18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

15. etape i Tour de France 2022: Odds og optakt d. 17. juli

Den 15. etape i Tour de France 2022 er en flad etape fra Rodez til Carcassonne, som afvikles søndag d. 17. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 15. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.


Odds på 15. etape i Tour de France 2022

Herunder finder du de bedste odds på 15. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
Wout van AertOdds 6,50 – SPIL HER >>*
Jasper PhilipsenOdds 6,50 – SPIL HER >>*
Mads PedersenOdds 8,50 – SPIL HER >>*
Dylan GroenewegenOdds 8,50 – SPIL HER >>*
Fabio JakobsenOdds 13,00 – SPIL HER >>*
Caleb EwanOdds 17,00 – SPIL HER >>*
Matej MohoricOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Michael MatthewsOdds 23,00 – SPIL HER >>*
Magnus CortOdds 26,00 – SPIL HER >>*
Nils PolittOdds 26,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 15. etape hos bet365*.

Spil på 15. etape

*Reklamelink


Etape 15 Tour de France 2022: Rodez – Carcassonne

Flad – 202,5 km.

Rodez - Carcassonne

Etape 15 - 0 KM / 202.5 KM- 202.5 KM Ikke begyndt- 202.5 KM Afsluttet
Ikke begyndt


Optakt: Ruten på 15. etape i Touren

Sprinterne har det hårdt i årets Tour de France. De har sådan set mulighederne for at køre om sejren – men de skal godt nok kæmpe for det. 15. etape er ingen undtagelse.

Etapen fra Rodez til Carcassonne tager rytterne igennem et ret kuperet landskab. Ikke mindst er stigningen Côte des Cammazes (5,1 km – 4,1 %) ret essentiel. Den starter med 60 kilometer tilbage af etapen, og her kan enkelte hold – eller udbryderne – for alvor sætte sprinterne under pres. Det virker til at være nøglen til den her etape. Efter stigningen fortsætter de næste 25-30 kilometer i kuperet landskab, hvilket besværliggører tingene for sprinterholdene.

Et stærkt sprinterfelt får samlet tingene til en spurt, men vi er på 15. etape, og det er slet ikke utænkeligt, at der er trætte ben i feltet efterhånden. Med lidt arbejde bør det dog ende i en form for spurt, men spørgsmålet er om nogle af de tunge sprintere må lade livet før spurten.

Der venter rytterne en hviledag efter den her etape.


Favoritterne i Etape 15 Tour de France

I det følgende gennemgås de tre største favoritter til etapesejren på 15. etape.

På forhånd havde jeg set det her som en ny etape for Michael Matthews, men efter en hård dag i udbrud samt holdets normale uvilje til at sætte tempoet, bliver det efterhånden svært at se, hvem der skal samle det. I stedet tror jeg, vi vil se de klatrestærke sprintere forsøge at ramme udbruddet, akkurat som Mads Pedersen og Michael Matthews har gjort de seneste to dage.

Etapen er i bund og grund ikke svær, men de første 100 kilometer er svære at kontrollere. De efterfølgende 40 kilometer er nemmere, men så bliver det kuperet igen. Først på de sidste 50 kilometer kan man få etableret en reel jagt, og hvilke hold er interesseret i det? Alpecin-Deceuninck, ja, men hvem ellers? Caleb Ewan lider, så Lotto-Soudal er ude. Fabio Jakobsen og Quick Step måske? Og måske – måske! – kan Groenewegen og BikeExchange køre med? Det er dog tvivlsomt.

Derfor peger jeg mod et udbrud, og jeg forventer at hurtige folk vil gå efter at ramme udbruddet. Min favorit er derfor dansk – nemlig Mads Pedersen (Trek-Segafredo). Danskeren fik hul på bylden på 13. etape og den kuperede, hårde rute er hans fordel. Til gengæld vil han være en meget markeret rytter, ligesom han vil opleve at alle konkurrenterne kører mod ham i finalen. Det kan blive svært at gentage.

En lang, hård etape med høje temperaturer er også noget for Matej Mohoric (Bahrain-Victorious). Han er ikke helt i omdrejninger i årets Tour de France, men han har haft mange dage til at køre sig i form efterhånden. Jeg tør ikke udelukke ham.

Det samme gælder for bomstærke Nils Politt (Bora-hansgrohe). Han kunne også godt have udset sig den her etape, og hvor Bora-holdkammeraterne primært har slåsset om at komme i udbrud på de øvrige etaper, ligner han holdets bedste bud på den her etape.


Danskernes chancer på 15. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 15. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Mads Pedersen er én af favoritterne. Andreas Kron (Lotto-Soudal) er nok træt efter 14. etape, men kunne ellers være et glimrende bud. Magnus Cort (EF) ligner det bedste bud på en dansk triumf efter Mads Pedersen. Hvis han sniger sig med i udbruddet, så er han hurtig nok til at vinde i finalen.

Mikkel Honoré (Quick Step) kan måske snige sig i udbruddet, men får svært ved at vinde. Det ligner også en rolig dag for Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) i klassementet.

Odds på 15. etape

*Reklamelink


Spilforslag: Hvem vinder 15. etape i Tour de France?

Analyse med bud på vinder af 15. etape af Tour de France.

Det er en etape, der kan udvikle sig efter 100 forskellige scenarier, men ét af dem er at et udbrud holder hjem. Magnus Cort må have udset sig den her etape som en mulig sejr, og jeg forventer at se rytteren forsøge at komme i udbruddet. EF har været meget aktive i jagten på flere etapesejre. Han vil have erfaringen i finalen til at kunne køre sejren hjem, ligesom han er hurtig på stregen. Men han er også et meget markeret navn, der vil opleve at konkurrenterne kører imod ham.


SpilXperten anbefaler: Magnus Cort vinder 15. etape til odds 26,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår


Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).Resultaterne efter 15. etape i Tour de France 2022

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 15. etape i Tour de France her, når etapen er kørt.

Klassement

Bjergtrøje

Pointtrøje

Ungdomstrøje

HoldkonkurrenceLæs om de andre etaper i Tour de FranceLæs mere om Tour de France 2022

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

Skriv et svar