18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France, 21. etape: Odds og optakt d. 18. juli 2021

Tour feltet er nået til Paris efter tre ugers cykelløb. Klassementskampen er afgjort – og endda med Jonas Vingegaard på andenpladsen! Nu skal sidste etape afgøres og som altid, er der lagt op til en massespurt i den franske hovedstad. Bliver det Cavendish eller en af de andre hurtige folk, der får lov til at være første mand til at krydse målstregen for sidste gang i 2021? Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til 21. etape af Tour de France, der vises på TV2 (og TV2 Play) fra kl. 16:30 søndag d. 18. juli 2021.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Tour-de-france-690x460.jpg
Foto: Bildbyrån


Odds på 21. etape af Tour de France

Se bookmakernes oddssætning på etapen herunder.


Hvem vinder etapen?
Mark Cavendish: 1,60 – SPIL HER >>*

Jasper Philipsen: 6,50 – SPIL HER >>*

Wout Van Aert: 6,50 – SPIL HER >>*

Mads Pedersen: 17,50 – SPIL HER >>*

Cees Bol: 19,00 – SPIL HER >>*


H2H
Mads Pedersen: 1,84 – SPIL HER >>*

Cees Bol: 1,84 – SPIL HER >>*


Odds på danskerne
Mads Pedersen: 17,00 – SPIL HER >>*

Michael Mørkøv: 34,00 – SPIL HER >>*

Magnus Cort: 56,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: Mads Pedersen ender foran Cees Bol på 21. etape

Sidste år blev Mads Pedersen nummer to på Champs-Élysées. I år er målstregen rykket en smule, hvilket betyder at den er 300 meter længere nede mod triumfbuen. Det betyder også, at man ikke behøver at være blandt de forreste i det sidste sving, hvis man skal spurte med. Det bør være en fordel for Mads Pedersen, at han kan gemme sig bagved og komme stormende bagfra.

For begge rytteres vedkommende har det været et skuffende Tour de France. Mads Pedersen har en ottendeplads som sit bedste resultat, mens Cees Bol er blevet nummer seks to gange. Med tanke på, at det er to sprintere, som begge var tæt på etapesejre i sidste års Tour de France, må det være skuffende for begge. Derfor bør begge ryttere også satse benhårdt på den sidste spurt her, og her bør Mads Pedersen have overtaget mod Cees Bol, da hans hold Trek-Segafredo har stærkere ryttere i sådanne situationer.

SpilXperten.com anbefaler: Mads Pedersen ender foran Cees Bol til odds 1,84 – SPIL HER >>*


Optakt til 21. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

21. etape går fra Chatou til Champs-Élysées i Paris. Som altid er opløbsstrækningen på Champs-Élysées fyldt med nerve og spænding, og der er noget ikonisk ved, at at rytterne slutter af på den måde.

Selvom jeg ikke er meget for at pege på en etapevinder til under odds 2, så er det virkelig svært at pege på andre end Mark Cavendish. Briten har allerede vundet fire etaper i år, og har vist sig at være klart den stærkeste sprinter. Hans hold Deceunick Quick-Step dominerer spurterne fuldstændig, og danske Michael Mørkøv servicerer Mark Cavendish lige til stregen. Og så kan han jo gå forbi Eddy Merckx med en sejr – og hvilken smukkere måde end at gøre det på sidste etape på Champs-Élysées.


SpilXpertens bud på etapevinder: Mark Cavendish vinder 21. etape til odds 1,60 – SPIL HER >>*


Hurtige noter om 21. etape i Touren

I denne sektion får du et hurtigt overblik over nogle af de væsentligste faktorer ved etapen.

  • Etapen køres fra Chatou til Paris Champs-Élysées.
  • Etapen er 108,4 kilometer lang.
  • Etapen er kendt for at være stille indtil rytterne rammer rundstrækning på Champs-Élysées.


Tour de France 2021

Se gennemgang af favoritter, danskere, rute og meget mere på vores dedikerede Tour-side.

Skriv et svar