18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.79
1/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 1.79
Dagens Spil-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Tipped at 3.40
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00

3. etape i Tour de France 2023: Odds og optakt d. 3. juli

Den 3. etape i Tour de France 2023 er en flad etape, der strækker sig fra Amorebieta-Etxano til Bayonne mandag d. 3. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 3. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 3. etape i Tour de France 2023

Herunder finder du de bedste odds på 3. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Jasper Philipsen2,65*
Fabio Jakobsen3,90*
Dylan Groenewegen9,60*
Mads Pedersen11,00*
Wout van Aert11,00*
Caleb Ewan12,00*
Sam Welsford13,00*
Biniam Ghirmay14,00*
Mark Cavendish20,00*
Jordi Meeus27,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 3. etape hos Betinia*.

Spil på 3. etape

*Reklamelink

Etape 3 Tour de France 2023: Amorebieta-Etxano – Bayonne

Flad – 188 km.

Optakt: Ruten på 3. etape i Touren

Tingene vender tilbage til franske tilstande på 3. etape af Tour de France. I al fald begiver rytterne sig ud på en tur fra Baskerlandets Amorebieta-Etxano til franske Bayonne. Over næsten 190 kilometer forlader rytterne det kuperede landskab til fordel for det fladere område i Frankrig.

Det ligner således en dag, hvor vi for alvor kan se feltets hurtigste folk dyste om sejren. Efter to hårde etaper, der har tilgodeset snart samtlige andre ryttere end sprinterne, skal de hurtige afsluttere bevise sit værd i Bayonne.

Bayonne er dog en lumsk affære. Sidst byen var målby i Tour de France var tilbage i 2003, hvor der var bjerge på ruten på den første halvdel af etapen, mens den sidste halvdel var flad. Dengang lykkedes det en forpint Tyler Hamilton at vinde med næsten to minutter ned til feltet, hvor Erik Zabel vandt feltets spurt blandt mere end 70 ryttere. Sådan kommer det næppe til at udfolde sig denne dag.

Det bør blive en massespurt, men den kuperede affære på de første 150 kilometer gør i al fald, at et udbrud – hvis sammensat korrekt – kan blive svære at hente igen for et jagende felt. Men mon ikke vi får løbets første massespurt.

Favoritterne i Etape 3 Tour de France

Endelig, fristes man til at sige. Endelig får sprinterne deres chance. Det har været et par hektiske og spændende dage i Tour-feltet, men når hele cirkusset rykker fra Baskerlandet til Frankrig, bør det resultere i en massespurt.

Det er Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck), der sidder på sprintertronen. Belgieren har siden sidste års Tour de France vadet fra succes til succes, og hver gang, der er en stor sprinterduel, viser han, han er bossen. I år har han vundet et par etaper i Tirreno-Adriatico, Scheldeprijs og Elfstedenronde. Han er ikke umulig at slå – det er sket et par gange i år – men han er altid med fremme. Han er måske feltets mest stabile sprinter, og det er svært at forestille sig, han ender uden for podiet på 3. etape af Tour de France.

Når Jasper Philipsen er endt på en andenplads i denne sæson, er det som regel fordi Fabio Jakobsen (Soudal-Quick Step) har vundet. Der er sikkert andre sprintere, der er hurtigere end både Philipsen og Jakobsen, men der er ingen, der for alvor kan matche deres kombination af fart og leadout. Jakobsen starter etapen som den største udfordrer til Philipsen. Det stigende opløb i finalen kan dog blive Jakobsens største udfordring.

Herefter er der åbent. Og man må bare erkende, at sprinterfeltet er uhyre stærkt. Jeg kan se 10-11 ryttere vinde en spurt. Jeg vælger at gå med Caleb Ewan (Lotto-Dstny), som efter en række svære sæsoner er nem at afskrive. Ewan er dog pokkers hurtig, og hans store udfordring har i de senere år været, at holdet ikke har været godt nok omkring ham. Der er små tegn på forbedringer her, særligt tilføjelsen af Guarnieri. Jeg tror, Ewan kan gøre det godt.

Danskernes chancer på 3. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 3. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Det handler om Mads Pedersen (Lidl-Trek) for de danske ryttere. Jeg var lidt skeptisk på danskerens form efter 1. etape, men præstationen på 2. etape vidner om, at Pedersen er i fin form. Han er stærk i en spurt, men når han giver et to-cifret odds skyldes det, at der er mange stærke sprintere i løbet. Han kan godt vinde med lidt snilde, men han har ikke samme topfart som de øvrige, og jeg tror i øvrigt heller ikke han vil høre tale om at han skulle være en sprinter som Philipsen, Jakobsen, Ewan og alle de andre. Alligevel kæmper han med dem om gode placeringer.

Ellers er det Michael Mørkøv (Soudal-Quick Step), der skal holdes øje med. Den danske veteran er leadoutrytter for Fabio Jakobsen. Det er ikke sikkert, Jakobsen holder Mørkøvs hjul. Der har været lidt en tendens til at han ikke helt stoler på sine leadout-folk. Det kan blive problematisk. Kasper Asgreen (Soudal-Quick Step) kommer på arbejde lidt tidligere i toget.

De øvrige danskere skal igennem etapen, måske vil en rytter som Jonas Gregaard (Uno-X) forsøge sig med et udbrud igen, men det handler om at komme igennem. Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) og Mattias Skjelmose (Lidl-Trek) skal forsøge at holde sig ude af problemer.

Odds på 3. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 3. etape i Tour de France?

Jasper Philipsen har lignet den bedste rytter, siden han fik sit helt store gennembrud i Tour de France for et år siden. Han har et ganske kompetent tog foran sig, hvor blandt andre Mathieu van der Poel kommer til at arbejde for ham, og det vil betyde, at han kommer i en god position. Farten har han også. Han bliver svær at slå.


SpilXperten anbefaler: Jasper Philipsen vinder 3. etape til odds 2,65– SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Tour de France sponsoreres af Betinia.

Tour de France 2023

Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).

Resultaterne efter 3. etape i Tour de France 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 3. etape i Tour de France her.

Læs mere om Tour de France 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream
spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar