordi Jumbo-Visma fik vist på 4. etape, at de kan drille Pogacar i placeringskampen, så hvis de angriber hårdt på Pulventeux, kan de måske få et hul ned til sloveneren.

Men hvad med Tadej Pogacar (UAE Team Emirates)? Sloveneren viste et vældigt kørehumør på 5. etape, og hvis han vil stikke yderligere til nogle af konkurrenterne, så er det oplagt at spille offensivt ud her. Det kræver dog at man får gjort næstsidste stigning hård, således der er trætte ben i finalen, for målbakken er ikke hård nok i sig selv for Pogacar. Jeg tror også, at Pogacar er vældig opsat på at bevise, at 4. etape var et enkeltstående tilfælde, og jeg kan sagtens se ham snyde konkurrenterne ved at spille ud før ham.

Men hverken Wout van Aert eller Tadej Pogacar behøver for alvor at vinde her. Etapen kan nemt ende med en udbrudstriumf eller et sent angreb fra en ikke-klassementsrytter. I det hele taget er mange ryttere i spil, og min tredje største favorit til sejren er Dylan Teuns (Bahrain-Victorious). Belgieren har været skarp på lignende afslutninger i denne sæson, og da Jack Haig udgik på 5. etape, må det betyde at der er lidt mere snor hos holdet. Jeg forventer at se Matej Mohoric jagte udbruddet, mens Teuns satser på spurten i finalen – hvis udbruddet holder hjem er Matej Mohoric et fornuftigt bud på en sejrherre.

Danskernes chancer på 6. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 6. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) skal holde sig til i finalen. Måske angriber Jumbo-Visma som på 4. etape, men med en Primoz Roglic, der stadig slikker sårene, er det også meget sandsynligt, at det handler om forsvar på 6. etape.

Mikkel Honoré (Quick Step-Alpha Vinyl) er måske det bedste danske bud. I al fald har han demonstreret god form og normalt er en puncheur-etape lige noget for ham. Quick Step har flere kandidater som ham, der kan gå i udbrud, men han ville ikke være et dårligt bud. Det samme kan siges om ryttere som Andreas Kron (Lotto-Soudal) og Magnus Cort (EF), men som udgangspunkt burde de have brugt for meget energi indtil videre.

Odds på 6. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 6. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 6. etape af Tour de France.

Jeg hælder til at det bliver en decimeret spurt fra feltet, og derfor peger jeg forsigtigt på Dylan Teuns. Belgieren har været skarp i afslutninger som denne hele året, og hans hold har brug for at få lidt succes efter Haigs exit. Det er dog med forbehold, da et udbrud lige så vel kan holde hjem – er det tilfældet tror jeg snarere på holdkammeraten Matej Mohoric. Meget afhænger af løbsudvikling, men her og nu før etapens start peger jeg altså på Teuns.


SpilXperten anbefaler: Dylan Teuns vinder 6. etape til odds 19,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 6. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 6. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv et svar