18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

20. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 23. juli

Den 20. etape i Tour de France 2022 er en 40,7 km. enkeltstart fra Lacapelle-Marival til Rocamadour, som afvikles lørdag d. 23. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 20. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 20. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 20. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Wout van AertOdds 1,80 – SPIL HER >>*
Filippo GannaOdds 4,33 – SPIL HER >>*
Jonas VingegaardOdds 8,00 – SPIL HER >>*
Tadej PogacarOdds 8,00 – SPIL HER >>*
Geraint ThomasOdds 10,00 – SPIL HER >>*
Stefan KüngOdds 17,00 – SPIL HER >>*
Stefan BisseggerOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Brandon McNultyOdds 34,00 – SPIL HER >>*
Christophe LaporteOdds 34,00 – SPIL HER >>*
Yves LampaertOdds 34,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 20. etape hos bet365*.

Spil på 20. etape

*Reklamelink


Etape 20 Tour de France 2022: Lacapelle-Marival – Rocamadour

Enkeltstart (ITT) – 40,7 km.


Optakt: Ruten på 20. etape i Touren

Løbets måske vigtigste etape venter på 20. etape. Enkeltstarten har flere gange afgjort løbet, senest tilbage i 2020.  Dengang var der dog tale om en bjergenkeltstart, mens denne rute er flad.

I gamle dage var Tour de France domineret af lange enkeltstarter, men i nyere tid har man skruet ned for antallet af enkeltstartskilometer. Ikke desto mindre er det stadig en meget vigtig disciplin, og man kan tabe og vinde Touren på de 40,7 kilometer, der venter i området omkring Rocamadour.

Det er mestendels en flad rute, men hen mod afslutningen kommer der et par bakker. Først er der Côte de Magès (1,6 kilometer – 4,7 %), der rammer med 5-6 kilometer tilbage af ruten. Op mod målstregen venter så Côte de l’Hospitalet (1,5 km – 7,8 %).

Arrangørerne håber at løbet er lige så tæt, som det var i Giro d’Italia 2022, således enkeltstarten betyder noget. Det er bestemt muligt, ikke mindst fordi den her rute favoriserer specialister, hvorfor der kan laves store tidsforskelle.


Favoritterne i Etape 20 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 20. etape.

Umiddelbart må man pege på Wout van Aert (Jumbo-Visma) som etapefavoritten. Belgieren har været her, der og alle vegne i årets Tour de France. Han har været uhyre stærk. Han viste dog også lidt træthed på 19. etape, men efter sit ridt på Hautacam var det måske ikke så underligt – især ikke med tanke på enkeltstarten dagen efter.

Den klare udfordrer er Filippo Ganna (Ineos), som man egentligt ikke har set vildt meget i årets løb. Ganna har dog tidligere vundet den afsluttende enkeltstart i Giro d’Italia og i det hele taget er han en fremragende specialist. Han kan sagtens vinde.

Jeg overvejede at pege på Stefan Küng, men han kører ifølge sig selv på blot 90T % af normalen, så i stedet peger jeg på Tadej Pogacar (UAE). Sloveneren vil slutte fremragende af og han er såmænd en ganske dygtig enkeltstartsrytter.

Danskernes chancer på 20. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 20. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) skal gøre sit bedste for at køre en god enkeltstart. Han kommer også til at køre ret solidt, og jeg bliver ikke overrasket, hvis han stryger ind i top10 på etapen.

Blandt de øvrige danskere er det vel kun Mikkel Bjerg (UAE), der måske kan levere et resultat i top10. Bjerg har dog arbejdet stenhårdt og betalte prisen på Hautacam, så måske er han udkørt.

Odds på 20. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 20. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 20. etape af Tour de France.

Wout van Aert er min favorit, men som forleden er oddset simpelthen for lavt på favoritten – derfor går jeg med Filippo Ganna, der undervurderes en lille smule på prisen her i forhold til tidligere meritter i disciplinen.


SpilXperten anbefaler: Filippo Ganna vinder 20. etape til odds 4,33 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår
Jonas Vingegaard fik royalt besøg på podiet efter 19. etape. Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix
Jonas Vingegaard fik royalt besøg på podiet efter 19. etape. Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 20. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 20. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv første kommentar

Skriv et svar