18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

3. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 3. juli

Den 3. etape i Tour de France 2022 strækker sig fra Vejle til Sønderborg med afvikling søndag d. 3. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 3. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 3. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 3. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Fabio JakobsenOdds 2,25 – SPIL HER >>*
Wout van AertOdds 5,50 – SPIL HER >>*
Mads PedersenOdds 7,50 – SPIL HER >>*
Dylan GroenewegenOdds 9,00 – SPIL HER >>*
Caleb EwanOdds 11,00 – SPIL HER >>*
Jasper PhilipsenOdds 11,00 – SPIL HER >>*
Peter SaganOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Danny van PoppelOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Mathieu van der PoelOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Alberto DaineseOdds 34,00 – SPIL HER >>*

Odds; 2/7 – 19:10. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 3. etape hos bet365*.

Spil på 3. etape

*Reklamelink


Etape 3 Tour de France 2022: Vejle – Sønderborg

Flad – 182 km.


Optakt: Ruten på 3. etape i Touren

Det ville være noget nær utopi at have en dansk Tour-etape uden at berøre Vejle. Den jyske by er i høj grad cykelbyen, når det kommer til professionelle cykelløb, ikke mindst byens vigtighed i PostNord Danmark Rundt.

Desværre, fristes man til at sige, er det som startby og ikke målby. Det betyder at Tour-feltet ikke for alvor kommer til at blive udfordret af de velkendte bakker i Vejle, men det er nok også meget fint med tanke på de smalle veje i og omkring Vejle. I stedet er det Sønderborg, der får æren af at være målby for den sidste Tour de France-etape i denne omgang.

I Sønderborg plejer der at være mål nær Dybbøl Mølle, der vel nok er den flotteste afslutning på dansk jord. Det er desværre ikke muligt i Tour de France, da vejen og logistikken omkring det historiske område ikke er god nok, hvorfor rytterne hurtigt passerer den ikoniske mølle inden turen går mod midtbyen. Her passer man Kong Christian den X’s Bro, der er blevet gul til anledningen og Hotel Alsik inden rytterne skal spurte om sejren på Augustenborg Landevej, der ingenlunde lever op til den vante afslutning i Dybbøl.

Vinden er ikke for alvor eksponeret ruten på den her etape, og det bør altså alt andet lige ende i en massespurt.


Favoritterne i Etape 3 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 3. etape.

Alt tyder på at 3. etape af Tour de France 2022 ender i en massespurt. Rytterne kører på tværs af Borgmester Andersens vej, inden de kort før mål tager et skarpt 90 grader sving mod opløbsstrækningen. Svinget bliver vitalt, og det gælder om at have sit tog langt fremme her.

Med udsigten til en massespurt peger jeg på Fabio Jakobsen (Quick Step-Alpha Vinyl) som den klare favorit. Hollænderen havde et kick i verdensklasse, da han vandt anden etape. Sejren kom endda i hus uden Michael Mørkøvs vitale arbejde på de sidste hundrede meter, da danskeren havde brugt sine kræfter på at få Yves Lampaert tilbage i feltet efter et sent styrt. Samtidigt spiller Kasper Asgreen en vital rolle i sprintertoget, og der er næppe nogen rytter, der har kigget mere på denne finale end Asgreen, der er bosat i Kolding.

En rytter, der triumfere i Sønderborg, er Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck). Særligt hvis Mathieu van der Poel giver et nap med i svinget på opløbsstrækningen. Vi så i København, hvor stærk han er der. Philipsen fik ikke placeret sig specielt flot på 2. etape, men til gengæld havde han meget fart på i spurten. Han plejer at være stærk i placeringskampen, så jeg tipper, at han får revanche på 3. etape — og med den fart han viste, så tør jeg ikke afskrive en triumf.

Den tidligere leadout-stjerne, Greg Henderson, kom efter spurten på 2. etape med en skarp analyse: ryttere, der starter spurten i 6-10. position, er nærmest chanceløse. Dertil er de øvrige sprintere for stærke. Målt på speed er Dylan Groenewegen (BikeExchange) og Caleb Ewan måske de eneste, der kan matche Jakobsen, men kun Groenewegen har et tog, der kan placerer ham. Til gengæld sidder det tog ikke altid lige i skabet, og derfor holder jeg Groenewegen lidt nede ad listen. Caleb Ewan derimod? Det er meget, meget svært at tro på den ellers så hurtige australier, når hans tog ikke evner at placere ham i spurten.

Danskernes chancer på 3. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 3. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Det er Mads Pedersen (Trek-Segafredo), vi kan have de største forhåbninger til. Danskeren viste med tredjepladsen i Nyborg, at det ikke har været helt tosset at tale om den gule førertrøje. Anført af Jasper Stuyven har han et stærkt leadout, men på den her etape kommer de nok til at savne Alex Kirsch, der har været sygdomsramt. Han har ikke samme topfart som de allerbedste, men han kompenserer på andre måder. Havde der været normal målstreg ved Dybbøl Mølle, tror jeg, han havde haft en meget pæn chance for at vinde.

Michael Mørkøv (Quick Step-Alpha Vinyl) kommer forhåbentligt til at køre leadout. Jeg tænker også Kasper Asgreen (Quick Step-Alpha Vinyl) skal spille en pæn rolle i det, mens Mikkel Honoré (Quick Step-Alpha Vinyl skal æde morgenudbruddet). Magnus Cort (EF) kan forsøge at gå i udbrud igen for at være helt sikker på at få prikkerne med til Frankrig, ligesom han vel nok også gerne vil vise dem frem.

Mads Pedersen er dog den eneste dansker, der har en realistisk chance for at køre med om sejren.

Odds på 3. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 3. etape i Tour de France?

Etapen i Sønderborg ender med en massespurt, hvor Fabio Jakobsen er den store favorit. Oddset er dog ikke længere interessant på hollænderen, og derfor peger jeg på belgiske Jasper Philipsen, som jeg i al fald godt kan finde 10 % på. Philipsen er uhyre stærk i positionskampen, hvilket ellers glippede på 2. etape. Her viste han dog, at han i øjeblikket har farten til at lave et stort resultat. Opløbet i Sønderborg passer ham glimrende, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis hans helt store Tour-gennembrud kommer på dansk grund.


SpilXperten anbefaler: Jasper Philipsen vinder 3. etape til odds 11,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Tredje etape er den sidste på dansk jord. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

Tredje etape er den sidste på dansk jord. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 3. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 3. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv et svar