18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

16. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 19. juli

Den 16. etape i Tour de France 2022 er en kuperet etape fra Carcassonne til Foix, som afvikles tirsdag d. 19. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 16. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 16. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 16. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Tadej PogacarOdds 7,00 – SPIL HER >>*
Thibaut PinotOdds 11,00 – SPIL HER >>*
Daniel MartinezOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Damiano CarusoOdds 15,00 – SPIL HER >>*
Alberto BettiolOdds 17,00 – SPIL HER >>*
Bob JungelsOdds 21,00 – SPIL HER >>*
Lennard KämnaOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Tom PidcockOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Bauke MollemaOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Giulio CicconeOdds 29,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 16. etape hos bet365*.

Spil på 16. etape

*Reklamelink


Etape 16 Tour de France 2022: Carcassonne – Foix

Kuperet – 178,5 km.


Optakt: Ruten på 16. etape i Touren

Pyrenæerne venter. 16. etape er første dag i Pyrenæerne og der venter rytterne en rolig introduktion til de ellers så frygtindgydende stigninger.

Eller det vil sige: der er to hårde, trælse stigninger undervejs, men rutens udformning gør at etapen måske køres relativt roligt.

Umiddelbart skriger den her etape af et udbrud. Klassementsrytterne vil kigge på ruten og vurdere at den sidste stigning – Mur de Péguère (9,3 km – 7,9 %) topper for langt fra målstregen, da der fra toppen er næsten 30 kilometer til målstregen.  Det betyder at ingen hold for alvor vil holde det samlet, da sandsynligheden for en samling i favoritgruppen efter Mur de Péguère er meget, meget stor. Det betyder at jeg forventer en rolig dag for klassementsfavoritterne.

Det forholder sig dog helt anderledes i udbruddet, hvor der vil være en vild jagt på de to afsluttende stigninger. Det bliver lykkeriddernes dag.


Favoritterne i Etape 16 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 16. etape.

For at vinde på den her etape, skal man kunne klatre: Mur de Péguère er en modbydelig stigning, særligt på de sidste kilometer. Men samtidigt holder man næppe til målstregen alene, så man skal også kunne afslutte på flad vej. I al fald relativt.

Derfor går jeg med formstærke Alberto Bettiol (EF), der virker fremragende kørende. Han vil lide på Mur de Péguère, men hvis han kan holde det tæt til klatrerne, kan han komme tilbage – og i en eventuel finale vil han være blandt de stærkeste. Han vil også få nemmere ved at ramme udbruddet på flad vej end nogle af de øvrige klatrere.

Ud fra samme argument peger jeg også på Valentin Madouas (Groupama-FDJ). Franskmanden har set ud til at være i glimrende form, men han har været fastlåst til David Gaudu. Forhåbentligt får han friere snor, ligesom holdet ikke kun satser på Pinot i udbrud. Finalen passer nemlig bedre til både Madouas samt Storer, men sidstnævnte har slet ikke fået frihed endnu.

Det tredje valg går på Patrick Konrad (Bora-hansgrohe). Formen er lidt små-tvivlsom, men østrigeren er overraskende hurtig på stregen. Hvis han kommer over Mur de Pérguère blandt de ti første, så har han afgjort chancer for at komme tilbage og vinde den decimerede spurt.


Danskernes chancer på 16. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 16. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Der er efterhånden ikke mange danske muligheder tilbage. Jonas Vingegaard har ét mål på den her etape, og det er at side klistret til Pogacars hjul over Mur de Pérguère. Etapesejren er ikke et tema. Bedste bud på en dansk etapesejr er Andreas Kron (Lotto-Soudal), men som udgangspunkt tænker jeg, at vi skal have begrænsede danske forhåbninger på den her etape.

Odds på 16. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 16. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 16. etape af Tour de France.

Det er lidt et lotteri alt efter hvem der rammer udbruddet, men jeg går med Valentin Madouas. Forhåbentligt satser Groupama-FDJ på andre end bare Thibaut Pinot, og jeg synes, han passer bedre til afslutningen end den ellers så populære franskmand. Han har kvaliteterne til at gøre det færdigt.


SpilXperten anbefaler: Valentin Madouas vinder 16. etape til odds 29,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 16. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 16. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv første kommentar

Skriv et svar