18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

4. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 5. juli

Rytterne forlader Danmark og gør deres entré i Frankrig, når den 4. etape i Tour de France 2022 afvikles med start i Dunkerque tirsdag d. 5. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 4. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 4. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 4. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Wout van AertOdds 4,33 – SPIL HER >>*
Fabio JakobsenOdds 5,00 – SPIL HER >>*
Caleb EwanOdds 7,50 – SPIL HER >>*
Jasper PhilipsenOdds 7,50 – SPIL HER >>*
Dylan GroenewegenOdds 10,00 – SPIL HER >>*
Mads PedersenOdds 13,00 – SPIL HER >>*
Peter SaganOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Mathieu van der PoelOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Danny van PoppelOdds 29,00 – SPIL HER >>*
Alberto DaineseOdds 34,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret 3/7 – 20:15. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 4. etape hos bet365*.

Spil på 4. etape

*Reklamelink


Etape 4 Tour de France 2022: Dunkerque – Calais

Kuperet – 171,5 km.

Dunkerque - Calais

Etape 4 - 0 KM / 171.5 KM- 171.5 KM Ikke begyndt- 171.5 KM Afsluttet
Ikke begyndt


Optakt: Ruten på 4. etape i Touren

Efter tre – forhåbentligt – magiske dage i Danmark, vender Tour-feltet efter en hviledag tilbage til fransk grund. Rytterne bliver sat af ved kysten i Dunkirk og herfra går turen til Calais.

Det er en kuperet dag, men det starter og slutter i flade kystområder. Det betyder også at vinden kan blive en faktor, nok særligt hen mod målstregen, men det afhænger af den franske kystvind. De kuperede bakker, der skal passeres i løbet af dagen, er hårde, men om de er hårde nok til at sætte den moderne sprinter anno 2022 afhænger af hvordan de køres. Flere af topsprinterne er nemlig særdeles solide puncheurs, og der er immervæk ikke alt for mange bakker i den sidste del af ruten.

Ikke desto mindre er det nok ikke helt utænkeligt at visse hold vil forsøge at sætte tempo over bakkerne i håb om at sætte nogle af de hurtige folk ud af billedet. Det ender dog sandsynligvis i en form for spurt.


Favoritterne i Etape 4 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 4. etape.

The show must go on, fristes man til at skrive efter tre eventyrlige dage i Danmark. Scenen på 4. etape er i stedet krigsbyen Dunkirk og retningen er mod Calais. Den kuperede rute giver en chance for at rykke lidt rundt i sprinterhierarkiet.

Efter tre andenpladser på stribe ser jeg endelig Wout van Aert (Jumbo-Visma) som favoritten. Belgieren har vist sin enestående evne til at placere sig i finalerne, og samtidigt har han også vist sig at være lidt hurtigere end antaget. Jeg forestiller mig ikke, at Jumbo-Visma gør etapen hård, men nogle hold skal nok forsøge at skrue tempoet i vejret, og uanset er en spurt efter en halvhård dag en fordel for Wout van Aert. Jeg kan sagtens forestille mig, at han veksler tre andenpladser til en sejr – men en fjerde andenplads på stribe er næsten lige så sandsynlig.

Jeg tror ikke nødvendigvis, at Fabio Jakobsen (Quick Step-Alpha Vinyl) bliver mærket alt for meget af den her etape. Det afhænger af hvordan de øvrige hold kører etapen. Jeg tvivler i al fald på at han bliver sat. Men måske gør de mange småbakker alligevel noget ved den power, han har i stængerne til den sidste spurt? Hvis han sidder i finalen og ikke lukkes inde, så ved vi i al fald, at han har en meget hurtig afslutning, og så kan det sagtens blive til en ny triumf for Jakobsen.

Det er svært at vælge, når man kun skal vælge tre – for sprinterfeltet er imponerende. Jeg går med Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck), men jeg kunne have gået med mange andre. Philipsen er dog uhyre stabil, og når Alpecin-toget timer det rigtigt, så leverer de også belgieren perfekt. I en spurt har han meget fart – også nok til at gå forbi de fleste på dagen. Philipsen kredser om en stor sejr, måske kommer den på førstedagen i Frankrig?


Danskernes chancer på 4. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 4. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Magnus Cort (EF) har fået sine prikker. Jeg tror ikke, han kommer til at bruge meget energi på at forsvare dem fra nu af. Det ville jeg i al fald ikke gøre. Målet må være en etapesejr senere i løbet, og det betyder, at vi ikke kommer til at se alverden til ham.

Mads Pedersen (Trek-Segafredo) skulle vi helst se, men forhåbentligt først på de sidste 150 meter. Det er en etape, der bør passe ham glimrende, og selvom han ikke har samme topfart, som de største sprintere, så kan han køre top3-placeringer hjem. Michael Mørkøv kommer igen til at skulle guide Fabio Jakobsen frem til en spurttriumf, mens de øvrige danskere på holdet må i arbejdstoget lidt tidligere.

For Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) og Jakob Fuglsang (Israel) handler det om at komme igennem dagen uden uheld.

Odds på 4. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 4. etape i Tour de France?

Skal fjerde forsøg blive lykken for Wout van Aert? På en dag, hvor etapens udfordringer måske sidder i benene på sprinterne, vurderer jeg at Wout van Aert har en oplagt chance for endelig at vinde en etape. Det kræver dog, at bakkerne bliver kørt nogenlunde hårdt, for ellers ved vi, at der er hurtigere folk end ham i feltet. Jeg har umiddelbart omkring 25 % på Wout van Aert.


SpilXperten anbefaler: Wout van Aert vinder 4. etape til odds 4,33 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Wout van Aert kører i gult, når rytterne tager hul på 4. etape. Foto: Bildbyrån

Wout van Aert kører i gult, når rytterne tager hul på 4. etape. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 4. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 4. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv et svar