18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

17. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 20. juli

Den 17. etape i Tour de France 2022 er en bjergetape fra Saint-Gaudens til Peyragudes, som afvikles onsdag d. 20. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 17. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 17. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 17. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Tadej PogacarOdds 5,00 – SPIL HER >>*
Jonas VingegaardOdds 5,00 – SPIL HER >>*
Thibaut PinotOdds 10,00 – SPIL HER >>*
Tom PidcockOdds 11,00 – SPIL HER >>*
Michael WoodsOdds 13,00 – SPIL HER >>*
Nick SchulzOdds 17,00 – SPIL HER >>*
Enric MasOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Nairo QuintanaOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Alexey LutsenkoOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Patrick KonradOdds 29,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 17. etape hos bet365*.

Spil på 17. etape

*Reklamelink


Etape 17 Tour de France 2022: Saint-Gaudens – Peyragudes

Bjerge – 130 km.


Optakt: Ruten på 17. etape i Touren

Den korte, eksplosive 17. etape kan hurtigt ende med at blive én af løbets primære etaper. De første 53 kilometer er nemlig flade, mens den resterende halvdel af etapen består af fire stigninger, herunder målstigningen.

Først kommer Col d’Aspin (12 km – 6,5 %), der hurtigt bliver afløst af Hourquette d’Ancizan (8,2 km – 5,1 %). Det er ikke jordens hårdeste stigning og den efterfølges af en nedkørsel og et dalstykke inden rytterne skal passere Col de Val Louron-Azet (10,7 km – 6,8 %). Det er en solid stigning, men det hele handler om målstigning Peyragudes (8 km – 7,8 %).

Peyragudes blev brugt tilbage i 2017, hvor Romain Bardet sejrede. Det er en stigning, der er stabil hård indtil finalen, hvor den bliver meget stejl.

Det er ikke helt samme stigning, men afslutningen er den samme. På de sidste 100 meter bliver stigningsprocenterne meget, meget stejle, og hvis man har syre i benene, kan man godt tabe mange værdifulde sekunder.


Favoritterne i Etape 17 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 17. etape.

Det er en ekstrem svær etape – igen, igen. Bookmakerne har de to klassementsfavoritter som de største favoritter, men jeg har svært ved at se, hvem der kører for reel samling. Det kan dog ske helt af sig selv, hvis for eksempel Sepp Kuss sætter et hårdt tempo eller hvis Vingegaard og Pogecar duellerer. Men umiddebart hælder jeg til udbruddet.

I og med klassementet efterhånden er på plads, vælger jeg at pege på Enric Mas (Movistar), der ikke kan være tilfreds med situationen. Han forsøgte sig i et fremstød på 16. etape, og han så her at han egentligt fik lov til at køre. Vi så også kort efter hvorfor: Han har simpelthen ikke den styrke, vi så i slutningen af sidste sæson. Han er dog stadig god nok til at vinde, hvis han rammer en Alpe d’Huez-dag, og derfor peger jeg på spanieren.

Også Alexey Lutsenko (Astana) er efterhånden i en position, hvor det vil give mening at angribe for at vinde tid – der er næppe alt for mange, der vil reagere, hvis Astana pludselig sidder ude foran. Jeg ved ikke helt, om han har styrken til at gøre det helt færdigt, men fælles for alle udbrudsrytterne er at det handler om at have dagen – og Lutsenko klatrede glimrende i sidste uge.

Slutteligt peger jeg på Tom Pidcock (Ineos). Jeg er lidt i tvivl om hvordan Ineos spiller den. Det er oplagt at køre lidt offensivt, men det passer måske ikke for alvor til ryttertyperne, og det giver dermed Pidcock chancen for at gå efter endnu en etapesejr. En kort, eksplosiv etape med masser af nedkørsler og en skrap finale: det er guf for briten.


Danskernes chancer på 17. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 17. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

I sidste ende er det nok kun Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma), der kan levere varen her. Han har udtalt, at han sagtens kunne finde på at gå efter at vinde mere tid, og vurderet på 16. etape ser det næsten mere sandsynligt ud end at han taber tid til Pogacar. Jeg tror dog ikke, at Jumbo kører for sejren her, for den skrappe finale tilgodeser Pogacar over Vingegaard i en eventuel spurt.

Øvrige danskere? Tja – Andreas Kron (Lotto-Soudal)? Men det er et langskud og ikke et jeg for alvor tror på.

Odds på 17. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 17. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 17. etape af Tour de France.

Enric Mas skal ud og vinde tid. Finder han Alpe d’Huez-benene frem igen, så kan han godt vinde fra et udbrud, og som vi så på dagens etape, så går der ikke panik i feltet, når spanieren rykker afsted. Har han dagen, bør Movistar spille ud på én eller anden måde, for ingen er tjent med det resultat, de er på vej til at få med hjem.


SpilXperten anbefaler: Enric Mas vinder 17. etape til odds 21,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 17. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 17. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv første kommentar

Skriv et svar