18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

21. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 24. juli

Den 21. etape i Tour de France 2022 er løbets sidste etape, som slutter på Champs-Élysées søndag d. 24. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 21. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 21. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 21. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Jasper PhilipsenOdds 2,87 – SPIL HER >>*
Fabio JakobsenOdds 4,50 – SPIL HER >>*
Wout van AertOdds 5,25 – SPIL HER >>*
Dylan GroenewegenOdds 7,00 – SPIL HER >>*
Caleb EwanOdds 9,00 – SPIL HER >>*
Mads PedersenOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Alberto DaineseOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Peter SaganOdds 34,00 – SPIL HER >>*
Christophe LaporteOdds 34,00 – SPIL HER >>*
Jasper StuyvenOdds 41,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 21. etape hos bet365*.

Spil på 21. etape

*Reklamelink


Etape 21 Tour de France 2022: Paris La Défense Arena – Paris Champs-Élysées

Flad – 116 km.


Optakt: Ruten på 21. etape i Touren

Tour de France har siden 1990 sluttet med en linjeløbsetape på Champs Elysees. 2022 er ingen undtagelse, når Tour-feltet skal køre ni omgange på Champs Elysees.

Rytterne starter lidt uden for Champs Elysees. De første 50 kilometer bliver kørt i et tarveligt kedeligt tempo, hvor der er plads til at fejre den gule trøje og lave fis og ballade. Men straks rytterne rammer Champs Elysees stiger intensiteten og alvoren i feltet. Pludselig er det et vanvittigt væddeløb, hvor lykkeridderne forsøger alt for at snyde sprinterne.

Men sprinterne er i kontrol. Sådan har det i al fald været i mange, mange år. Trods utallige forsøg er det kun Alexandre Vinokourov, der har formået at snyde sprinterholdene, og oddsene er således ikke med opportunisterne i år.

Nej, det bør ende i en massespurt. Champs Elysees er sprinternes helt store dag og de uofficielle mesterskaber i spurt.

I år er etapen endda helt særlig: Kvinderne har længe sukket efter deres egen udgave af Tour de France, og den første udgave køres i år. Faktisk starter de løbet med en rute i hjertet af Paris før mændene skal spurte om sejren.

Afsnittene herunder opdateres forud for etapestart.


Favoritterne i Etape 21 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 21. etape.

Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck) var tæt på at vinde her for et år siden, hvor han blev nummer to bag Wout van Aert, og baseret på 19. etape er han én af de sprintere, der har mest fart tilbage i stængerne. Det var naturligvis en finale, der passede ham godt, men det er denne tekniske finale på Champs Elysees også.

Selvfølgelig er sidste års vinder, årets vinder af pointtrøjen samt tre etaper undervejs – Wout van Aert (Jumbo-Visma) – også en kandidat til at tage sejren. En klar kandidat i øvrigt, da han med sin stærke placeringsevne (og Laporte) vil starte powerspurten helt optimalt. Det kan sagtens blive til en ny triumf for belgieren.

Jeg holder Dylan Groenewegen (BikeExchange) som den tredjestørste favorit, men det kunne lige så vel være Fabio Jakobsen. Groenewegen har dog virket en anelse friskere i det her løb, og selvom ingen af dem bliver sat, så er det en faktor, når vi snakker 21. etape.


Danskernes chancer på 21. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 21. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Verdens sejeste Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) skal bare igennem etapen. Mads Pedersen (Trek-Segafredo) skal spurte om sejren, såfremt han er kommet sig over maveondet. De øvrige danskere kan måske finde på at gå i udbrud, men der er ikke for alvor nogen af dem, der kan vinde etapen.

Odds på 21. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 21. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 21. etape af Tour de France.

Dylan Groenewegen ligner den hurtigste rene sprinter, så hvis holdet kan støtte ham nok i positionskampen, så kan han vinde løbet. Hvis han starter bag Wout van Aert og Jasper Philipsen bliver det svært, for nok er han hurtigere end dem, men de er begge hurtige nok til at kunne vinde den her etape fra spids.


SpilXperten anbefaler: Dylan Groenewegen vinder 21. etape til odds 7,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår
Hvem kommer først over målstregen på Champs-Élysées? Foto: Daniel Cole/AP/Ritzau Scanpix
Hvem kommer først over målstregen på Champs-Élysées? Foto: Daniel Cole/AP/Ritzau Scanpix


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 21. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 21. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

2 kommentarer

  1. Tak for fantastisk gode optakter og spiltanker. Yderst værdsat

    1. Mange tak for kommentaren, Alexander, og tak fordi du har læst med. 🙂

      /SpilXperten.com

Skriv et svar