18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France, 20. etape: Odds og optakt d. 17. juli 2021

Det er sidste mulighed for at tage tid på konkurrenterne i klassementet, når enkeltstarten på 20. etape skal køres. Enkeltstarten er over 30 kilometer lang, og med fire danskere i top 12 på løbets første enkeltstart, bør der være gode danske muligheder for et topresultat. Får vi en dansk etapesejr eller bliver det en af feltets andre temporyttere, der kan lade sig krone som vinder af 20. etape? Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til 20. etape af Tour de France, der vises på TV2 (og TV2 Play) fra kl. 13:05 lørdag d. 17. juli 2021.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Tour-de-france-690x460.jpg
Foto: Bildbyrån


Odds på 20. etape af Tour de France

Se bookmakernes oddssætning på etapen herunder.


Hvem vinder etapen?
Wout Van Aert: 2,50 – SPIL HER >>*

Stefan Küng: 3,50 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 3,50 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 7,50 – SPIL HER >>*

Stefan Bissegger: 8,00 – SPIL HER >>*


H2H
Stefan Bissegger: 1,45 – SPIL HER >>*

Mikkel Bjerg: 2,50 – SPIL HER >>*


Odds på danskerne
Kasper Asgreen: 7,50 – SPIL HER >>*

Jonas Vingegaard: 17,00 – SPIL HER >>*

Mikkel Bjerg: 23,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: Mikkel Bjerg ender foran Stefan Bissegger på 20. etape

Mikkel Bjerg har virkelig imponeret i årets Tour de France, hvor han har været en vigtig brik for UAE og den førende rytter, Tadej Pogacar. På gårsdagens etape fik Mikkel Bjerg lov til at få et halvt hvil, da det var begrænset hvor meget han deltog i føringsarbejdet. Tadej Pogacar er så langt foran i klassementet, at det ikke bør være muligt at hente ham. Det betyder også, at Mikkel Bjerg ikke skal agere forsøgskanin for sloveneren, men snarere kan køre sit eget løb.

Stefan Bissegger har haft et relativt anonymt løb indtil videre. Han har ramt et enkelt udbrud, men her var han den svageste mand, og deltog ikke i finalen på 12. etape. Stefan Bissegger er normalt kendt for at være en habil enkeltstartsrytter, men på Tourens første enkeltstart endte schweizerne nede som nummer 18. Her endte Mikkel Bjerg som nummer 11.

De to ryttere er begge 22 år, og har kørt mod hinanden i diverse ungdomsenkeltstarter og her har Mikkel Bjerg klart overhånden med tre verdensmesterskaber på stribe for U23 ryttere i 2017, 2018 og 2019. Det ligner en tæt duel mellem to af de helt store talenter i enkeltstart, og derfor virker det besynderligt, at Mikkel Bjerg er gjort til så stor underdog, som tilfældet er.

SpilXperten.com anbefaler: Mikkel Bjerg ender foran Stefan Bissegger til odds 2,50 – SPIL HER >>*


Optakt til 20. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

20. etape er en enkeltstart fra Libourne til Saint-Emilion. Det er en enkeltstart uden de store udfordringer undervejs. Enkeltstarten tilgodeser de helt store tempospecialister, da der er lange lige stykker uden tekniske sving. I alt er enkeltstarten 30,8 kilometer lang, hvilket er langt sammenlignet med andre enkeltstarter. Derfor er det højst sandsynligt dem, der har mest i tanken efter tre ugers cykelløb, som klarer sig bedst.

Man sad lidt og savnede Kasper Asgreen i gårsdagens udbrud, men der er nok en mening med, at han ikke var med. Nemlig at der skal køres enkeltstart i dag. Kasper Asgreen har vist skræmmende styrke i årets Tour de France, også selvom det ikke har resulteret i indviduelle resultater. Han har taget en del voldsomme føringer for hans hold i forbindelse med spurterne, og han har været ude og få luft på snuden for et par dage siden, da han kørte solo væk fra feltet. Umiddelbart passer ruten og dens længde også fint til en rytter som Kasper Asgreen, som kan køre mange watt over en lang strækning. Lad os krydse fingre for en dansk etapesejr!


SpilXpertens bud på etapevinder: Kasper Asgreen vinder 20. etape til odds 7,50 – SPIL HER >>*


Hurtige noter om 20. etape i Touren

I denne sektion får du et hurtigt overblik over nogle af de væsentligste faktorer ved etapen.

  • 20. etape er en enkeltstart, der køres fra Libourne til Saint-Emilion.
  • Etapen er 30,8 kilometer lang.
  • Der er mellemtider efter henholdsvis 7,6 og 20,1 kilometer .


Tour de France 2021

Se gennemgang af favoritter, danskere, rute og meget mere på vores dedikerede Tour-side.

Skriv et svar