18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

18. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 21. juli

Den 18. etape i Tour de France 2022 er en bjergetape fra Lourdes til Hautacam, som afvikles torsdag d. 21. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 18. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 18. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 18. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Tadej PogacarOdds 3,25 – SPIL HER >>*
Jonas VingegaardOdds 3,75 – SPIL HER >>*
Nick SchultzOdds 11,00 – SPIL HER >>*
Alexey LutsenkoOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Michael WoodsOdds 19,00 – SPIL HER >>*
Thibaut PinotOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Enric MasOdds 29,00 – SPIL HER >>*
Romain BardetOdds 29,00 – SPIL HER >>*
Brandon McNnultyOdds 29,00 – SPIL HER >>*
Andreas LeknessundOdds 34,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 18. etape hos bet365*.

Spil på 18. etape

*Reklamelink


Etape 18 Tour de France 2022: Lourdes – Hautacam

Bjerge – 143,5 km.


Optakt: Ruten på 18. etape i Touren

Den sidste store bjergetape kan rykke op og ned på alt i årets Tour de France. Arrangørerne har valgt at gøre brug af en forholdsvis kort etape på blot 143 kilometer. De indledende 63 kilometer er flade og kan bruges til at etablere et udbrud.

Men herefter ændrer terrænet sig.

Først kommer Col d’Aubisique (16,4 km – 7,1 %). Det er en hård nyser og en velkendt stigning i Tour de France-regi. Den efterfølges af en lang nedkørsel inden rytterne skal op af Col de Spandelles (10,3 km – 8,3 %). Det er en spændende sag, og har man ambitioner om at lave et attentat på trøjen kan man overveje at gøre det på den her stigning.

Sidste chance er på mytiske Hautacam (13,6 km – 7,8 %). Det var på Hautacam, at Bjarne Riis grundlagde sin store triumf tilbage i 1996. Den seneste vinder på Hautacam var Vincenzo Nibali tilbage i 2014.

Hautacam er en hård stigning, der er hård hele vejen mod toppen, men det er særligt på den sidste halvdel at den er stejl. Der kan laves seriøse forskelle på den stigning.


Favoritterne i Etape 18 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 18. etape.

For mig er Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) den største favorit på 18. etape. Danskeren virkede i overskud hele dagen på 17. etape trods massivt UAE-pres, og han vaklede ikke en milimeter, da Tadej Pogacar forsøgte sig med angreb. Nu kommer Hautacam, og den længere stigning passer Jonas Vingegaard bedre end stigningerne på 17. etape. Jeg tror, UAE forsøger at sætte tempo igen, hvilket neutraliserer udbruddet, og derfor skal favoritterne køre om det.

Der er kun én rytter, der kan presse Jonas Vingegaard, og det er Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Med tre etapesejre og et stort forspring ned til de øvrige taler vi altså ikke om en Pogacar, der er under niveau. Der er snarere tale om en stærk Pogacar og en endnu stærkere Vingegaard. På 17. etape viste Pogacar sig at være hurtigst på stregen, og hvis de to klassementsfolk kommer hjem til stregen på Hautacam sammen, ja, så vinder Pogacar. Men måske spiller UAE ud tidligere? Det er også en mulighed. Uanset hvad: Pogacar er etapens næststørste favorit.

Måske giver UAE op på forhånd og så skal man kigge mod udbruddet. En rytter som Nick Schultz (Bike Exchange) kørte så overbevisende på 16. etape, at han må være bedste bud på en udbrudssejr – eventuelt sammen med norske Andreas Leknessund, men han er nok lænket til Bardet. Schultz har været flot kørende og kan nuppe en Tour-sejr.

Danskernes chancer på 18. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 18. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Det er Jonas Vingegaard igen. Han er danskeren, der kan vinde. Måske vil Andreas Kron (Lotto-Soudal) jagte et udbrud – det er hans chance, nævnte han – men han vinder næppe. Mikkel Bjerg (UAE) vinder næppe heller trods de flotte, flotte bjergben på 17. etape.

Odds på 18. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 18. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 18. etape af Tour de France.

Jonas Vingegaard så overbevisende ud på 17. etape trods finalen ikke passede ham optimalt. På den længere og hårdere Hautacam-stigning kan han for alvor sætte en tyk streg under sin suverænitet, såfremt udbruddet holdes i snor.


SpilXperten anbefaler: Jonas Vingegaard vinder 18. etape til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 18. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 18. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv første kommentar

Skriv et svar