18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

15. etape i Tour de France 2023: Odds og optakt d. 16. juli

Den 15. etape i Tour de France 2023 er en bjergetape, der strækker sig fra Les Gets i Portes du Soleil til Saint-Gervais Mont-Blanc søndag d. 16. juli. I denne artikel klæder vi dig på til etapen med odds, optakt og spilforslag. Du finder desuden både etapeprofil og rutegennemgang for 15. etape, favoritgennemgang, analyse af danskernes chancer, samt resultater. Du kan se etapen direkte på TV2 og TV2 Play.

Odds på 15. etape i Tour de France 2023

Herunder finder du de bedste odds på 15. etape i Tour de France.

RytterVinderodds
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*
TBATBA*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på 15. etape hos Betinia*.

Spil på 15. etape

*Reklamelink

Etape 15 Tour de France 2023: Les Gets i Portes du Soleil – Saint-Gervais Mont-Blanc

Bjerge – 179 km.

Optakt: Ruten på 15. etape i Touren

15. etape afslutter Tourens måske vigtigste weekend. Det er tredje hårde etape i træk, og denne kommer før løbets sidste hviledag. Der er ingen steder at gemme sig.

De første 100 kilometer af dagen er ikke så væsentlige. Der er selvfølgelig en stigning – kategori 1 – men det vigtigste på denne del af etapen er at få etableret et udbrud.

Det er de sidste 70 kilometer, der er relevante med klassementsbrillerne på.

Col de la Croix Fry (11,3 km – 7 %), Col des Aravis (4,4 km – 5,8 %) og Côte des Amerands (2,7 km – 10,9 %) fungerer som optakt til Saint-Gervais Mont-Blanc, der er dagens sidste stigning. Med sine 7 kilometer og en stigningsprocent på 7,7 % kommer den til at gøre ondt. Og den gør absolut ikke mindre ondt af at muren Côte des Amerands kommer lige før etapen. Det er noget af en velkomst.

Herefter kommer Saint-Gervais Mont-Blanc så. Stigningen starter med et relativt fladt stykke inden den begynder at stige. Den er hårdest på de sidste kilometer, og det virker til at være en klar tendens ved årets stigninger: Arrangørerne vil ikke risikere at rytterne holder igen, fordi de sidste kilometer flader ud.

Favoritterne i Etape 15 Tour de France

Udbrud eller ej? Det er spørgsmålet. Jeg tror, udbruddet kører på denne etape. Det skyldes at finalestigningen passer bedst til Tadej Pogacar, hvorfor Jumbo-Visma ikke vil føre – og jeg tror heller ikke, UAE har den store interesse i at føre hele dagen på denne etape. Omvendt: Der er hviledag dagen efter, hvilket åbner døren lidt på klem. Men jeg tror på udbrud.

Jeg går med Giulio Ciccone (Lidl-Trek) som min favorit. Måske er han træt efter strabadserne på 14. etape, men omvendt er der vel næppe en rytter i feltet, der ikke er træt. Det var en hård etape. Og han så fandenivoldsk ud på etapen. Udbruddet skulle ikke have haft meget snor, før jeg tror, han havde vundet den etape. Måske gemmer han sig til 17. etape, men hvis han vitterligt vil i prikker, så mener jeg, han bør komme afsted her.

Den umiddelbare rival er kunne blive Guillaume Martin (Cofidis). Martin er aggressiv i årets Tour de France, og han plejer at have næse for at ramme de rigtige udbrud. Kan han gøre det færdigt? Tja, det kræver en god dag. Men dem har han også af og til. Jeg kan godt se et scenarie, hvor Martin ender med at vinde etapen.

Og så tror jeg, jeg går med Tom Pidcock (Ineos). Jeg vil ikke påstå, at jeg havde forventet et voldsomt tidstab på 14. etape, men jeg havde i al fald set muligheden for det – deraf mit tip mod Pidcock til etapen. Men tidstabet giver Pidcock mulighed for noget af det, han er bedst til: at angribe. Det kan være svært at rejse sig efter sådan et nederlag, men Pidcock har egenskaberne til at rejse sig igen. I et udbrud er han farlig, som vi så på Alpe d’Huez-etapen sidste år. Spørgsmålet er om de øvrige ryttere og hold omkring top10 – AG2R, Groupama-FDJ m.fl. – vil acceptere han angriber.

Hvis det derimod ender med en klassementskamp, så er den afsluttende stigning bedst for Tadej Pogacar. Jonas Vingegaard vil i så fald ende nummer to, og så er der åbent blandt de næste – Carlos Rodriguez er ikke helt så skarp i den etapeafslutning.

Danskernes chancer på 15. etape

Hvilke danskere kan gøre sig gældende på den 15. etape i Touren? Det gør vi dig klogere på lige her.

Uanset om det er en udbrudsetape eller ej, er missionen den samme for Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma): Han skal forsøge ikke at tabe tid til Tadej Pogacar på den skrappe afslutning. Hvis et udbrud har fjernet bonussekunderne, er den mission lige én tand nemmere.

Blandt de øvrige danskere er det Mattias Skjelmose (Lidl-Trek) og Jonas Gregaard (Uno-X), jeg har størst forhåbninger til. Begge kan sagtens komme med i udbrud. Førstnævnte har endda en lille chance for at gøre det færdigt. Søren Kragh Andersen (Alpecin-Deceuninck) sad med overraskende længe på 14. etape, så man kan ikke udelukke, han også forsøger at stikke med i et udbrud. Og man kan heller ikke afskrive Anthon Charmig (Uno-X), der virker relativt frisk, trods det store tidstab på 14. etape.

Men det er kun – som jeg ser det – Skjelmose, der har en chance fra et udbrud.

Odds på 15. etape

*Reklamelink

Spilforslag: Hvem vinder 15. etape i Tour de France?

Blandt mine tre vinderkandidater, er det kun oddset på Guillaume Martin, der er semi-interessant. Det kræver en stor del held, en god dag og et favoritfelt, der er klar til at lade udbruddet sejle, men Martin har næse for at ramme de rigtige udbrud. Jeg kunne sagtens se ham i det lange udbrud på 15. etape.


SpilXperten anbefaler: Guillaume Martin vinder 15. etape til odds 34– SPIL HER >>*

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Tour de France sponsoreres af Betinia.

Tour de France 2023

Øvrige tips til Tour de France

Herunder får du et udpluk af de øvrige spiltips, vi har til Tour de France (opdateres løbende).

Resultaterne efter 15. etape i Tour de France 2023

Bliv opdateret på den samlede stilling efter 15. etape i Tour de France her.

Læs mere om Tour de France 2023

Odds og overblikStillingEtaper
HoldTidligere vindereLive stream

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar