18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

19. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 22. juli

Den 19. etape i Tour de France 2022 er en flad etape fra Castelnau-Magnoac til Cahors, som afvikles fredag d. 22. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 19. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 19. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 19. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Jasper PhilipsenOdds 3,50 – SPIL HER >>*
Fabio JakobsenOdds 4,00 – SPIL HER >>*
Wout van AertOdds 6,00 – SPIL HER >>*
Dylan GroenewegenOdds 10,00 – SPIL HER >>*
Caleb EwanOdds 10,00 – SPIL HER >>*
Mads PedersenOdds 10,00 – SPIL HER >>*
Peter SaganOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Alberto DaineseOdds 34,00 – SPIL HER >>*
Danny van PoppelOdds 34,00 – SPIL HER >>*
Alberto BettiolOdds 51,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 19. etape hos bet365*.

Spil på 19. etape

*Reklamelink


Etape 19 Tour de France 2022: Castelnau-Magnoac – Cahors

Flad – 188,5 km.

Castelnau-Magnoac - Cahors

Etape 19 - 0 KM / 188.3 KM- 188.3 KM Ikke begyndt- 188.3 KM Afsluttet
Ikke begyndt


Optakt: Ruten på 19. etape i Touren

Der er ikke flere stigninger i årets Tour de France, men sprinterne har et par chancer tilbage. En af chancerne falder her på etapen til Cahors.I nærheden af Cahors finder man i øvrigt Cayx-slottet, der er ejet af det danske Kongehus. Det er en fin sløjfe tilbage til starten af løbet.

Etapen er nemlig noget af det fladeste, der venter i årets løb. Der er et par småbakker, men det er ikke noget, der bør udfordre sprinterne. Måske spiller trætheden ind efter næsten tre ugers cykelløb, men omvendt er det her en mulighed, som sprinterne ikke bør forpasse.

Alt efter hvordan vinden spiller ind kan det måske blive et tema. Umiddelbart virker det dog ikke specielt realistisk, men det er altid værd at holde øje med vind- og vejrudsigter.

Det kan godt ende med andet end en spurt – men det bør det altså ikke. Det her skal være sprinternes dag.

Opdatering: Det ligner at vinden faktisk bliver et tema i én eller anden grad. Jeg forventer stadig, at det bliver sprinterne, der kører om sejren, men måske falder nogle fra.


Favoritterne i Etape 19 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 19. etape.

Når der er tale om en spurt på 19. etape, betyder det også noget hvordan rytterne har det efter mange, lange dage i bjergene. Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck) er givetvis én af de sprintere, der ikke har alverden mod bjergene. I al fald sådan relativt. Samtidigt har han fået sin første Tour de France-sejr, og det bliver gerne at give momentum. Han starter etapen som min favorit.

Det var dog lige før, jeg pegede på Wout van Aert (Jumbo-Visma). Belgieren må dog efterhånden være bare en anelse træt, og i forvejen har han jo vist, at han er vældig dygtig i spurterne, men at han ofte lige akkurat overgåes af andre. Måske vælger han endda at give den gas i sidevinden i håb om at smadre det hele. Det er smart i momentet, men vil koste i en eventuel spurt.

Der er hurtigere folk i løbet. Fabio Jakobsen og Caleb Ewan er to, men begge har lidt voldsomt i bjergene. Derfor bliver min tredjefavorit Dylan Groenewegen (Bike Exchange) der bestemt også er hurtig, og som samtidigt klatrer bedre end tidligere. Hvis de to øvrige er lidt tunge i stængerne, kan hollandske Groenewegen nuppe årets anden Tour-sejr.

Danskernes chancer på 19. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 19. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Sidevinden kan måske drille Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) en lille smule, men med stærke folk som Laporte, van Hooydonck, Benoot og van Aert bør det ikke være her, han udfordres – tværtimod. I sidste ende skal han bare igennem dagen.

Det er derimod en anden dansker, der skal stjæle fokus på den her etape: Mads Pedersen (Trek-Segafredo). Han er også en af de sprintere, der må være ved godt mod trods nogle meget hårde dage. Bjergene er selvfølgelig træls for ham – det er de for langt de fleste ryttere i feltet – men blandt sprinterne er han alligevel én af dem, der må forventes at komme sig bedst igennem dagene. Han er en klar kandidat til at tage endnu en Tour-sejr.

Odds på 19. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 19. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 19. etape af Tour de France.

Nok tager han mange andenpladser og nok bruger han meget energi på alle de forkerte tidspunkter, men løbets stærkeste rytter hedder Wout van Aert, og han bør være en klar kandidat til en ny topplacering. Jeg ser Philipsen som en større favorit, men til oddset går jeg med Wout van Aert.


SpilXperten anbefaler: Wout van Aert vinder 19. etape til odds 6,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 19. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 19. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv et svar